Biz görücu usulu tanıştık nişanlıyken seviyordum ama yine boyleydi nişan atmak istedim hayatımı mahfedem annem bunuda mahfetti ve nişan atmama engel olduÇocuk bana göre beş ay zaten çok erken en azından evliliğinizi bir yıl düzene oturtun. Neden sizinle birlikte bir şeyler yapmak istemiyor? Severek evlenmediniz mi? Evlenmeden önce birlikte bir yerlere gitmiyor muydunuz? Evde nasıl davranıyor?
Ne kadarlik evlisinBizde evden dışarı çıkmıyoruz sayılır. Ev alışverişide yapmasak evden dışarı adım atmıycaz
Benim eşim de bıraksam eve girmek istemez. Yani tek başına değil de böyle sürekli gezdirmek istiyor sağolsun. Yürüyüş falan da mı yapmiyorsunuz, ne bileyim sinema falan..Bizde evden dışarı çıkmıyoruz sayılır. Ev alışverişide yapmasak evden dışarı adım atmıycaz
Hayir yapmiyoruzBenim eşim de bıraksam eve girmek istemez. Yani tek başına değil de böyle sürekli gezdirmek istiyor sağolsun. Yürüyüş falan da mı yapmiyorsunuz, ne bileyim sinema falan..
Sevişmek bir kadının kocası onu gezdiriyor diye sunduğu bir lütuf olmadığı için çok mantıksız bir öneri olmuş bu.yaatak odasının kapısına yazı as...BU EVDE GREV VAR...
şakaydı , tabikide öyle...Sevişmek bir kadının kocası onu gezdiriyor diye sunduğu bir lütuf olmadığı için çok mantıksız bir öneri olmuş bu.
Restinizi çekin işe geri dönün. Alıştırmayın böyle düzene. Paranızla gerekirse yalnız çıkar gezersiniz.
Mesela hastayım diyor çok yorgunum diyorCumartesi gideriz dedikten sonra, cumartesi ne bahane sunuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?