Eşim verdiği sözleri tutmuyor?

Nisan attigimda ne yapip edip beni ikna eden annemdi cunku kizim sen bilirsin demedi bana. Geldi gitti o kadar cok sey soyledi ki sonunda sucu kendimde aramaya basladim.. lutfen yasadikladimi yasamadiysaniz beni elestirmeyin.

Kendi hatanızı annenize yüklüyorsunuz. Başkasıyla evlendiğini de rüyanıza anneniz mi soktu? Kararınız kesin olsa dönmezdiniz. Sevmişsiniz, evlenmişiniz. Kimse başınıza silah dayamamış. Önce kendi kararlarınızın arkasında durun.

Eşinize muhtaç gibi ağzına bakmaktan da vazgeçin. Sizin de işinize geliyor bazı şeyler belli ki. Çalışma diyor diye çalışmıyorsunuz ama yemek yeme dese yemeyecek misiniz? Neden kendi başınıza çıkıp gezmiyorsunuz? Adam arkadaşları ile buluşurken neden oturup seyrediyorsunuz?

Yaşadıklarınızın ve hayatınızın sorumluluğunu üstnüze alın.

Beni anlamiyorsunuz yada yasadiklarimi yasamadiniz evet calisma konusunda resmen basima silah dayiyor hatta calissam siddete bile basvurur belki o kadar kiskanc. Arkadaslariyla cikarken sirf bende cikacam diye kapiyi uzerime kitledi gitti anliyormusunuz beni

yaatak odasının kapısına yazı as...BU EVDE GREV VAR...
bunu yapmadan önce güzel giyinin yüz vermeyin adam çoşmaya başlayınca engel olun
böyle bireysel konularda tartışmak yerine giyinip süslenip (süslenmek den kasıt makyaj değil saçın düzgün toplu oılsun, kıyafetin pijama gibi salık olmasın) adamın sana yaklaşmasını bekleyip uzak durmak işe yarıyor ilkten yine haftasonu diyecektir haftasonu geziden sonra görüşürüz o zaman canım dersin ama hemen su koyma ve tartışma kavga etmeden oyala onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…