Eşim verdiği sözleri tutmuyor?

Benim eşim de bıraksam eve girmek istemez. Yani tek başına değil de böyle sürekli gezdirmek istiyor sağolsun. Yürüyüş falan da mı yapmiyorsunuz, ne bileyim sinema falan..
Kocacığımın totosu donuyormuş
Sinemaya en son ne zaman gittik hatırlamıyorum bile. Şu aralar sınava çalışıyor pek bişi demiyorum lakin kalk hadi annenlere gidiyoruz desem saniyede kapıda hazır olur

İlk zamanlar birbirinize ve huylarınıza alışma evresi ,
Birbirinizi seviyorsanız, katlanılmayacak huylar yoksa ,
Zamanla birbirinizin sınırlarına yaklaşır, bir orta noktada buluşursunuz
Benim eşim de yeni evliyken , iftar sonrası bir aktiviteye gidelim desem ; çok geç saat , yorgunum vs va bahaneler uydururdu
Şimdi çocuklarla her türlü sınırı ihlal ediyoruz alıştı bizim tempoya :)
Böyle ufak şeyler için birbirinizi üzmeyin . İsteklerinizi açık açık söyleyin , onun anlamasını size incelikler yapmasını beklemeyin.

Ya ben anlamıyorum bu zihniyeti? Çalışmama izin vermiyor, beni gezdirmiyor. Siz kendi başınıza gezemiyor musunuz? Çalışmak istediğiniz halde buna kendiniz karar veremiyor musunuz? Böyle adamları nerden buluyor ve neden kabul ediyorsunuz tüm isteklerini? Neden hayatınızı kaderinizi bir erkeğin ellerine teslim ediyorsunuz? Hayatınızı nasıl yaşamak istediğinize dair kararlar alın ve arkasında durun!

Çalışmak için kimseden izin istemeyin. Çalışacağüım demeniz yeterli.

Madem ctesi gideriz deyip gitmiyor siz tek çıkın gidin sinemaya.

Yani hayatınız için kimseden izin almayın. O zaman annenizi dinlemeyip kendi kararlarınızla hareket etseydiniz şu anda bunları yaşamayacaktınız. Bundan sonra bari başkalarının kararlarına değil kendi kararlarınıza önem verin. Bu sizin hayatınız. Kimse gelip al bu senin deyip önünüze sunmaz, didinerek, mücadele ederek kendi ellerinizle alacaksınız hayatınızı.

Nasıl calismaniza izin vermiyor ya ona ne ayrıca o arkadaslariyla cikiosa sizde çıkın bence siz kural koymayı öğrenin kendi hayatiza baskalarinin müdahale etmememsi gerektigini ogretin anneniz Nisan atmaniza izin vermio ne demek omu evleniyo hadi o geçmiş esinizı bari dinlemeyin o cikarmiosa siz cikin

cumartesi seni sinemaya götürmeyen adam pazar günü arkadaslarıyla nasıl gezmeye gider gidebilir ,

bu arada annene mutlusun diye sor cevap olarak ben mutsuzum bunuda bil de

Değişmez yol yakınken çalışma hayatınıza dönün

Piyasada o kadar cok ki bU adamlardan.egitimlisi egitimsizi...dolu var...kendini gizleyip ne oldugu evlendiktennsonra cikan.kadina psikolojik siddet uygulayip isten cikaran

Biz de 5 senelik evliyiz
İlk zamanlar cıkardık dısarı
son 1 senedir falan eşimin hiç böyle bir talebi yok
ben calısıyorum, ve aşırı evcimen bir insan oldugum halde eşle cıkmaya ben de hasret kaldım.
hatta pazar günü kombi yanan evde polar battanıyeye sarılıp tüm gün salonda aynı koltukta elinde kumanda oturdu

Siz bir de bebek olunca gorun.

iş arayın. izin vermiyor ne demek ben anlamıyorum bunu. başınıza silah mı dayıyor mesela napıyor.

kesinlikle katılıyorum her kelimesine. ama konu sahibi bunu kabullenmek istemiyor belliki okuduğu halde bu tarz yorumlara cevap vermiyor. kendisi bilir kendi hayatı

Sevmediğiniz adamların niye her dediğine evet diyorsunuz
Pazar arkadaşıyla çıkacağında hazırlan ben sinemaya gidiyorum de, yok olmaz derse "O zaman gel birlikte gidelim seni bekleyemem ağaç mıyım kölen mi?" de.
Arkadaşın yok mu eşin gittiğinde sen de onlarla takıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…