Eşim ve sigara yalanı

Sabırlıdır. O da biliyor onu sevdiğimden yaptığımı. Boş tavır değil farkında.
Bence inanilmaz itici ya koca adam radar gibi pesinde esim bana boyle yapsa gercekten hos karsilamam.
Evlendik diye hayatimizdan olmadik herkesin kendi hayati sagligi zevki bla bla

Adamı tek ayak üstünde de bekletiyor musunuz ? Şu hareketlerinizle kendi dişil enerjinizi zorla öldürmeyin ya bu ne karı koca mı anne çocuk mu belli değil ellemeyin ne içerse içsin

Sigara zararlı, evet. Kullanmayan ve hoşlanmayan eş için bazı noktalara dikkat edilmeli, o da evet. Ama eşinizin de sizin de tavırlarınız çok abartı bence. Siz Mahmut Hoca'ya bağlamışsınız. Eşinizin bir önceki yakalanışında ağlamaklı olması ayrıca tuhaf açıkçası.

Yakalamak falan ne enteresan hayatlar yaşıyorsunuz size ne yahu ölüm kalım meselesi etmişsiniz

ne bu tavırlar ya , karşınızdaki sizin çocuğunuz mu ? ağlayacaktı bilmem ne falan !

İnsan psikolojisi siz üzerine gittikçe o inat eder içeceği yoksa da içer. Benim size tavsiyem uyarma işlerini bırakın. Güzel bir dille sağlığına çok zararlı olduğunu söyleyin. Bırakmazsa da kendi kararıdır yani o yaşa gelmiş biri yaptığı şeyden kolay kolay vazgeçmez

Bu konuda ne tuttu arkadas
Sureklı anasayfamda

Adam cenneti kazanıyor resmen, allah yar ve yardımcısı olsun.

Adamı tek ayak üstünde de bekletiyor musunuz ? Şu hareketlerinizle kendi dişil enerjinizi zorla öldürmeyin ya bu ne karı koca mı anne çocuk mu belli değil ellemeyin ne içerse içsin
O zaman bıraktım diye yalan söylemeyecekti. Bu sigara meselesi değil yalan söylemesin Allah Allah

Haklısınız kendiniz için. eşim zaten bağımlı gibi içmedi hiçbir zaman. Sosyal içiciden bile az içti. Ama söz vermişti ağzıma sürmeyeceğim diye çünkü biz evlenmeden önce içmiyordu. Görümcemin eşi al şunu dene bunu derken ufak ufak baslatmis korona zamanı.
SÖZ vermişti. Ve evlenmeden önce sigara huyu yoktu

Hayır!! Asla sigara içmeyeceğim diye 100 kere yazdırıyorum!

Sevmek zaten karışmak demek yaaa. Hafif karaciğer yağlanması vardı ve ondan hep böyle yeşil sular filan hazırlardım, spora gittik hep o sayede bırakmıştı sigarayı da. Ki ergenken değil 30unda başlamış biri sigaraya o daha komik

Çünkü yakalandığı için değil, sözünü tutmadığını anladığıma üzülmüştü. İçmeyeceğim diye söz vermişti. Herkesin değer yargısı başka

E adama zorla yalan söyletiyorsunuz kaç yaşında adamın peşinde bu kadar açık aramayın
Hayatim söyletmiyorum ya hu. Kendisi içme lütfen dediğimde tamam söz içmeyeceğim demişti. Ama zaten sigara içmiyormuş konuştuk barıştık. Puro içiyormuş !!!!

Hayatim söyletmiyorum ya hu. Kendisi içme lütfen dediğimde tamam söz içmeyeceğim demişti. Ama zaten sigara içmiyormuş konuştuk barıştık. Puro içiyormuş !!!!
Ay şükür içim rahatladı jdjdjdjdh aşkım bak şaka bir yana her şeyin yemini sözü olur ama kumarla sigaranın olmaz sigara içmemeye söz verilmez adamları o raddeye getirmeyin boşnua

Ay şükür içim rahatladı jdjdjdjdh aşkım bak şaka bir yana her şeyin yemini sözü olur ama kumarla sigaranın olmaz sigara içmemeye söz verilmez adamları o raddeye getirmeyin boşnua
Öyle öyle hayatim zaten bagimli olmaması içimi rahatlatan şey. İki üç haftada biraz içip söndürüyorum paket taşımadığım için de sürekliliği yok zamanla bunu da bırakacağım dedi zaman vermiş kendine ben de destek oluyorum tekrar spora başladı smoothieler yapiyorum

`