- 20 Şubat 2009
- 2.165
- 2.255
- 448
- Konu Sahibi Prestigiatore
-
Merhabalar aranıza yeni katıldım, siteyi uzun zamandır takip ediyorum aslında ama üye olmuyordum. Bugün üye olaya karar verdim. Benimde bir derdim var kardeşlerim/ablalarım, başlıktan da anlaşıldığı gibi derdim eşimin yatağı ıslatması. Eşim çocukluğundan beri bazı nedenlerden dolayı yılda 1 yada 2 kez yatağını ıslatıyordu bunu biliyordum normaldir olabilir dedim, ancak son 1 aydır her gece yatağı ıslatmaya başladı, her zamakinden farklı bir nedenden olabilir diye hastaneye gittik, ürolojiye gittik anormal bir durum çıkmadı fiziksel olarak, daha sonra nörolojiye gittik ama orada da anormal bir durum çıkmadı. Genel olarak mesane rahatsızlıklarına bakıldı, prostata bakıldı, böbreklere bakıldı, MS mi değil mi diye bakıldı tahliller tetkikler falan yapıldı, çok şükür hiç biri çıkmadı. Tabi yinede biz başka doktorlarada gittik sonuç aynı, psikolojik nedenler olabilir dediler, önümüzde ki hafta cumartesi için bir terapistten randevu aldık, umarım faydası olur ama bu terapinin uzun bir süreç olma ihtimali takdir edersiniz ki çok yüksek. Hal böyle olunca her gece yatak ıslatması sorun oluyor takdir edersiniz ki sürekli yatağın ıslanması kıyafetlerinin ıslanması baya sorun, alez taktım yatağa ama kıyafetler yine ıslanıyor birde havalar buz gibi son geceleri daha da soğuk oluyor Ankara ayazı meşhru zaten inanın kombi evi ısıtamıyor resmen. Islak ıslak yatınca çok üşüyor. Ben asla tiksinmiyorum kınamıyorum temizlemekten de gocunmuyorm ama bu şekilde olması sanki ikimizede zarar veriyor sanki, ben diyorum ki acaba eşime söylesemde en azından yatarken altını bezlesem mi? Ne dersiniz fikirleriniz nedir? Şu kardeşinize bir yardım edin lütfen.
Bence soyleme. Ben olsam kirilirdim. Biraz daha sabret. Gece yatmadan once sivi seyler tuketmesin. Belirli araliklarla saati kursun tuvalete kalkmak icin. Bu donem biraz sabredin.Merhabalar aranıza yeni katıldım, siteyi uzun zamandır takip ediyorum aslında ama üye olmuyordum. Bugün üye olaya karar verdim. Benimde bir derdim var kardeşlerim/ablalarım, başlıktan da anlaşıldığı gibi derdim eşimin yatağı ıslatması. Eşim çocukluğundan beri bazı nedenlerden dolayı yılda 1 yada 2 kez yatağını ıslatıyordu bunu biliyordum normaldir olabilir dedim, ancak son 1 aydır her gece yatağı ıslatmaya başladı, her zamakinden farklı bir nedenden olabilir diye hastaneye gittik, ürolojiye gittik anormal bir durum çıkmadı fiziksel olarak, daha sonra nörolojiye gittik ama orada da anormal bir durum çıkmadı. Genel olarak mesane rahatsızlıklarına bakıldı, prostata bakıldı, böbreklere bakıldı, MS mi değil mi diye bakıldı tahliller tetkikler falan yapıldı, çok şükür hiç biri çıkmadı. Tabi yinede biz başka doktorlarada gittik sonuç aynı, psikolojik nedenler olabilir dediler, önümüzde ki hafta cumartesi için bir terapistten randevu aldık, umarım faydası olur ama bu terapinin uzun bir süreç olma ihtimali takdir edersiniz ki çok yüksek. Hal böyle olunca her gece yatak ıslatması sorun oluyor takdir edersiniz ki sürekli yatağın ıslanması kıyafetlerinin ıslanması baya sorun, alez taktım yatağa ama kıyafetler yine ıslanıyor birde havalar buz gibi son geceleri daha da soğuk oluyor Ankara ayazı meşhru zaten inanın kombi evi ısıtamıyor resmen. Islak ıslak yatınca çok üşüyor. Ben asla tiksinmiyorum kınamıyorum temizlemekten de gocunmuyorm ama bu şekilde olması sanki ikimizede zarar veriyor sanki, ben diyorum ki acaba eşime söylesemde en azından yatarken altını bezlesem mi? Ne dersiniz fikirleriniz nedir? Şu kardeşinize bir yardım edin lütfen.
Cok rencide edici ama bir cozumde bulunmasigerekli...dusunun her aksam yatak islak.ust bas.ve de buyukinsan idrari.hemde erkek idrari.ne kadar agirbir sey...yatakyorgan...hafta da bir degil ki her gun olan bir sey.mutlaka cozum olmali....benim aklima idrari onceden haberveren cis kilotlari geldi.Sakın böyle bir teklifte bulunma. Çok rencide edici
Canim allah şifa versin öncelikle aklima gelenleri paylaşmak istedim .deepend diye reklamlar da cikiyor ya kadin pantolonun altina giyiyor kilot seklinde eşine ondan alabilirsin.birde geceleri cok su icmemesini sağla.strestendir muhtemelen.eşinebence bezlenme yada depend olayini şöyle söyleyebilirsin. Ayni durum yarin birgün benim basima yada herhangi birinin basinada gelebilir 1 dk sonra ne olcaz bilmiyoruz kirilma bana ama boyle bisey yapalim mi hem senin içinde iyi olur islak kalip usumezsin diye .sanada zor bu kista camasir kurutmak temizlemek. Allah yardimciniz olsun.
Aynen bu sekilde ona soyleyebilirsiniz bence.
Saglik acisindan gercekten gerekli.
Ayrica buyuk marketlerde kadin/erkek m/L beden farkliliklarina gore farkli markalarin cesitleri mevcut,
ve diger pedler gibi eczanelere gore daha uygun fiyatlarda.
Bu arada cok gecmis olsun...
kendisi söyledi böylesi daha iyi olur galiba diye, gittik aldık ve bir kaç gündür beziyle uyuyor daha iyi hissediyor kendiniKesinlikle bezlemeyi teklif bile etmeyin. Gurur kirici bir davranis.
kendisi söyledi böylesi daha iyi olduonun altını bezlemek çok kırıcı ama hasta bezi sereebilirsin hani ameliyat olunca yatağa srilenlerden alezi korumuş olur ama kıyafetlerini yine değişirecek. bence kendi bu öneriyi getirmeden bez takalım deme yada önce doktora sor o ağzını arasın, senden gelmesin sen onun eşisin küçük düşmek istemez adamcaız
Baktım çok teşekkürler, eşimle markete gittik istediğini aldık, o da külot gibi olanı değilde bebek bezi gibi olanında çıktı bantlı ama kendisini böyle daha iyi hissediyor, rahat uyuyor uyandığında mahçup olmuyorhttp://www.toptanhastabezi.com/U163,10,tena-pant-maxi-emici-kulot-large-10-adet-emici-kulot-tena.htm
Benim adetim cok yogun oldugunda sundan kullaniyorum. Cok rahat.
Erkek icin ve daha yogun olani da varmis
Verdigim linkten bakabilirsiniz
onu bilmiyordum bir araştırayım ama eşim kendisi bezlenmek istedi daha iyi olur diye bir kaç gündür bezliyoruz şidi daha iyi, öneriniz için çok teşekkür ederimBende farklı bîşey önereyîm idrar tahlili veremeyen bebekler için verilen bişey vardı..Poşet gibi onu takıyosun ve yapışkanlı ..çişi ona yapıyodu .sonra çıkarıyosun .Yatarken çamaşırın içinden öyle bir sistem uygulayabilir belki
Kendisi teklif etti bir kaç gündür bezleniyor bantlı bez aldık ama şimdilik sorun yok, uyandığında daha iyi hissediyorBütün yorumlari okumadım ama sizin bezlemenize gerek yok bebek bezler gibi, sonucta bebeler icin olan ic camasir seklinde bezlerde var, ic camasiri yerine gece yatarken onu giyip yaticak kullanirsa. Bu sekilde teklif ederseniz bence gocunmaz, hatta bence bu sekilde kendi dusunmeso lazim diede düşünüyorum size firsat vermeden. Eğer bu bezlerden haberi yoksa, belki terapistten sizden ayri ozel olarak bu fikri sunmasino isteyebilirsiniz sorunu cozene kadar gecicci çözüm bubu uygulayabilirsiniz ... bey, eşinizinde haberi olmaz bile kullandığınızdan falan diyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?