- 9 Eylül 2013
- 12.073
- 27.798
- 798
- Konu Sahibi Mevsimyaz06
-
Bu adam ancak laf gibime geldiBiraksın bu işleri ya sizi nasıl çevirceni biliyor işde. Ben olsam sıkıyorsa babamın kapıya bırak beni de bir daha hangi yüzle o kapıya geliceni sen düşün derdim.
Eşim günde bin kere seni seviyorum der. Bana dediği şu insan yaş aldıkca memleket çekiyor diyor. Boynunu bukmusEşinizi akşam karşınıza alıp senınle bırsey konusabılır mıyım dıyın guzel bır dılle oncelıkle kendısıne benı sevıyor musun dıye sorun muhtemelen cevanı evet olacaktır pekı ozaman neden gecen konustugumuzda tatıle gıtmek ıstıyorum dedıgımde para bırıktırmemı bılmeme ragmen suan 3gun gıderız dıyorsun dıyın?bunu tartısmak ıcın sormuyorum sadece senı anlamak ıcın benım hatam nerde bulmak ıcın soruyorum dıyın..bu olayı farklı bırı yasasa sana anlatsa empatı kurarak cevap verırmısın kocan haklı mı dersın dıye sorun,tabıkıde aılen orayada gıdecegız bunca zaman agzımı tek kelıme actım mı dıyın ama bende yasıtlarım gıbı basbasa kocamla tatıl yapmak senınle sımarmak ıstıyorum dıyın memlekete de gıdelım ama ınankı tatılde vok guzel dakıkalar gecırıcez bunu kendınde goruceksım dıyınhem ben cok uzuluyorum kocamın bunları dusunmesı gerekırken benle basbasa tatıl yapmayı ıstemesı gerekırken ben dusunupben ıstedıgım ıcın dıyın
Konuşmalarından anladigim kadariyla Eşinizin dediğini yapacaksınız.O
sonuç önemli
eşşek gibi gerçekten gidecekmiyim
keşke kendimi kandirarakta mutlu olmayi becerebilsem.
KAc gun gıderız dıyor?sız hıc mı gıtmeyelım ıyorsunuz memleketeEşim günde bin kere seni seviyorum der. Bana dediği şu insan yaş aldıkca memleket çekiyor diyor. Boynunu bukmus
Anasida hebire yalniziz derse burda gitmek istiyor Ben iyide konuştum cazgirlikta yaptım ama bu konuda olmuyor
Tatilede gideriz diyor ama süre az bunda anlasamiyoruz
Bence de kendini kandiriyor. O 3-5 gün de yalan olur.gerçekten konu sahibi kendini kandırıyor. korkmuyorum dese de boşanmaktan da korkuyor.
kendimden örnek verdim eşim de rahatlıkla aileme karşı gelemem bir şey diyemem diyordu ben adliyeye gidince ciddiyetimi anlayıp hemen u çekti
Hiç gitmeyelim diyorum o 2 hafta gidelim diyorKAc gun gıderız dıyor?sız hıc mı gıtmeyelım ıyorsunuz memlekete
Evlenince altın düşüyor sanki, bal çalınıyor iki üç günden fazla kalınmaz denilen yerlere.(Bekarken bile kendisi burda 2 3 günden fazla kalınmaz sıkılıyorum derdi)
Yerinde olsam gitmezdim onunla memlekete. Evde kalırdım daha iyi. Tek başına gitsin.Merhaba. Yardımınıza ihtiyacım var. 3 senelik evliyim. Nerde hata yapıyorum? Evliliğim bir türlü oturmuyor. En basitinden en yakın zamanda ve bugun gene olan tartismamizi anlatayım. Siz karar verin.
1 senedir tatil parası biriktirdim. Eşimin izininde daha çok gezmek daha fazla para harcamak için. Eşimlede öyle anlaştık. Bu arada geçtiğimiz 2 senede tatile gitmedik memleketinde geçirdik. Bu sene gitmeyecektik annesine, benim yanımdada söyledi anneside tamam oğlum dedi.Memleketinde yiyip yatmaktan başka yaptigimiz hiçbir şey yok can sıkıntısından bile gündüzleri yatiyoruz. Akşamları bi sokak var orda tur atıyoruz bu kadar gezecek yer bile yok. Çok iyi Sohbetleri bile yok nasıl yani aynı evin içinde küs olanlar bile var kalabalık bi aile. (Memleket mola vermezsen araba ile 11 -12 saat bunda bile tartıştık her seferinde seviyor diye araba ile gidiyoruz. Bende uçakla gitmek istiyorum aynı paraya denk geliyor)
O gün geldi çattı.Yani izni. Toplamda 20 gün ve bana memlekete gidelim dedi. Bunun 3-5 günü tatile gidecekmis. Ee hani gitmeyecektik ben parayi boşunami biriktirdim dedim. Ben o kadar yolu çektikten sonra o yorgunlukla tatile gidemem dedim
tatil bana göre yorgunluk değil dinlenmektir dedim. Ben memleketine gidersek tatile gitmem gidemem zevk alamam dedim
gerçekten yoruluyorum o yolu çekince. Bana bi ton bağırdı. Sen huysuz kadınsin kocanın huyuna gitmiyorsun yumuşak bi kadın değilsin dedi. (Bekarken bile kendisi burda 2 3 günden fazla kalınmaz sıkılıyorum derdi)
Sinirimden kuduruyorum. Hem verdiğin sözü tutma bide bi ton laf işit. Bir daha tatil olayını hiçbir sene acmayacagim
Hep memleketine gidecez
Aksama böyle diyeceğim. Hakkımıda helal etmiyorum. Ne heves ne birsey kaldı
Sizce abartiyormuyum? Yazımda hatalar varsa karışık yazdı isem kusuruma bakmayın. Zahmet edip cvp yazdığınız için teşekkür ederim
Aynn bu konuya katılıyorum bakarken umurlarında olmuyo evlenince kıymete biniyo bana koyi sevmiyorum diyen adam şimdi annesigil ne smn gitse köy istiyo doğal olarak deliriyorum3-5 gün tatilden ne anlaşılır ki? E haftasonu bile gitsen aynı denk gelir. Bu erkekler bekarken ailelerinden kaçıyor evlenince aileleri olmadan asla galiba.
Yanlis mi anladim annenlere de gidip gelmio ama sen 20 gun kalican kv deAilem yaşadığım yerde pek hatta hiç gidip gelmez ve kV nin burada evi var gidip gelir uzunda kalır
Yani annesini sık görür
Çüşşş deseydiniz öküzeEşşek gibi geleceksin diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?