Eşim ve tartışmamız :(

Biraksın bu işleri ya sizi nasıl çevirceni biliyor işde. Ben olsam sıkıyorsa babamın kapıya bırak beni de bir daha hangi yüzle o kapıya geliceni sen düşün derdim.
Bu adam ancak laf gibime geldi
Çok gördük öylelerini
Ha yine anasının dibine gitmek için tatil için boşayacak adamda durmasın o zaman

Ben olsam bütün sene para biriktirmemin üzerine bana son anda bunu yapmış olsa eşim gitmezdim annesine filan. Annesinin yanına gitmek ona tatil olabilir ama asla size tatil değil. Ailesi bırak memleketi deniz kenarında bi yerde bile otursa gidip yanlarında 20 güne yakın kalmak tatil filan olamaz.

Eşim günde bin kere seni seviyorum der. Bana dediği şu insan yaş aldıkca memleket çekiyor diyor. Boynunu bukmus
Anasida hebire yalniziz derse burda gitmek istiyor Ben iyide konuştum cazgirlikta yaptım ama bu konuda olmuyor
Tatilede gideriz diyor ama süre az bunda anlasamiyoruz

KAc gun gıderız dıyor?sız hıc mı gıtmeyelım ıyorsunuz memlekete

Bence de kendini kandiriyor. O 3-5 gün de yalan olur.

Msjlariniizi okuyorum arkadaşlar
Şöyle bi durum var
Ben her dediği yere gitmiyorum her dediğini yapmıyorum
Sadece sıkıntı memleket ve süresi
Biraz önce geldi eve
Tartıştık gitti başka odaya
Dedim para boşuna biriktirmisim

Orta yolu bulsaniz. Bir otelden yer ayirtsaniz genelde 5 gece 6 gün kalınıyor. Koca yıl bu şekilde tatil yapanlar var. 6 7 gün tatil yapsanız sonrasında o memelerine gitse sizde evinize donseniz olmaz mı ki

(Bekarken bile kendisi burda 2 3 günden fazla kalınmaz sıkılıyorum derdi)
Evlenince altın düşüyor sanki, bal çalınıyor iki üç günden fazla kalınmaz denilen yerlere.

Kuzenimden biliyorum. Bekarken eve sokamadıkları adam, evlendi anasından çıkmıyor. Neymiş aile olmak birlikte olmakmış. Onun annesi, karını al bir yerlere git gönül koymayız diyor ama nafile. Erkekler pek ilginç gerçekten. Anlamaya çalışmıyorum artık.

Allah kolaylık versin evlilere.

Sakin vazgeçmeyin. Tatil için güzellikle ayarlama yapın.

Kadınlar böyle küsüp trip yapıyor sonra erkeğin istediğini yaparak cezalandirdigini sanıyor.

Hiç bir şey olmasa, olan size olur.

Güzel bir kahve yapın, hevesiniz için sizi kutlaması gerektiğini söyleyin , sözünü tutmasını isteyin

Kavgayla değil güzellikle anlatın

siz kendiniz yapın tatili.gitmeyin memleketine falan.zaten 20 gün çok fazla en fazla 10 gün kalınır o da evli adama yeter yani.

Yerinde olsam gitmezdim onunla memlekete. Evde kalırdım daha iyi. Tek başına gitsin.

3-5 gün tatilden ne anlaşılır ki? E haftasonu bile gitsen aynı denk gelir. Bu erkekler bekarken ailelerinden kaçıyor evlenince aileleri olmadan asla galiba.
Aynn bu konuya katılıyorum bakarken umurlarında olmuyo evlenince kıymete biniyo bana koyi sevmiyorum diyen adam şimdi annesigil ne smn gitse köy istiyo doğal olarak deliriyorum

Eğer iyi bundan sonra hep memlekete gidelim dersen bağırıp çağırarak hakaret ederek sana bundan sonra istediği her şeyi yaptırır.Ben para biriktirdim tatil için tatile gideceğim sen çok istiyosan memleketine git de.Tatile gitmesen bile onla memleketine gitme ya kendi gitsin anasının babasının dizinin dibinde otursun 20 gün.Siz keyfinize bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…