- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
Bundan sonra soylemezsn snde bi bakimdan iyi olmus senin icin dedikoducu yanini gormus oldunSadece sorun ailemin meselesi degilki herseyi annesine yetistirmesi yani sirf benim aile sirlari yetistirmiyor herseyi yetistiriyor kaynanamda gerildikce geriliyor oglum benden birsey gizlemez diye simdi bu laflarini daha iyi anliyorum
Ya ben hic beklemiyordum.bu kadarini ilk defa kimseye birsey soyleme dedim tembihledim ondan cok sasirdi.hayr senin kardesinin durumunu annesine anlatmasi ne alaka yaw. bi erkek agzi boyle olmamali. sen de huyunu madem biliyosun esinin, niye anlatip da bi de sasiriyosun anlatmasina anlamadm.
Evet ama yediremiyorum kendime benimle hic bir sey konusmayan adam annesiyle olunca dili aciliyor kim bilir daha neler demistirBundan sonra soylemezsn snde bi bakimdan iyi olmus senin icin dedikoducu yanini gormus oldun
Yok ben inanki daha birsey soylemem o ksdar hakarete benim susmam ona en guxel cevap. Sanki cevap verince alttan aliyor daha beter cigirindan cikiyorBoş konuşan insandan hiç hazz etmem. Bana biri kimseye söyleme deyince. Öldür Allah söyleyemem. . "Kişinin duyduğunu anlatması kendisine günah olarak yeter". Bu bir hadis. Eşinize bunu söyleyin.
Buda size ders olsun kesinlikle sir tutamayan birisi imis paylasmayin bir daha kv de fena ruyamda gordum diye laf aramis :) eh oda yalan soylemis sende sonucta soylemek istemeyebilirsin bu cok normal ama esinin yaptigi hic dogru degil. Korkarim evdeki herseyi her durumuda anlatiyordur bi test et istersenKizlar yine ben ama size anlatmassam.catlicam cunku kimseye anlatamiyorum . 1 hafta once esime kardesimle ilgi bi sır verdim . kardesimin gorustugu biri var ve yayilmasini istemiyor enistem ablam annem ben biliyoruz baska kimse bilmiyor her neyse bende ablama dedimki ben niye esimden sakliyorumki herkesin kocasi biliyor benimkide bilsin dedim zaten annem soyle artik filan diyodum kardesim biraz cekingen bu konuda. Esime soyledim isteye Biri var gorusuyorlar ama kimseye soyleme kimse duymasin dedim annem ablam enistem bide biz biliyoruz dedim . 1 hafta gecti uzerinden dun birinin kinasina gittik annemler filan.kv kp bir oturuyoruz. Ben gider gitmez hemen soylemis kaynanama gorustugu var filan diye kaynanam da sabah agzimi aradi iste ruyamda gordum filan diye insallah nasip filan dedm gecistirdim. Aksam oldu evde kimse yoktu guzel suslendim sofra hazirladm kaynanm evden cikinca esim bana annemde biliyor dedi . ben sok tabi . basladik kavgaya nasil uste cikiyor bana etmedigi hakaret kalmadi. Ben simdi kaynanama karsi yalanci duruma dustum. O kadar sinirlendim ki inanki tuttum kendimi tamam sen haklisin dedim. Bana gelmis diyoki ben onlardan bisey saklamam simdi benim esimin yaptigi dogru bisymi Allah askina cevap verin ya o kadar bunaldim simdi konusmuyoruz yatagin bi ucunda o bi ucunda ben . ben hic esime guvenemicekmiyim yaaa :-(
Boyle adamlar evlenmesin bi zahmet. Evlenmis aile kurmuş ama hala "bin ni biliyirsim inim bibim di bilicik"Bir suru laf saydi bana inanki sesimi cikartmadim onemli olan annenin bilmesi degil dedim benim sana verdigim sirri soylemen dedim . benim bildigimi onlarda bilecek dedi . bende hic bisey demedim .hakliymis gibi uste cikti bide
Bunun bildiğini aileside mi bilecekmişBir suru laf saydi bana inanki sesimi cikartmadim onemli olan annenin bilmesi degil dedim benim sana verdigim sirri soylemen dedim . benim bildigimi onlarda bilecek dedi . bende hic bisey demedim .hakliymis gibi uste cikti bide
Bir daha aileniz ile ilgili sırları eşinize söylemeyin net yaptığı doğru değil tabi kiKizlar yine ben ama size anlatmassam.catlicam cunku kimseye anlatamiyorum . 1 hafta once esime kardesimle ilgi bi sır verdim . kardesimin gorustugu biri var ve yayilmasini istemiyor enistem ablam annem ben biliyoruz baska kimse bilmiyor her neyse bende ablama dedimki ben niye esimden sakliyorumki herkesin kocasi biliyor benimkide bilsin dedim zaten annem soyle artik filan diyodum kardesim biraz cekingen bu konuda. Esime soyledim isteye Biri var gorusuyorlar ama kimseye soyleme kimse duymasin dedim annem ablam enistem bide biz biliyoruz dedim . 1 hafta gecti uzerinden dun birinin kinasina gittik annemler filan.kv kp bir oturuyoruz. Ben gider gitmez hemen soylemis kaynanama gorustugu var filan diye kaynanam da sabah agzimi aradi iste ruyamda gordum filan diye insallah nasip filan dedm gecistirdim. Aksam oldu evde kimse yoktu guzel suslendim sofra hazirladm kaynanm evden cikinca esim bana annemde biliyor dedi . ben sok tabi . basladik kavgaya nasil uste cikiyor bana etmedigi hakaret kalmadi. Ben simdi kaynanama karsi yalanci duruma dustum. O kadar sinirlendim ki inanki tuttum kendimi tamam sen haklisin dedim. Bana gelmis diyoki ben onlardan bisey saklamam simdi benim esimin yaptigi dogru bisymi Allah askina cevap verin ya o kadar bunaldim simdi konusmuyoruz yatagin bi ucunda o bi ucunda ben . ben hic esime guvenemicekmiyim yaaa :-(
Yıllar önce böyle bir patavatsızlığını, Allahın bildiğini kuldan mı saklayacağım diye savunan birine,o zaman giyinmeden gez,nasıl olsa Allah biliyor,saklamak anlamsız bir şeyleri demiştim.Konu sahibi,eşin densiz,boşboğaz,demekki bir şey paylaşmayacaksın.Kendine bunu mu yakıştırıyor.Çocuk gibi,o bile bu kadar yapmaz.Birde savunmasına bak.Bir suru laf saydi bana inanki sesimi cikartmadim onemli olan annenin bilmesi degil dedim benim sana verdigim sirri soylemen dedim . benim bildigimi onlarda bilecek dedi . bende hic bisey demedim .hakliymis gibi uste cikti bide
O zaman,gercekten bir mucize olsa keşke,sen hiç tanımadın mı eşini evlenmeden önce,nasıl yetiştirmişler bu adamı?Gelmez daha cok edepsizlesiyor inanki ettigi kufurlerin haddi hesabi yok o kadar asiri laf saydi bi an dedim heralde suclu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?