• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve muhasebecisi

Telefon sifresi degistigini bilmek icin illa karistirmaya gerek yok ki bazen O nun telefonunu kullaniyorum, bazen O nun telefonundan resim cekiyorum şarjim az oluyor vs. Sifre degistigini bilmek benim icin peşine düşülünce anlasilacak inanilmaz bir durum degil cok basit bir sey.
Normalde esimin telefonunda benim parmak izim de kayitli, sifre de bilirim durduk yere bana soylemeden degistirse bu da bir davraniş degisikligidir zaten bunca sene sonra. Konu sahibi de bu davranis degisimi ve bir seyleri birlestirmis olabilir.
Kendi özelimde bi yorumdu benimki. Şifre değiştirse fark etmem çünkü onun telefonunun kamerası dahil hiçbir şeyini kullanmıyorum. Bu benim gündelik hayatıma dahil bi eylem değil. Karıştırmak da, onun telefonuyla işlem yapmak da suç değil tabii fakat ben eşimin telefonuna, cüzdanına, çantasına ne biliyim kişisel olan hiçbir şeyine dokunmuyorum. Benden çantasını açıp içinden bişey alıp ona vermemi istediğinde ben reftleks olarak çantayı götürürüm. Bu en modern benim, benim kafam rahat, bana bu hayatta bi bk olmaz falan demek değil 😄 ben çocukken anne babam çantalarına, cüzdanlarına, pantolon ceplerine falan el sokmamızdan hoşlanmaz, belki bugün karşılaşsak oha diyeceğimiz tepkiler verirlerdi. Hiç babasının cep telefonunda yılan oyunu oynayan bi çocuk olmadım çünkü o babamındı muhtemelen azarlanırdım. Bunlar kişisel eşya. Böyle kodlanmış bana. Eşim benim telefonumu kullanır ama. Kamerasını kullanır, benimki daha yakındır çat diye alır müzik açar. İlk zamanlar garipsiyodum, alıştım. Ama ben yapamam. Ben çantamdan bişey istesem açar verir. Ben veremem. Bu kadar

Kendi özelimde bi yorumdu benimki. Şifre değiştirse fark etmem çünkü onun telefonunun kamerası dahil hiçbir şeyini kullanmıyorum. Bu benim gündelik hayatıma dahil bi eylem değil. Karıştırmak da, onun telefonuyla işlem yapmak da suç değil tabii fakat ben eşimin telefonuna, cüzdanına, çantasına ne biliyim kişisel olan hiçbir şeyine dokunmuyorum. Benden çantasını açıp içinden bişey alıp ona vermemi istediğinde ben reftleks olarak çantayı götürürüm. Bu en modern benim, benim kafam rahat, bana bu hayatta bi bk olmaz falan demek değil 😄 ben çocukken anne babam çantalarına, cüzdanlarına, pantolon ceplerine falan el sokmamızdan hoşlanmaz, belki bugün karşılaşsak oha diyeceğimiz tepkiler verirlerdi. Hiç babasının cep telefonunda yılan oyunu oynayan bi çocuk olmadım çünkü o babamındı muhtemelen azarlanırdım. Bunlar kişisel eşya. Böyle kodlanmış bana. Eşim benim telefonumu kullanır ama. Kamerasını kullanır, benimki daha yakındır çat diye alır müzik açar. İlk zamanlar garipsiyodum, alıştım. Ama ben yapamam. Ben çantamdan bişey istesem açar verir. Ben veremem. Bu kadar

Çanta ve cep konusu bizde de öyle ben de o şekilde buyudum. Aile icinde telefonlarimizi da kullanmazdik ama eşimle telefon konusunda bu gecerli olmadi. 😀 Ben farketmem saf miyim diye sorguladiginiz icin yazdim. Ha benim yetişmem böyle özel esyaya dokunmuyoruz o yuzden farketmezdim deseniz o ayri. Saflikla bir ilgisi yokmuş yani.

Şaka gibi...
Muhasebeci kızla bişeyler olsa bile kocamı ayarttı deyip asla bırakmazsınız suvunuzu pardon kocanızı..Sayılı gelen suv, iphone 17 pro yu muhasebeciye kaptıracak haliniz yok yani sonucta...

hadi hayırlı kamera takipleri size
İstedğin cevabı yazıyoruuuuummm😂evet ne suvumdan geçerim ne kocamdan , kocam da kocam ay …

Merhaba eşim sanayide tek başına işlerini götüren biriydi,şimdi biraz büyümeye gitti ve yanına bayan muhasebeci aldı,iş yerinde kamera sistemi var ve telden takip ediliyor şifresini benden gizlemez ben de iş çıkışları çalışanıyla aynı anda çıkıp arabasıyla bindiğini gördüm,yazarken bile kalbim çarpıyor,kızı hava soğuk diye evine bırakıyor haftanın 3/4günü iş duruma göre,ben asla kabul etmedim ama kendisi bunu sorun kabul etmiyor bu 1-2 aylık süreçte tel şifresini de değiştirmiş.ne tepki vereceğimi bilmiyorum çok üzgünüm,
Telefon şifresini değiştirene kadar normal geldi bana. Benim eşim daha önceki işinde yanında çalışan yolunun üstü olan iş arkadaşlarını ara sıra bırakırdı kadın da vardı aralarında. Bu normal bir durum ama şifre değiştirse birden o zaman şüphelenirdim.

Sahip olduklarınla mezun olunan üniversite denklik mi gösteriyor ne alaka? Gıda mühendisiyim ben

Ben genele hitaben, ayni kisi olup olmadiginizi merak ettigimi ifade eden bir soru yonelttim.

Soruyu sizin yanitlamanizda elbette bir sorun yok ancak benim soruma sadece anlamayan ve zenginligini hazmedememis birisi aracinin cok asiri ozel, sadece kendine ait oldugu seklinde yanit verirdi bende bu sebeple okudugunuz universitenin kalitesini merak ettim, cunku asla duzgun (bakin ust duzey demiyorum) bir okuldan mezun biri bu soruya boyle yanit vermezdi.

Ne yazikki cografyanin kader oldugu gibi ciktigimiz ev, okudugumuz okul, yasadigimiz sosyolkulturel ve sosyoekonomik ortam vb cevresel faktorlerde kimligimizi olusturuyor.

Benim mezuniyetimi sormussunuz, Ankara Uni'den mezunum.

Çanta ve cep konusu bizde de öyle ben de o şekilde buyudum. Aile icinde telefonlarimizi da kullanmazdik ama eşimle telefon konusunda bu gecerli olmadi. 😀 Ben farketmem saf miyim diye sorguladiginiz icin yazdim. Ha benim yetişmem böyle özel esyaya dokunmuyoruz o yuzden farketmezdim deseniz o ayri. Saflikla bir ilgisi yokmuş yani.
Saf değilsem de yakın bi salaklığım var, inkar edemem asdghjk forumu okurken çok sık karşılaşıyorum bu konularla. Takipçi yoklamaları, whatsappa ek uygulamalar, telefonu uzaktan takipler falan.......... garip geliyo işte..... neyse herkesin bi şeyi var işte 😄

Ben genele hitaben, ayni kisi olup olmadiginizi merak ettigimi ifade eden bir soru yonelttim.

Soruyu sizin yanitlamanizda elbette bir sorun yok ancak benim soruma sadece anlamayan ve zenginligini hazmedememis birisi aracinin cok asiri ozel, sadece kendine ait oldugu seklinde yanit verirdi bende bu sebeple okudugunuz universitenin kalitesini merak ettim, cunku asla duzgun (bakin ust duzey demiyorum) bir okuldan mezun biri bu soruya boyle yanit vermezdi.

Ne yazikki cografyanin kader oldugu gibi ciktigimiz ev, okudugumuz okul, yasadigimiz sosyolkulturel ve sosyoekonomik ortam vb cevresel faktorlerde kimligimizi olusturuyor.

Benim mezuniyetimi sormussunuz, Ankara Uni'den mezunum.
Bu farkındalıkta olan biri de , hangi apartman okulu diye bir ifade kullanmaz , kendinizle çelişmeyin isterseniz, insanların bana yazdığı ve anladığı kadar varım burda , konuya başından beri hakim olmayanlar kafalarınca yorum yaptılar ,asla anlamıyorlar .Ben bu yorumları okurken, yazıların dilbilgisine uygun yazılıp yazılmadığına kadar analiz ediyorum, merak etmeyin.

İnsanlar burda gerçek hayatta olan kırgınlık,kızgınlık,öfke vb duygu durumlarını farkında olarak ya da olmadan laf sokarak, tiye alarak eleştirerek vs. deşarj mı oluyor? Sohbet falan edilmiyor mu ? Sanki pirana akvaryumuna düşmüş gibi hissettirdiniz .

Biri demiş ki işte böyle kocalar parayı bulunca kendine araba alır sonra kadın alır vs detaylar ben de üstüne eşim ailesine para harcar kendini bizden ayrı görmez ama oooo konu nereye geldi
Eşim ailesine para harcar, kendine yaptığından beni ve çocukları eksik bırakmaz= görgülü insan ✅

Kocam bana suv aldı, iphone aldı, dünyada tek, özel plaka vs= sonradan görme insan. ❌

Özel plaka zaten direkt görgüsüzlük sembolü bence. Ama kişisel tercihtir bir şey denmez.

Sözün özü, neyi nasıl anlattığınız sizin yaşam tarzınız ve kişiliğiniz konusunda çok fazla ipucu verir.

Yok canım o ben değilim , benim suv sayılı geldi Türkiye ye ,oda buraya denkgelmez yaşadığım şehirde tek bende bir de bayii sahibinde var
Bu nasıl bir görgüsüzlük seviyesidir. Kocanız sizi aldatsada bırakmayın sakın aman. Suv'unuzdanda olursunuz pırlantalarınızdanda. Siz salağa yatmaya kaldığınız yerden devam edin en iyisi.

Çok görüyorum etrafımda böyle görgü yoksunu kadınları. Hiç bir vasfı olmayıp kocalarının imkanlarıyla etrafa hava atıp duruyolar. Kasım kasım kasılıyorlar. Sizde oyle bir seviyedesiniz belli.

Bu farkındalıkta olan biri de , hangi apartman okulu diye bir ifade kullanmaz , kendinizle çelişmeyin isterseniz, insanların bana yazdığı ve anladığı kadar varım burda , konuya başından beri hakim olmayanlar kafalarınca yorum yaptılar ,asla anlamıyorlar .Ben bu yorumları okurken, yazıların dilbilgisine uygun yazılıp yazılmadığına kadar analiz ediyorum, merak etmeyin.
Ay hayir kardesim, tam olarak bu farkindalikta oldugum icin hangi apartman universitesi diye sordum zaten, esinin seni aldatip aldatmadigini tartistigimiz konuda verdigin cevap "ama bana Turkiye'de sayili olan suv aldi" demek olamaz yahu, iyi o zaman hammer alsin keyfine baksin adam, ne kurcaliyorsun ki suv'un var senin.

Merhaba eşim sanayide tek başına işlerini götüren biriydi,şimdi biraz büyümeye gitti ve yanına bayan muhasebeci aldı,iş yerinde kamera sistemi var ve telden takip ediliyor şifresini benden gizlemez ben de iş çıkışları çalışanıyla aynı anda çıkıp arabasıyla bindiğini gördüm,yazarken bile kalbim çarpıyor,kızı hava soğuk diye evine bırakıyor haftanın 3/4günü iş duruma göre,ben asla kabul etmedim ama kendisi bunu sorun kabul etmiyor bu 1-2 aylık süreçte tel şifresini de değiştirmiş.ne tepki vereceğimi bilmiyorum çok üzgünüm,
takip te kal, ola da bilir, yersiz endişe de olabilir.

Ay hayir kardesim, tam olarak bu farkindalikta oldugum icin hangi apartman universitesi diye sordum zaten, esinin seni aldatip aldatmadigini tartistigimiz konuda verdigin cevap "ama bana Turkiye'de sayili olan suv aldi" demek olamaz yahu, iyi o zaman hammer alsin keyfine baksin adam, ne kurcaliyorsun ki suv'un var senin.
Bir kuzenim var, karısını her aldattığında bi bilezik, yüzük falan alır eve giderken. Onun da son model arabası ve telefonu var ne hikmetse.
.

Bir kuzenim var, karısını her aldattığında bi bilezik, yüzük falan alır eve giderken. Onun da son model arabası ve telefonu var ne hikmetse.
.
Ucuza kaciyormus kuzen, en aşşşağ (aşağı) suv olmaliydi, Tr'de sayili olmasa da olur.

Saf değilsem de yakın bi salaklığım var, inkar edemem asdghjk forumu okurken çok sık karşılaşıyorum bu

Eşim ailesine para harcar, kendine yaptığından beni ve çocukları eksik bırakmaz= görgülü insan ✅

Kocam bana suv aldı, iphone aldı, dünyada tek, özel plaka vs= sonradan görme insan. ❌

Özel plaka zaten direkt görgüsüzlük sembolü bence. Ama kişisel tercihtir bir şey denmez.

Sözün özü, neyi nasıl anlattığınız sizin yaşam tarzınız ve kişiliğiniz konusunda çok fazla ipucu verir.

Ucuza kaciyormus kuzen, en aşşşağ (aşağı) suv olmaliydi, Tr'de sayili olmasa da olur.
Benimki hakkını vermiş, suv alacak kadar iyi aldatmış bilezik kesmez🤌🏻

Size ne yazsam boş,bu saatten sonra .Yok mu artıran biraz eğlencesine takılalım,zaten başka şeyler yazsamda konu sürekli suv a geliyor 📣diğer yazdıklarımla kimse ilgilenmiyor SUV merak konusu

Size ne yazsam boş,bu saatten sonra .Yok mu artıran biraz eğlencesine takılalım,zaten başka şeyler yazsamda konu sürekli suv a geliyor 📣diğer yazdıklarımla kimse ilgilenmiyor SUV merak konusu
konunun suv araca gelme sebebi; eşinizin, sizi de çocuğunuzu da maddi olarak ihmal etmediğini belirtmek için ilk refleks olarak aldığı arabayı, telefonu saymanız olması.

bunu ifade etmek için birden fazla yol varken siz mal beyanında bulunmuşsunuz. haliyle arkadaşlar da biraz “dalga” geçmiş.

“eşimle konuştum. boşuna evham yapmışım. çözdük problemi” diyip çekilebilirdiniz. muhasebeci hanımefendinin dulluğundan girip, suv aracınızdan çıktınız onun yerine. sorun sizde yani.

“sanayi içinde o kadının yürüyüp gidebileceğini veya otobüs bekleyebileceğini düşünüyorsanız “diyen sizsiniz ,otobüse binemiyor, yolda yürüyemiyor o kadar kötü bir ortam ama çalışıyor bende bunu anlamıyorum.Pürü pak değilse hiç girip çalışmaz. Gayette biliyorum sanayi ortamını, şartları kabul etmiş ki çalışıyor ulaşım ücretini alıyor. Ne yapalım ulaşım ücretini veren işverenle birde eve mi gidelim konu sahibi bu detayı verdiğine göre servis olmadığını anlayabiliriz herhalde.. muhasebeci hanımda bunu bilerek işe girmiş demek ki patronum beni eve bırakır diyerek girmemiştir babaya güvenilir gibide patrona güvenilmez.
Konuyu çarptırıyorsunuz, akşama kadar ofiste olmakla sanayinin içinde yürümek vs. aynı şey değil.
kaldıki ikisi aynı anda çıkarken çalışanını bırakabilir bu çok normal. bir de eve mi gidelim ne demek nereye çekiyorsunuz olayı evine bıraktığında onu eve davet etmiyorsunuz. ne acayip bir yaklaşım bu..
iş konusunda tabiki patronunuza güveneceksiniz, güvenmiyorsanız çıkar gidersiniz ne işiniz var orada

Back
X