Canim biz ayni evin icinde oturuyoruz. Ya sinirimi bozan ben ne zaman evde olmasam arkamdan biseyleri konusmasi sinir oluyorum yaBirde kadınlara dedikoducu derler...
Eşiniz yememiş içmemiş yetiştirmiş. Bu da size ders olsun demekki sır tutamıyor.
Daha kötüsü bunun önünü almalısınız evinizde olan biten her şeyi de yetiştiriyordur büyük ihtimal...
Keske hic esime soylemeseydim kac aydir kimsenin haberi yoktu. Enistem cok sadiktir ablama hic soylemez annesine bizimkisi niye boyle ben bilmiyorum.Iki kisinin bildigi ancak digeri olurse sir olur.
Kardesiniz keske sizinle de paylasmasaymis.siz bilmeseynibiz esiniz dolayisiyla kv.kp de bilmeyecekti
Aynen.sanki.konusulcak hic bisey yokmus.gibi bende.kaynanama gorustugu yok diyorum dmekki biliyormus herseyi varya o kadar bunaldim.ki inanki sytan.diyo kes girtlagini olsun gitsinKüfür ettiyse eğer pişman olana kadar soğuk davranın, konuşmayın, kırıldım deyin üzgün görünün. Şöyle şeyleri hemen affetmeyin ki birdaha yapamasın ya bu nedir. Hem suçlu hem güçlü tayfasının başı sizinki.
Hayır yani bi de sizin kardeşinizin görüştüğü kişi ne alaka onun anasıyla. Bildiğin dedikodu denir buna ve koskoca adam hiç yakışıyor mu yani koşarak anlatmış gidip
Bundan sonra kv kp duymaisni istemeyeceginiz seyleri esinize soylemeyin.demekki agzi gevsek biri.kv niz de sacmalamis yok ruyada gordum bilmem ne duyduysan duydun illa acik etmenmi gerek yaniKeske hic esime soylemeseydim kac aydir kimsenin haberi yoktu. Enistem cok sadiktir ablama hic soylemez annesine bizimkisi niye boyle ben bilmiyorum.
Evet bir ton lafi saydida saydi yok ben varya gercekten safim o anda bana noluyor bilmiyorum susup kaliyorum laf uzamasin diye simdide icim icimi yiyorSize hakaret mi etti?
Omada sinr oldum.ama hic bozuntuya vermedim ben esimle tartistigim zaman bile kimseye soylemiyorum kaynanam dahi olsa bilmesin ne gerek var . esimden o kadar sogudum.ki.suan.size anlatamam yaniBundan sonra kv kp duymaisni istemeyeceginiz seyleri esinize soylemeyin.demekki agzi gevsek biri.kv niz de sacmalamis yok ruyada gordum bilmem ne duyduysan duydun illa acik etmenmi gerek yani
Evet bir ton lafi saydida saydi yok ben varya gercekten safim o anda bana noluyor bilmiyorum susup kaliyorum laf uzamasin diye simdide icim icimi yiyor
Yaa o kadar sinir bozucu ki inanki suan yuttuklarim sinir yapiyor bende simdide kolunu atiyor sirtima dogru yanasmaya calisiyor ama bu sefer kararliyim hatasindan donene kadar yz vermicem bu kadar da saf olmiyim artik ya ayy varya bazen cok kinci olmak istiyorum cok aptalim ya.Karşılık vermemeniz iyi oluyor bence çünkü bırakın tek suçlu o olsun ve vicdan yapsın. Haklıyken haksız duruma düşmeyin bir de sizin laflarınızı "sen de ağır konuştun" diyip üstünüze atıp sizi suçlamasın. Bence bu erkeklerin ağzında bakla ıslanmıyor.Onlar da çok dedikoducu çevremde çooook örneği var bunun. Oturup yemiyor içmiyor laf taşıyorlar.
Yaa o kadar sinir bozucu ki inanki suan yuttuklarim sinir yapiyor bende simdide kolunu atiyor sirtima dogru yanasmaya calisiyor ama bu sefer kararliyim hatasindan donene kadar yz vermicem bu kadar da saf olmiyim artik ya ayy varya bazen cok kinci olmak istiyorum cok aptalim ya.
Sizindemi ayni :-/Aaa ayni benim adam
Eşiniz sonuçta sırnaşır mutlaka
Haklı iken haksız duruma düşmeyin ve kırıldığınızı açık açık konuşun bence.
Evet canim hayatta alttan almazSizindemi ayni :-/
Ya sadece bu degilki ki sıkintim genel olarak herseyi annsiyle konusmasi canimi sikiyor.pardon da esine ne kaynana ne bu konu ikisi arasnda geciyo. nasi gereksiz bisi ya.
Sadece sorun ailemin meselesi degilki herseyi annesine yetistirmesi yani sirf benim aile sirlari yetistirmiyor herseyi yetistiriyor kaynanamda gerildikce geriliyor oglum benden birsey gizlemez diye simdi bu laflarini daha iyi anliyorumIste ders olsun sana da bundan esine hicbir aile meseleni anlatma
hayr senin kardesinin durumunu annesine anlatmasi ne alaka yaw. bi erkek agzi boyle olmamali. sen de huyunu madem biliyosun esinin, niye anlatip da bi de sasiriyosun anlatmasina anlamadm.Ya sadece bu degilki ki sıkintim genel olarak herseyi annsiyle konusmasi canimi sikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?