Esim ve Sır

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canim biz ayni evin icinde oturuyoruz. Ya sinirimi bozan ben ne zaman evde olmasam arkamdan biseyleri konusmasi sinir oluyorum ya

Iki kisinin bildigi ancak digeri olurse sir olur.
Kardesiniz keske sizinle de paylasmasaymis.siz bilmeseynibiz esiniz dolayisiyla kv.kp de bilmeyecekti
Keske hic esime soylemeseydim kac aydir kimsenin haberi yoktu. Enistem cok sadiktir ablama hic soylemez annesine bizimkisi niye boyle ben bilmiyorum.

Aynen.sanki.konusulcak hic bisey yokmus.gibi bende.kaynanama gorustugu yok diyorum dmekki biliyormus herseyi varya o kadar bunaldim.ki inanki sytan.diyo kes girtlagini olsun gitsin

Keske hic esime soylemeseydim kac aydir kimsenin haberi yoktu. Enistem cok sadiktir ablama hic soylemez annesine bizimkisi niye boyle ben bilmiyorum.
Bundan sonra kv kp duymaisni istemeyeceginiz seyleri esinize soylemeyin.demekki agzi gevsek biri.kv niz de sacmalamis yok ruyada gordum bilmem ne duyduysan duydun illa acik etmenmi gerek yani

Size hakaret mi etti?
Evet bir ton lafi saydida saydi yok ben varya gercekten safim o anda bana noluyor bilmiyorum susup kaliyorum laf uzamasin diye simdide icim icimi yiyor

Bundan sonra kv kp duymaisni istemeyeceginiz seyleri esinize soylemeyin.demekki agzi gevsek biri.kv niz de sacmalamis yok ruyada gordum bilmem ne duyduysan duydun illa acik etmenmi gerek yani
Omada sinr oldum.ama hic bozuntuya vermedim ben esimle tartistigim zaman bile kimseye soylemiyorum kaynanam dahi olsa bilmesin ne gerek var . esimden o kadar sogudum.ki.suan.size anlatamam yani

Evet bir ton lafi saydida saydi yok ben varya gercekten safim o anda bana noluyor bilmiyorum susup kaliyorum laf uzamasin diye simdide icim icimi yiyor

Karşılık vermemeniz iyi oluyor bence çünkü bırakın tek suçlu o olsun ve vicdan yapsın. Haklıyken haksız duruma düşmeyin bir de sizin laflarınızı "sen de ağır konuştun" diyip üstünüze atıp sizi suçlamasın. Bence bu erkeklerin ağzında bakla ıslanmıyor. Onlar da çok dedikoducu çevremde çooook örneği var bunun. Oturup yemiyor içmiyor laf taşıyorlar.

Yaa o kadar sinir bozucu ki inanki suan yuttuklarim sinir yapiyor bende simdide kolunu atiyor sirtima dogru yanasmaya calisiyor ama bu sefer kararliyim hatasindan donene kadar yz vermicem bu kadar da saf olmiyim artik ya ayy varya bazen cok kinci olmak istiyorum cok aptalim ya.

Eşiniz sonuçta sırnaşır mutlaka
Haklı iken haksız duruma düşmeyin ve kırıldığınızı açık açık konuşun bence.

Neyse olan olmuş bida eşinize aile sırlarınızdan bahsetmiyeceginizi ögrenmiş oldunuz

pardon da esine ne kaynana ne bu konu ikisi arasnda geciyo. nasi gereksiz bisi ya.

Biz konusarak anlasamiyoruz canim birseyi konusmak istesem tersliyor sus diyor hep uste cikiyor oysaki soyledigim iki kelime diyoki sen cok konusuyorsn biraz sus durup dsnuyorum ben simdi bu adama ne dedim. Cok garip biri benimle konusmuyor ben evden cikinca annesiyle konusuyor zoruma gidiyor
Eşiniz sonuçta sırnaşır mutlaka
Haklı iken haksız duruma düşmeyin ve kırıldığınızı açık açık konuşun bence.

Iste ders olsun sana da bundan esine hicbir aile meseleni anlatma

Iste ders olsun sana da bundan esine hicbir aile meseleni anlatma
Sadece sorun ailemin meselesi degilki herseyi annesine yetistirmesi yani sirf benim aile sirlari yetistirmiyor herseyi yetistiriyor kaynanamda gerildikce geriliyor oglum benden birsey gizlemez diye simdi bu laflarini daha iyi anliyorum

Ya sadece bu degilki ki sıkintim genel olarak herseyi annsiyle konusmasi canimi sikiyor.
hayr senin kardesinin durumunu annesine anlatmasi ne alaka yaw. bi erkek agzi boyle olmamali. sen de huyunu madem biliyosun esinin, niye anlatip da bi de sasiriyosun anlatmasina anlamadm.

Boş konuşan insandan hiç hazz etmem. Bana biri kimseye söyleme deyince. Öldür Allah söyleyemem. . "Kişinin duyduğunu anlatması kendisine günah olarak yeter". Bu bir hadis. Eşinize bunu söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…