Esim ve Sır

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece sorun ailemin meselesi degilki herseyi annesine yetistirmesi yani sirf benim aile sirlari yetistirmiyor herseyi yetistiriyor kaynanamda gerildikce geriliyor oglum benden birsey gizlemez diye simdi bu laflarini daha iyi anliyorum
Bundan sonra soylemezsn snde bi bakimdan iyi olmus senin icin dedikoducu yanini gormus oldun

hayr senin kardesinin durumunu annesine anlatmasi ne alaka yaw. bi erkek agzi boyle olmamali. sen de huyunu madem biliyosun esinin, niye anlatip da bi de sasiriyosun anlatmasina anlamadm.
Ya ben hic beklemiyordum.bu kadarini ilk defa kimseye birsey soyleme dedim tembihledim ondan cok sasirdi.

Boş konuşan insandan hiç hazz etmem. Bana biri kimseye söyleme deyince. Öldür Allah söyleyemem. . "Kişinin duyduğunu anlatması kendisine günah olarak yeter". Bu bir hadis. Eşinize bunu söyleyin.
Yok ben inanki daha birsey soylemem o ksdar hakarete benim susmam ona en guxel cevap. Sanki cevap verince alttan aliyor daha beter cigirindan cikiyor

Yeni mı evlisiniz?
Yeniyse belki zamanla öğrenir neyin söylenip söylenmeyeceğini

Buda size ders olsun kesinlikle sir tutamayan birisi imis paylasmayin bir daha kv de fena ruyamda gordum diye laf aramis :) eh oda yalan soylemis sende sonucta soylemek istemeyebilirsin bu cok normal ama esinin yaptigi hic dogru degil. Korkarim evdeki herseyi her durumuda anlatiyordur bi test et istersen

Bir suru laf saydi bana inanki sesimi cikartmadim onemli olan annenin bilmesi degil dedim benim sana verdigim sirri soylemen dedim . benim bildigimi onlarda bilecek dedi . bende hic bisey demedim .hakliymis gibi uste cikti bide
Boyle adamlar evlenmesin bi zahmet. Evlenmis aile kurmuş ama hala "bin ni biliyirsim inim bibim di bilicik"
Ben olsam agzina kuregi vurmustum

Bir suru laf saydi bana inanki sesimi cikartmadim onemli olan annenin bilmesi degil dedim benim sana verdigim sirri soylemen dedim . benim bildigimi onlarda bilecek dedi . bende hic bisey demedim .hakliymis gibi uste cikti bide
Bunun bildiğini aileside mi bilecekmiş

Bir daha aileniz ile ilgili sırları eşinize söylemeyin net yaptığı doğru değil tabi ki

Nasıl da zeytinyağı gibi üste çıkmış.

Yıllar önce böyle bir patavatsızlığını, Allahın bildiğini kuldan mı saklayacağım diye savunan birine,o zaman giyinmeden gez,nasıl olsa Allah biliyor,saklamak anlamsız bir şeyleri demiştim.Konu sahibi,eşin densiz,boşboğaz,demekki bir şey paylaşmayacaksın.Kendine bunu mu yakıştırıyor.Çocuk gibi,o bile bu kadar yapmaz.Birde savunmasına bak.

Bi gün de şuraya girip, neleri varmış bee, demesem olmaz. Bu nedir? Senin kardeşinin sevgilisinden sen kaynanana ne?

Olgun insanlar lazım bu ülkeye

Gelmez daha cok edepsizlesiyor inanki ettigi kufurlerin haddi hesabi yok o kadar asiri laf saydi bi an dedim heralde suclu benim
O zaman,gercekten bir mucize olsa keşke,sen hiç tanımadın mı eşini evlenmeden önce,nasıl yetiştirmişler bu adamı?

Son düzenleme:
adama bak hem suçlu hem güçlü.kimbilir sizin evlilik hayatinizla ilgili neler soyledi annenize.her sey de soylenmez ki

Bundan sonra esinize hic bir sey soylemeyin. Mesela kardesinizi istemeye gelecekleri gune kadar bir seyden haberi olmasin, dugun gununu son dakikada ogrensin vs kendini dislanmis hissetsin ki ne yaptiginin farkina varsin.

Kardeşiniz ile ilgili verdiğiniz sırrı annesine söylemesi gerçekten çok saçma, hiç olgun bir davranış değil.

Siz ve eşiniz ile alakalı bir bilgi olsa tamam annesidir söyleyebilir ama 3. bir kişi ile alakalı ve özellikle kimseye söylenmemesi tembih edilmiş.

Erkek sır saklayabilmeli, ağzı sıkı olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…