- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi Prestigiatore
-
uyanınca bir daha uyuyamıyor bende öyle ikimizde çalışıyoruz, zaten bezlenmeyi kendisi teklif ettik ben soruyu sorduktan bir gün sonra şimdi uyumadan önce bezliyoruz kendini daha iyi hissediyorBu bir rahatsızlıksa gocunacak birşey yok Hastalığı'na göre davranması gerek kesinlikle bez taksın bunda kırılacak birşey yok zatürre olur adam tek çare bu ya da saat kurup 2 saate bir uyanacaksınız tuvalete gidecek
Zaten kendisi teklif soruyu sorduktan bir gün sonra şimdi bezleniyor sorun yok gibiArkadasim tiksinmiyorum diyosun ama bunu esine soylersen yanlis anlar birak kendisi bu teklifle sana gelsin zor bi durum o da istemiyodur illa ki seni zorda birakmayi
ya bezlemeden kastım bebek gibi yatırıp bezleme değil,görende eşin elden ayaktan düşmüş sanır. sen nıye bezlıyorsun onu anlamadım ben
kendısı yapamaz sankı..
Kendisi teklif etti uyumadan önce altını bağlıyoruzEşinizi 2 3 saat ara ile tuvalete kaldırsanız. Ayrıca durumu büyük olasılıkla psikolojik ve siz alt bağlama gibi bişey teklif ederseniz daha çok etkilenir sakın böyle birşey demeyin. Sadece 2 saat ara ile alarmı kurun ve tuvalete kalkmasını sağlayın
Kendisi teklif etti bezlenmeyi, bir kaç gündür bezliyoruz uyumadan önce uyandığında daha mutlu oluyorDepend marka, külot şeklinde giyilen bezler var. Annem kullanıyor çok rahat. Onlardan kullanabilirsiniz. Hemde eşin kendini bezlenmiş gibi hissetmez belki. Normal külot gibi giyiyorsun bitti gitti. Senin bezlemen de gerekmeyecek.
Ama rencide etmeden çok dikkatli şekilde önermek gerek. Üşütüp hasta olacaksın, şunu bir denesen mi diyebilirsin. Her sabah üstü başı ıslanmış kalkmak onun içinde çok zordur. Yatmadan iki üç saat öncede su içmeyi bıraksın.
Teşekkürler, bez olayınıda hallettik hemde kendisi teklif etti, bir kaç gündür uyumadan önce bezliyoruz sabahları daha mutlu uyanıyorKardes senin gibi guzel insanlar varmi kirbir kere masallah sana.bizim komsunun erkek kardeside 20yasindaydi oyillarda .altina isedigini soylemisti ablasi surekli olarak.arastirildi ve kucuk yasta anne ve babayi kaybettigi icin psikolojik oldugu cikti ortaya.suan sikinti yokmus.
bezleme konusuna gelirsek zor durumdasin buz gibi havada biz makinadan cikanlari kuruttamiyoruz sen ust bas yatak yorgan zor..ben olsam tatlilikla bez olayini soylerdim tedavi oldugunda herseyin duzelecegini hatirlatirdim
Hallettik o sorunu teşekkürler bezliyoruz bir kaç gündür hemde kendisi teklif ettiNeden rencide olsun hiçte olmaZ. Altını bezliceksin o da sadece geceleyin . Gündüz deil ki sabah çıkartır. Yengemde altına ediyormuş annemlerde kaldılar Bir gece yatak mahvolmuş abimin karısı birde yeni ewli kendi ewindeki yatağıda sidik içinde olur kokuşur :/ bence konu sahibi siz bezleme teklifinde bulunursanız doğru yaparsınız
Anlıyorum ama sonuçta yinen uyandığında altı ıslak olmuş oluyor buda kötü bir his. Gece sık tuvalete kalkması daha etkili olur diye düşünüyorum. Yinede siz bilirsiniz tabi. Allah yardımcınız olsun sizin ve eşinizinKendisi teklif etti uyumadan önce altını bağlıyoruz
Teşekkür ederim hakkımda söyledikleriniz için ve cevabınız içinÖncelikle Allah şifasını versin.
Size takdir etmemek mümkün değil.
Beraberce her yolu aramış ve yapmanız gereken herşeyi yapmışsınız.
Bence incitmeden söyleye bilirsin.Çünkü bu soğuklarda ıslak kalmasıda tehlikeli.
Biz rahmetli dedem için kullanmıştık.Prostat hastasıydı yetişemiyordu ,bazende tutamıyordu.
Kendisi talep etti.Bu rencide edici birşey değil bence.Çünkü büyük bezler bu tür rahatsızlılar için geliştirilmiş
Külot gibi olanları vardı.Rahat etti.
Dilerim en kısa zamanda çözüme ulaşırsınız.
altı ıslak oluyor elbette ama en azından bunu sadece kendisi görüyor onun mahcubiyetini yaşamıyor, çünkü bu durum başladığından beri ilk defa mutlu uyandığını gördüm beziyle uyandığı ilk sabah. İkimizde çalışıyoruz 2 saatte bir uyanınca uyku düzeni berbat oluyor iş yerlerinde uyukluyoruz ilk etapta onuda denedik ama bütün gün perişan oluyoruz işyerinde sıkıntı oluyorAnlıyorum ama sonuçta yinen uyandığında altı ıslak olmuş oluyor buda kötü bir his. Gece sık tuvalete kalkması daha etkili olur diye düşünüyorum. Yinede siz bilirsiniz tabi. Allah yardımcınız olsun sizin ve eşinizin
bezlenmeyi kendisi teklif ettik, bez aldık ama bantlı bezdi nasıl olacağını göstermek için ilk ben bezledim altını ikinci gün kendisi bezledi ama o şekilde bezi sızdırdı tam yapamadı herhalde, ben yapıyorum şimdicanım siz bezlemeyin altını ama
bi hasta bezi alıp yatağın kenarına koyun eğer istersen kullan canım sen bilirsin bu süreç geçene kadar kendini böyle daha rahat hissedeceğini düşündüm istemezsen de kullanmazsın deyin.
Allah şifa versin.
Kendisi teklif etti artık bezliyoruzCnm Rabbim sıfasını versin.bencede hasta bezi kullanmasını teklif et çünkü Allah korusun ıkınızde mikrop kaparsınız.yatakta idrarı emer.yatağı değiştirmek zorunda kalırsınız.en önemlisi idrar hastalık yapabilir.bunu eşine düzgun bir dille anlatmanı tavsiye ederim.
bantlı bez aldıkaltını bezlemek tabiri hoş gelmiyor kulağa,ama kilot şeklinde giyilen hasta bezlerinden pek tabii giyilebilir.Afedersiniz ama ben belli dönemlerde çok yoğun adet oluyorum.önceden gece pedlerinden önlü arkalı 2 tane takıyordum yine de geçiriyordu,şimdi o dönemlerde kilot şeklinde olanlardan giyiyorum..
eşinizin de aslında böyle bir şeyi düşünebiliyor olması lazım,yatağın kirlenmesi birşey değil.adam bütün gece ıslak hasta olur Allah korusun
iyi olmuş geçicide olsa bi çözüm bulduğunuz.hem eşin hem sen rahat edersiniz.ama benim dikkat ettiğim nokta şu;sanki eşinden bebekten bahseder gibi bahsediyorsun.sabah daha mutlu uyanıyor falan.bebek bezi reklamında öyle bir slogan var ya altları kuru bebekler daha mutlu diye.bezliyoruz diyorsun mesela.kocaman adamı yatırıp bezleyecek değilsin.kendi kendine yapar.biz hadi neysede eşine karşı böyle konuşma adam kırılmasın diye diyorum ben.Allah acil şifa versinTeşekkür ederim hakkımda söyledikleriniz için ve cevabınız için
bezlenmeyi kendisi teklif etti, bir kaç gündür bezliyoruz uyumadan ve sabah daha mutlu uyanıyor
kendisi söyledi şimdi daha iyi oldu böyleKirilacak bir durum yok bence. Asil yatagi islaninca daha mahçup oluyordur. Nazik bir sekilde soylersen kabul edecegini dusunuyorum cnm
hiç böyle düşünmemiştim, sabah mutlu uyanma olayı bu durum başladğından bu yana sabahları kendini böyle görünce morali bozuk oluyordu, bu durum başladıktan sonra ilk defa morali bozulmadan uyandı o sabah o yüzden öyle dedim. Kötü bir niyetim yoktuiyi olmuş geçicide olsa bi çözüm bulduğunuz.hem eşin hem sen rahat edersiniz.ama benim dikkat ettiğim nokta şu;sanki eşinden bebekten bahseder gibi bahsediyorsun.sabah daha mutlu uyanıyor falan.bebek bezi reklamında öyle bir slogan var ya altları kuru bebekler daha mutlu diye.bezliyoruz diyorsun mesela.kocaman adamı yatırıp bezleyecek değilsin.kendi kendine yapar.biz hadi neysede eşine karşı böyle konuşma adam kırılmasın diye diyorum ben.Allah acil şifa versin
Umarım öyle olur çok teşekkür ederim.Mutlu sona biraz daha yaklaşmışsınız gibi. Uykunuzu alıp kendinize daha az stres yaptığınız için inşallah sorun da çözülüverir. Eşiniz ne kadar şanslı ki onu çok seven bi hanımı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?