Eşim yatağı ıslatıyor

Aksam belli bir saatten sonra sıvı şeyler tüketmemesini ve gece saat kurup wc için kalkmasını denediniz mi?

bence bez çok kötü bi fikir adam iyice ezik hissedecek kendi bunu düşünür yaparsa ancak o zaman olur, psikolojik demekki ilk defa duydum bende, böyle bir sorunu olduğu halde evlenmeside iyi cesaret, seni de takdir ettim doğrusu normalde direk soğuma sebebi

Benim kardeşim de orta okula gidene kadar altını ıslattı.Kardeşim yattıktan 2 saat sonra annem onu tuvalete kaldırıyordu ve böylelikle yatağı ıslatmamış oluyordu.Bir de böyle deneseniz?

Bence soyleme. Ben olsam kirilirdim. Biraz daha sabret. Gece yatmadan once sivi seyler tuketmesin. Belirli araliklarla saati kursun tuvalete kalkmak icin. Bu donem biraz sabredin.

Yaslilar için olan hasta bezleri var hani sezeryanda da kullanılıyor. Onu rencide etmeden işte ameliyat ve özel durumlarda kullanıldığını anlatıp,senin rahatin için kullan istersen diyebilirsin.uzerine düşmeden onu üzmeden tabii bir öneri gibi.

Bence de baski yapmadan cok rahat bir tavirla canim istersen su hasta bezlerinden kullan daha rahat edeceksen falan de. Bir de aksamlari sivi tuketmesin fazla

Benim bir tanidigimin kizi bu durumda. 15 yasinda.dr kizin idrari geldiginde hanibiz hissederiz ya idrarimiz geldigini,onda bu hissiyat yokmus.o hissi kaybetmis.doktor ona bir ic cMasiri verdi...cis kilodu.o tuvaleti gelince caliyor.uyariyor.ve kizi kalkiyormus,tuvalete gidiyormus.bu daha mantikli geldi bana.

Sakın böyle bir teklifte bulunma. Çok rencide edici
Cok rencide edici ama bir cozumde bulunmasigerekli...dusunun her aksam yatak islak.ust bas.ve de buyukinsan idrari.hemde erkek idrari.ne kadar agirbir sey...yatakyorgan...hafta da bir degil ki her gun olan bir sey.mutlaka cozum olmali....benim aklima idrari onceden haberveren cis kilotlari geldi.

Bezleme kelimesini asla kullanmadan hasta bezi almayi onerebilirsin diyebilirsin mesela hastanelerde kullaniliyor ya kulot gibi diye fikrini alabilirsin...

Yakinda dogum yapacagim ve ben aldim mesela gayette kullanisli biseye benziyor..

Bence isinize yarayacaktir bi arastirin...

Bezin psikolojik rahatlığını da sağlayacağını düşünüyorum.
Tedirgin bir uyku süreci yaşıyor olmalı.
Bence denemelisiniz.
Dilerim tez zamanda sorunu aşarsınız.

Teşekkür ederim, soruyu sorduktan bir gün sonra eşim kendisi dedi bezlenme olayını beraber markete gittik ben ona hadi sen seç hangisi istersen dedim, o da bir tanesini seçti külot şeklinde olan değilde bebek bezi gibi bantlı olanlardan aldık bir kaç gündür altını bezliyoruz uyumadan önce beziyle uyuyor ve uyandığında kendisini daha iyi hissediyor çünkü bu durum başladığından beri ilk defa bezlendikten sonra uyandığında mutluydu

Soruyu sorduktan sonra kendisi söyledi bezlenmeyi gittik bez aldık marketten ve beziyle uyuyor artık sabahları daha iyi hissediyor

kendisi söyledi böylesi daha iyi oldu

Arkadasim tiksinmiyorum diyosun ama bunu esine soylersen yanlis anlar birak kendisi bu teklifle sana gelsin zor bi durum o da istemiyodur illa ki seni zorda birakmayi

http://www.toptanhastabezi.com/U163,10,tena-pant-maxi-emici-kulot-large-10-adet-emici-kulot-tena.htm

Benim adetim cok yogun oldugunda sundan kullaniyorum. Cok rahat.

Erkek icin ve daha yogun olani da varmis
Verdigim linkten bakabilirsiniz
Baktım çok teşekkürler, eşimle markete gittik istediğini aldık, o da külot gibi olanı değilde bebek bezi gibi olanında çıktı bantlı ama kendisini böyle daha iyi hissediyor, rahat uyuyor uyandığında mahçup olmuyor

onu bilmiyordum bir araştırayım ama eşim kendisi bezlenmek istedi daha iyi olur diye bir kaç gündür bezliyoruz şidi daha iyi, öneriniz için çok teşekkür ederim

Eşinizi 2 3 saat ara ile tuvalete kaldırsanız. Ayrıca durumu büyük olasılıkla psikolojik ve siz alt bağlama gibi bişey teklif ederseniz daha çok etkilenir sakın böyle birşey demeyin. Sadece 2 saat ara ile alarmı kurun ve tuvalete kalkmasını sağlayın

Kendisi teklif etti bir kaç gündür bezleniyor bantlı bez aldık ama şimdilik sorun yok, uyandığında daha iyi hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…