- 13 Mart 2018
- 966
- 796
- 103
Ot gibi geçen 5 aylık evli hatunumNe kadarlik evlisin
Kocacığımın totosu donuyormuşBenim eşim de bıraksam eve girmek istemez. Yani tek başına değil de böyle sürekli gezdirmek istiyor sağolsun. Yürüyüş falan da mı yapmiyorsunuz, ne bileyim sinema falan..
Sende bendensin o zaman ne demisler damdan dusenin hali bi damdan dusen anlar diye bosuna dememislerOt gibi geçen 5 aylık evli hatunum
Değişmez yol yakınken çalışma hayatınıza dönünEvde çok bunalıyorum evlenmeden önce çalışıyordum şimdi izin vermiyor hiç beraber vakit geçirmiyoruz sinemaya gudelim diyorum tamam bu cumartesi diyor cumartesi o sözünü tutmuyor erteliyor ve yapmıyor ne kadar üzülsemde yapmıyor pazar günleri beraber çıkmak istiyorum o arkadaşlarıyla çıkıyor 5 aylık evliyim evliliğimi düzene oturtamadğım için çocuk düşünmüyorum nerde hata yapıyorum
Bızde çocuk oldugundan beri oyleyizBizde evden dışarı çıkmıyoruz sayılır. Ev alışverişide yapmasak evden dışarı adım atmıycaz
Piyasada o kadar cok ki bU adamlardan.egitimlisi egitimsizi...dolu var...kendini gizleyip ne oldugu evlendiktennsonra cikan.kadina psikolojik siddet uygulayip isten cikaranYa ben anlamıyorum bu zihniyeti? Çalışmama izin vermiyor, beni gezdirmiyor. Siz kendi başınıza gezemiyor musunuz? Çalışmak istediğiniz halde buna kendiniz karar veremiyor musunuz? Böyle adamları nerden buluyor ve neden kabul ediyorsunuz tüm isteklerini? Neden hayatınızı kaderinizi bir erkeğin ellerine teslim ediyorsunuz? Hayatınızı nasıl yaşamak istediğinize dair kararlar alın ve arkasında durun!
Siz bir de bebek olunca gorun.Biz de 5 senelik evliyiz
İlk zamanlar cıkardık dısarı
son 1 senedir falan eşimin hiç böyle bir talebi yok
ben calısıyorum, ve aşırı evcimen bir insan oldugum halde eşle cıkmaya ben de hasret kaldım.
hatta pazar günü kombi yanan evde polar battanıyeye sarılıp tüm gün salonda aynı koltukta elinde kumanda oturdu
kesinlikle katılıyorum her kelimesine. ama konu sahibi bunu kabullenmek istemiyor belliki okuduğu halde bu tarz yorumlara cevap vermiyor. kendisi bilir kendi hayatıYa ben anlamıyorum bu zihniyeti? Çalışmama izin vermiyor, beni gezdirmiyor. Siz kendi başınıza gezemiyor musunuz? Çalışmak istediğiniz halde buna kendiniz karar veremiyor musunuz? Böyle adamları nerden buluyor ve neden kabul ediyorsunuz tüm isteklerini? Neden hayatınızı kaderinizi bir erkeğin ellerine teslim ediyorsunuz? Hayatınızı nasıl yaşamak istediğinize dair kararlar alın ve arkasında durun!
Bazı şeylerde eklenince peşine yanlış mı yaptım evlenerek diye kemiriyo düşünceler beynimi. Hiç yeni evli minnoşluğu yok üstümdeSende bendensin o zaman ne demisler damdan dusenin hali bi damdan dusen anlar diye bosuna dememisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?