Eşim verdiği sözleri tutmuyor?

İnan bunun tartışması insanın ömründen bi 10 yıl götürür. Mevcut durumdan kat ve kat yüzgöz olma level a atlatır. Daha çok mutsuz olur insan

Bızde çocuk oldugundan beri oyleyiz
Çocuk varmış en azından bizi eve bağlayan somut bi durum yok. Benden 1 ay sonra evlenen arkadaşım var. Mutlaka haftasonlarını değerlendiriyorlar fotoğrafları görünce imreniyorum. Çünkü sevgililik ve nişanlılık sürecinde annem pek izin vermedi gezip tozmamıza. Artık anne engelide yok halbuki

Ben de yeni evliyken eşim böyleydi.
Ne çalışmaya izin, ne gezmeye.
Önce markete gitmem lazım diyerek para almaya ve o parayla gezip tozmaya başladım :)

Sonra evde çok bunalıyorum, depresyondayım deyip biraz depresif takıldım. Tabi bu arada iş aradım ona çaktırmadan. Güzel bir iş bulunca da yağladım balladım, kabul etti.

Tek başıma gezip eğlenmeme sinir olmaya başladı, benimle gezmeye başladı.

Ancak bu anlattığım 5-6 aylık sürede gerçekleşti.

E Eflatuunn herkes sormuş söylemiş işe geri dönün çalışın dinlemeyin diye
neden cevap vermiyorsunuz

yanlış anlaşılmasın sanki bazı kadınların da işine geliyor çalışmamak
sonra kocam izin vermiyor a dönüyorlar
direk size demedim konu sahibi bu arada

eşim beni kölesi gibi eve tıkmaya çalışıyorsa dinlemez çalışırdım

Biz görücu usulu tanıştık nişanlıyken seviyordum ama yine boyleydi nişan atmak istedim hayatımı mahfedem annem bunuda mahfetti ve nişan atmama engel oldu

İyi de siz 1-2 kez nişan atıp, pişman olup geri barışmışsınız.

17 yaşında nişanlanmak neden?

Annenizde suç yok, kabahat sizde.

Allahimm nefret ediyorum, evlenip arkadaslariyla bekar hayatina devam etmeye calisan erkeklerden.

5 aylik evli adam, karini alip gezip tozsana..
Ustune birde yalanci.
Duzeltmeye calisirken bir bakmissiniz omur gecmis gitmis..

Ayni sorundan müzdaribim ne olacak kadinların hali

Allahimm nefret ediyorum, evlenip arkadaslariyla bekar hayatina devam etmeye calisan erkeklerden.

5 aylik evli adam, karini alip gezip tozsana..
Ustune birde yalanci.
Duzeltmeye calisirken bir bakmissiniz omur gecmis gitmis..
Ayrilmayi bile dusundum sonra dedim ki erkeklerin cogu boyle ayrilsam daha farkli birinimi bulcam sanki inan simdiden yoruldum evlilikten

İyi de siz 1-2 kez nişan atıp, pişman olup geri barışmışsınız.

17 yaşında nişanlanmak neden?

Annenizde suç yok, kabahat sizde.
Nisan attigimda ne yapip edip beni ikna eden annemdi cunku kizim sen bilirsin demedi bana. Geldi gitti o kadar cok sey soyledi ki sonunda sucu kendimde aramaya basladim.. lutfen yasadikladimi yasamadiysaniz beni elestirmeyin.

Ben sizi anlıyorum hattaçok iyi anlıyorum.. anne faktörünüzü de anlıyorum çünkü benim annem de bu şekilde baskıcıydı ben nişankıyken ama babam sağolsın hep arkamdaydı nişankıyken elimi masaya vurup anne yeter ben ayrılcam dediiimdr bişey diyememiştş ama kader diye bişey var naparsanız yapın onun kaderiylr senşn kaderini birleştiren bir yazı..
Bundan sonrasını düzeltmeye calışın eşinizle konuşun seninle aktivite yapmak zaman geçirmek istiyorum evde sıkılıyorum bunalıyorum bişeyler yapalım artık diyin basının etini yiyin. ben bunu denedim ve oldu beraber vakit gecirdik 2 saat de olsa :) hemen sıkılıp eve dönse de oldu.

Brn mesela eşimin beni sevmediğini aşılamadığını düşünüyorum.. bide maddi sıkıntımıx olduğu için masrafa girmemek de istediği düşündüklerim arasında..
Acaba siz de mi eşiniz öyle seyler hissediyorsunuz yoksa paronayakmıyım

Nisan attigimda ne yapip edip beni ikna eden annemdi cunku kizim sen bilirsin demedi bana. Geldi gitti o kadar cok sey soyledi ki sonunda sucu kendimde aramaya basladim.. lutfen yasadikladimi yasamadiysaniz beni elestirmeyin.
Olur.

Burada anne baskısı göremedim.

Evet basinin etini yiye yoye sonunda bi aksam sinemaya cikabildik o kadar mutluydum ki saanki ilk defa deniz goren cocugun gulumsemesi vardi yuzumde.

Beraber yaptığınz aktivitelerde o mutlu oluyor mu yoksa tamamen sizin isteğiniz doğrultısunda mı geçiyor bu önemli mesela benim erkek arkadaşım da bana sinema konusunda öyle der ama gelmez benimle çünkü ben animasyon severim o sıkılır korku filmi sever. Bende sinema için ısrar etmem. Arkadaşlarıyla demek ki daha çok eğleniyor. Sizde onun arkadaşı gibi olmaya çalışın örnek veriyorum araba mı seviyor sizde araştırın onunla sohbet edin araba hakkında bir süre sonra onun tek arkadaşı siz olacaksınız emin olun

hata nerde olacak, o hayatını yaşarken senin evet efendim sepet efendim çekmende.. ne demek çalışmama izin vermiyor? niye tamam dedinki buna?erkekler çalıştırmadıgı kadına daha az saygı duyuyor bilesin

Kendiniz çıkın gezin tek gitmenizi istemezse yanıınızda gelir.
Çalışmanızı istemiyorsa sizin ihtiyaçlarınızı aylık karşılaması gerekir.

bir adam başta nasılsa öyle devam eder değişmez, anneniz neden engel oldu nişan atmanıza, bile bile size niye bunu yaptı tanıdık mıydı eşinizin ailesi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…