- Emoji Skoru
- 283.271
- Puanlar
- 598
Hoş ya da değil diyemem. Benim umursadığım bir durum değil sadece. Ben bilmem bile eşim iş çıkışı arabasına kimi alıyor, eşim de benim arabama kimi aldığımı bilmez. Konuştuğumuz bir konu değil bu. Ama forumun çoğu sizin gibi düşünüyor zaten. O yüzden benim fikrimin sizin için pek önemi yok şu durumda.Bu adam
belki aralarında birşey olmayacak ama ben etik bulmuyorum bunu normal karşılayamıyorum,sonuçta 15 dk yol gidiyorlar ve ikisi yalnızlar.iş dışında özel konular da açılıyor olabilir hoş mu sizce?
Ben de Akdeniz bölgesinde yetişmiş medeni bir ailenin çocuğuyum ,eşime saçma kısıtlamalar asla getirmedim herkesin özel alanı tabiki olmalı dışarıya da çıkar yurtdışı seyahati yapar ,hesap sormam güvenirim yapan her şekilde yapar tabiki,bakın yanında neden bayan çalışıyor bile demiyorum,neden evine bıraksın ki diyorum,bu durum çoğuminsan tarafından etik mi değil mi nasıl bakılıyor diye merak ettim.oldukça objektif empati sahibi biriyim .tabi kimse kimsenin ilişki dinamiğini bilemez ,dışardan anlatınca kulağa nasıl geliyor bu durum?
Dediğim gibi bana anormal gelmedi. Yanında kadın çalışması da anormal değil. Arabayla gitmediğim zaman iş arkadaşlarıma hacı beni eve atsana demişliğim çok vardır. Ya da onlardan teklif gelir. Bundan önceki patronum da çok bırakırdı. Şimdi sen taksiyle gitmeye kalkarsın piremsesliğine zeval gelmesin derdi. Tamamen ters yönde beni eve bırakır dönerdi akşam trafiğinde. 2 sene birlikte çalıştık birbirimize yürümedik. Yani benim yaşadığım çevrede bunlar gayet olağan şeyler.
Ha eşinin rahatsız olduğunu bilsem o arabaya da binmem o işte de çalışmam. Orası ayrı mesele. Hakaret olarak algılarım.