Eşim verdiği sözleri tutmuyor?

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
Evde çok bunalıyorum evlenmeden önce çalışıyordum şimdi izin vermiyor hiç beraber vakit geçirmiyoruz sinemaya gudelim diyorum tamam bu cumartesi diyor cumartesi o sözünü tutmuyor erteliyor ve yapmıyor ne kadar üzülsemde yapmıyor pazar günleri beraber çıkmak istiyorum o arkadaşlarıyla çıkıyor 5 aylık evliyim evliliğimi düzene oturtamadğım için çocuk düşünmüyorum nerde hata yapıyorum

Çocuk bana göre beş ay zaten çok erken en azından evliliğinizi bir yıl düzene oturtun. Neden sizinle birlikte bir şeyler yapmak istemiyor? Severek evlenmediniz mi? Evlenmeden önce birlikte bir yerlere gitmiyor muydunuz? Evde nasıl davranıyor?

Biz görücu usulu tanıştık nişanlıyken seviyordum ama yine boyleydi nişan atmak istedim hayatımı mahfedem annem bunuda mahfetti ve nişan atmama engel oldu

Bizde evden dışarı çıkmıyoruz sayılır. Ev alışverişide yapmasak evden dışarı adım atmıycaz
Benim eşim de bıraksam eve girmek istemez. Yani tek başına değil de böyle sürekli gezdirmek istiyor sağolsun. Yürüyüş falan da mı yapmiyorsunuz, ne bileyim sinema falan..

yaatak odasının kapısına yazı as...BU EVDE GREV VAR...
Sevişmek bir kadının kocası onu gezdiriyor diye sunduğu bir lütuf olmadığı için çok mantıksız bir öneri olmuş bu.
Restinizi çekin işe geri dönün. Alıştırmayın böyle düzene. Paranızla gerekirse yalnız çıkar gezersiniz.

şakaydı , tabikide öyle...

Esinizle konusup calismak icin ikna etseniz daha iyi olacak gibi sizin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…