İnan bunun tartışması insanın ömründen bi 10 yıl götürür. Mevcut durumdan kat ve kat yüzgöz olma level a atlatır. Daha çok mutsuz olur insanSevmediğiniz adamların niye her dediğine evet diyorsunuz
Pazar arkadaşıyla çıkacağında hazırlan ben sinemaya gidiyorum de, yok olmaz derse "O zaman gel birlikte gidelim seni bekleyemem ağaç mıyım kölen mi?" de.
Arkadaşın yok mu eşin gittiğinde sen de onlarla takıl.
Çocuk varmış en azındanBızde çocuk oldugundan beri oyleyiz
Biz görücu usulu tanıştık nişanlıyken seviyordum ama yine boyleydi nişan atmak istedim hayatımı mahfedem annem bunuda mahfetti ve nişan atmama engel oldu
Saçma sapan bişey yüzünden gecen Haft nişan attım önceki konumu okuyan bilir i kısaca çok yoğun çalışıyor son zamanlar benimle eskisi gibi ilgilenemiyor diye sorun ettim,
Meger ne çok severmişim ben onu ayrı kaldığımız bir hafta bana bir yıl gibi geldi her gece onu kaybettiğimi onun düğününde olduğumu gördüm ağlayarak uyandım.
Benim için yaptığın onca güzellikleri unutup sadece bir olumsuzluğa kapılıp bunu yaptığım için çok pişmanım
Sonra aileler Araya girdi tekrardan takıldı yüzükler bu nişan atma meselesi daha önce de tekrarlanmıştı..
Ama şimdi nişanlım sevgime güvenmiyor seni seviyorum diyorum gerçektenmi diyor morali çok bozuk sürekli düşünceli ve sessiz ve soğuk davranıyor bana ben ikimiz için cabalarken nasıl yapabildin diyor. Onu tekrar kazanmak bana güvenmesini istiyorum ne yapabiliriz
Ayni sorundan müzdaribim ne olacak kadinların haliBiz de 5 senelik evliyiz
İlk zamanlar cıkardık dısarı
son 1 senedir falan eşimin hiç böyle bir talebi yok
ben calısıyorum, ve aşırı evcimen bir insan oldugum halde eşle cıkmaya ben de hasret kaldım.
hatta pazar günü kombi yanan evde polar battanıyeye sarılıp tüm gün salonda aynı koltukta elinde kumanda oturdu
Ayrilmayi bile dusundum sonra dedim ki erkeklerin cogu boyle ayrilsam daha farkli birinimi bulcam sanki inan simdiden yoruldum evliliktenAllahimm nefret ediyorum, evlenip arkadaslariyla bekar hayatina devam etmeye calisan erkeklerden.
5 aylik evli adam, karini alip gezip tozsana..
Ustune birde yalanci.
Duzeltmeye calisirken bir bakmissiniz omur gecmis gitmis..
Nisan attigimda ne yapip edip beni ikna eden annemdi cunku kizim sen bilirsin demedi bana. Geldi gitti o kadar cok sey soyledi ki sonunda sucu kendimde aramaya basladim.. lutfen yasadikladimi yasamadiysaniz beni elestirmeyin.İyi de siz 1-2 kez nişan atıp, pişman olup geri barışmışsınız.
17 yaşında nişanlanmak neden?
Annenizde suç yok, kabahat sizde.
Surekli evlenmemeliydim diyorum bazenBazı şeylerde eklenince peşine yanlış mı yaptım evlenerek diye kemiriyo düşünceler beynimi. Hiç yeni evli minnoşluğu yok üstümde
Olur.Nisan attigimda ne yapip edip beni ikna eden annemdi cunku kizim sen bilirsin demedi bana. Geldi gitti o kadar cok sey soyledi ki sonunda sucu kendimde aramaya basladim.. lutfen yasadikladimi yasamadiysaniz beni elestirmeyin.
Burada anne baskısı göremedim.Saçma sapan bişey yüzünden gecen Haft nişan attım önceki konumu okuyan bilir i kısaca çok yoğun çalışıyor son zamanlar benimle eskisi gibi ilgilenemiyor diye sorun ettim,
Meger ne çok severmişim ben onu ayrı kaldığımız bir hafta bana bir yıl gibi geldi her gece onu kaybettiğimi onun düğününde olduğumu gördüm ağlayarak uyandım.
Benim için yaptığın onca güzellikleri unutup sadece bir olumsuzluğa kapılıp bunu yaptığım için çok pişmanım
Sonra aileler Araya girdi tekrardan takıldı yüzükler bu nişan atma meselesi daha önce de tekrarlanmıştı..
Ama şimdi nişanlım sevgime güvenmiyor seni seviyorum diyorum gerçektenmi diyor morali çok bozuk sürekli düşünceli ve sessiz ve soğuk davranıyor bana ben ikimiz için cabalarken nasıl yapabildin diyor. Onu tekrar kazanmak bana güvenmesini istiyorum ne yapabiliriz
Evet basinin etini yiye yoye sonunda bi aksam sinemaya cikabildik o kadar mutluydum ki saanki ilk defa deniz goren cocugun gulumsemesi vardi yuzumde.Ben sizi anlıyorum hattaçok iyi anlıyorum.. anne faktörünüzü de anlıyorum çünkü benim annem de bu şekilde baskıcıydı ben nişankıyken ama babam sağolsın hep arkamdaydı nişankıyken elimi masaya vurup anne yeter ben ayrılcam dediiimdr bişey diyememiştş ama kader diye bişey var naparsanız yapın onun kaderiylr senşn kaderini birleştiren bir yazı..
Bundan sonrasını düzeltmeye calışın eşinizle konuşun seninle aktivite yapmak zaman geçirmek istiyorum evde sıkılıyorum bunalıyorum bişeyler yapalım artık diyin basının etini yiyin. ben bunu denedim ve oldu beraber vakit gecirdik 2 saat de olsa :) hemen sıkılıp eve dönse de oldu.
Valla dayamasa bile kapiyi uzerime kitliyor ayrilmaya kadar gotur belkideiş arayın. izin vermiyor ne demek ben anlamıyorum bunu. başınıza silah mı dayıyor mesela napıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?