eşim ve kv

Bu modelin uyku saatimize kadar karışanı ve dahası bugün perşembe ibadetinizi yapın diyerek bize direktif verenide var...

Ben sizin yerinizde olsam birgün önce eşim ile kutlarım ve eşimede sebebini üzgün ve gönlü kırılmış olarak minnoş minnoş izah ederim... Tabii cümleleri de aynen tekrarlarım...Sonrası eşinize kalmış

Bazı kaynanalar gerçekten anlayışsız ve pişkin. Siz birgün önceye alsanız. Hem yine başbaşa şık olur. Sonraki günde birlikte olur böylece kafanız biraz rahat olur.

Kayinvalide haklı diyenler,kadın zaten 25-30 sene aynı gün kutlamis doğum gününü.Birakta evlendikten sonra ki ilk dogum gününu çift başbaşa kutlasin,bi kerecikte gününde kutlamayiver ölmezsin yani.
Ne öyle had bildirir gibi parmak sallayıp plan yaptık demek.En azından bir kıza sorsaydi sizin farklı bir planıniz var mı diye.Büyük düşüncesizlik.Ona göre kalabalık kutlanmalı diye herkes öyle düşünmek zorunda mı ?
Evlendirmeden önce sanki her sene partiyle kutluyorlardi hiç atlamadilar sanki,yok ille limon sikacaklar.Şu yeni evli çiftleri bir rahat bırakın ya .

İmza :11 senelik evli iki çocuklu ve kayivalideye 1000 kusür km.uzakta oturan gelin.

ayy ne gıcık bir durum gerçekten? şu anneleri anlamıyorum kaç yıl kutlamışsın bırak da adam karısı ile kutlasın her şeye maydanoz oluyorlar böyle bir kv olmayacağım!!

Neyse artık olan olmuş, madem ısrarla gelmek istiyorlar o zaman şu saatten sonra siz de toplu halde bu mutlu gününüzden nazıl keyif alabilirsiniz ona odaklanın derim, bir sonraki yıl için de şimdiden eşinize söyleyebilirsiniz başbaşa olalım diye, kayınvalidenize de o söyler bir dahaki sefere

Bunun bide ilk evlilik yıldönümünü beraber geçiren var saatlerce evde surat asarak geçirilen ki gündüzden evimize gelip saatlerce bizle oturup üstüne bide biz bişey demeden bugün sizin evlilik yıldönümünüz demesine ragmen bizde doğum günü meseleleri olmadı ama başka konularda ne istediyse yaptırmaya çalışan bi kv vardı karşımda bişey söylemesemde istedikleri olmadı tabi bunlar hep eşimle kavga ederek kabul ettirdiğim şeylerdi bence eşinizi heveslendirin dışarıya çıkın planım buydu deyin boşamı gitsin rezervasyon deyin sizi iyi anlıyorum yazmışsınız yaa huyunu bildiğim için iyi niyetle yağtığını düşünmüyorum aynı benimki iyilik yapıyomuş gibi konuşur aslında problem olcağını bile bile ona göre zıddına davranır

Ayy yorumlari okudumda geleceğin kaynanalari basmış burayı :)))
Yok o doğurdu yok sancı çekti falan, garip anam çilekeş anama bağlanmış konu :) sanirsiniz ilk ve son doğumgünü.

Kayınvalide iyi niyetli olsa ,kızım programiniz yoksa bize gelin bir pasta keselim falan derdi.Ama niyet kötü olunca o emrivaki yapılır , plan var denmesine rağmen o programa limon sıkılır.
Düşüncesiz ,bencil ve saygısız bir kaynana daha.

Yüzsüz diyenlere pes demek istiyorum! Kadın o gün o çocuğu doğurmuş. Kutlamak ondan çok kimin hakkı olabilir?
Sevgili konu sahibi, kaynanan olmasaydi, doğum gününü kutlayacak bir kocan da olmazdi.
Evet, bir gun once veya sonra gelin dediğinde kabul etse birsey kaybetmezdi. Ama madem gününde kutlamak istiyor, sen bir gun once veya bir gün sonra kutla. Azıcık saygı göstermek neden bu kadar zor geliyor

Biz disarida plan yaptik evde olmayacagiz diyip o gunu ogleden sonradan itibaren disarida gecirin. Basbasa bir aksam yemegi vs vs.
Ve tum ozel gunlerinizde bunu yapin, bir sure sonra vazgecerler.

Doğum günler 1 gün önce ya da 1 gün sonra kullanabilir sizin kv de siz plan yaptık demenize rağmen yüzsüzlük yapmış resmen.

Kızlara katılıyorum 1 gece önce planınızı devreye sokun herşeye kırılıp üzülürsek kendimize ederiz he deyip geçme vakti :)

O günde aşkımın 2. Doğum günü dersiniz

Hayatimda hic persembe ibadeti duymadim. Neymis merak ettim

Anammm aynı benim kv ben de geçen yıl başbaşa kutlayacağız dedim de kıyamet koptu. Sonuç; ben evde güzel yemek hazırladım kutladık ertesi gün de onlar geldi dinleme boşver sen ara ben planı yaptım de dışardan yer ayarla eve gelirse de sizi bulamasın :)))

Ben olsam dışarda organizasyon yapardım ve erkenden gidebilecek şekilde hazırlanırdım. Telefonları da rahatsız edilmemek adına kapatalım derdim eşime sonra gelsinler bakalım boş eve.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…