- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
Canım evlenmeden önce nasıldı annesine karşı size karşı?Değmez evet umrunda değil çünkü karısına sürekli annesi için küfür eden biri için uzuldugume degmez
hastalık olmasa bir 20 yıl daha anlamazdı değil mi?Anasının karnından ! daha çıkamamış ki adam,
Önce doğsun.
Siz de bu adamı çektiğinizin her saniyesi için pişman olacaksınız.
Aile düşkünlüğünün çözümü yok,
Ablamın eşi öyleydi,20 yıl boyunca kahır çekti resmen ablam.Sonra ciddi bir hasar oluştu beyinde ve yeni yeni anlıyor enişte neyin ne olduğunu.
Değdi mi ,sanmam.
Hayır asla.hastalık olmasa bir 20 yıl daha anlamazdı değil mi?
inşallah ama iş işten geçmiş.Hayır asla.
Baş ağrılarını hiç dikkate almadı ,üstüne, hadi oradan ilgi çekmek istiyorsun, dedi.
Ne zaman ki annesi ablama ameliyattan çıkamayacaksın diye bağırdı,o zaman anladı.
Ya da umarım anlamıştır.
Amin,nerede ne kadar hasta varsa ,herkese.inşallah ama iş işten geçmiş.
ablan dert sahibi olduktan sonra ne fayda?
Rabbim acil şifalar versin.
Ailen Arkanda zaten hiç korkma kendinize ezdirme sen kendine değer verip kıymetini bilmezsen kimse bilmiyor bekara boşanmak kolay derler ya hani öylede değil ben ilk eşimden ayrıldım tabiki ayrılmak istemeztim ama şiddet hakaret kıymet bilmemek varsa kimse çekmek zorunda değil eski kadınlarımız derlerya evine bakıyor seni dövmüyorsa sus otur öyle bir dünya yaşamak sadece yemek içmek olsa ahırda yaşardık ozaman bizimlerin ilgiye şefkat ihtiyaçımız var hakaret küfür etmek nedemek umarım doğru kararı verirsiniz eşiniz annesiyle mutlu Mesut Yaşar sizde kendinize güzel bir hayat kurarsınızSelamlar ,
(Daha iyi anlayqbilmeniz icin eski konularima bakabilirsiniz)
Eski konumda bahsettigim gibi önce annem gelip annesi ve eşimle konuştu ikisi de sözler verdi br kaç gün çok iyiydi ama sonra yine başladılar aynı şeyler devam etti sozlerini cignediler eşim yine annesine her gün gitmeye bana ilgisiz olmaya gitmeyince hakaret küfür etmeye devam etti
Ve Geçen gün babam bize geldiğinde eşimle nasihat vermek amacıyla konuşmak istedi ama eşim babama bile annesinden bahsetti gidip gelmeme kimse karışamaz gidicem bu evi annem yaptı annem söyle annem böyle diye babama bile hala annesini korudu sahiplendi babamın söylediklerini onemsemedigini belli edip dalga geçer gibi aynı şeyleri söyleyip durdu
babam ona 2 aylık evlilik te konuştuğumuz şeylere bak o sen çok rahatsin Karina hiç düşkün değilsin şimdi siz göklerde olmanız gerekirken annem diyosun diyor hiç yüzüne bakmıyor babamın
babam ona karını sevmiyor musun niye sahip çıkmiyosun hala annem diyosun diye sordukca hoc cevap vermedi babam da en son çok sinirlenip bağırdı bu kızı alır götürürüm bedelini çok ağır ödersin mahvedrrim sizi gibi şeyler söyledi çünkü artık deli oldu 2 saat güzelce anlatıp ta eşim hala karşısında annem annem deyince babamda çok sinirlendi .
O laflardan sonra eşim de sinirlenip kalkıp gitti babam çağırdı gelmedi ve evden çıkıp gitti tabiki annesine
Bütün gece eve gelmedi hala ses seda yok në yapacağımı bilmiyorum o kadar tuhaf ki babam güzelce konuşurken bile hala beni sucluyordu neler dedi
şimdi ne olacak ne yapacağım
Ben de aynı şeyleri yaşadım artık öyle erkeklerin küçüklüğünde sorun olduğunu ve anne bağımlısı olduklarını düşünüyorum. Boyle bir erkekle omur geçirmek nasıl mümkün olabilir acaba diye düşünüyorum. Takmasak annesi ile ilişkisini yok saysak ve ikinci planda olmayı kabul etsek mutlu olunur mu ki...Bazen ne yaparsan yap olmayınca olmuyor.. 3 yıllık evliyim eşim hergün annesine gitmek istiyor. Hergün gitmesek bile mutlaka soruyor on dk gidelim mi diye. Evim uzak fayda etmedi. Tayinimiz çıktı gidiyoruz belki şimdi düzelir diyorum. Haftada bir gün neyine yetmez ki
Sen git bir bakalım değişecekmi durumun ciddiyetini anlayıp belki değişir benim erkek kuzenim de ilk evlendiği aylar sürekli yengeme yani annesine gitmek istiyordu gelin tabi istemedi ama bütün aile gelinin haklı olduğunu söyledik kuzenimede kıztık düzelti ama işte onun annesine durumdan memnun bari o söylese oğlum Yen'i evlisin evinle karınla ilgilen ya gerçekten çok ilginç bu adamlar evde sevdiğin kadın varken nedir yani tabi kimse atmasın annesinide Buda bir bağımlılık hastalıkBenim içime dokunuyor ya 2 aylık evlilik te olanlara bak nasıl göze alıyor nasıl gidiyor hala annem annem diyor
Es olmak ne demek bir koca olarak sorumluları nedir bilmiyor o kadar üzülüyorum ki o nasıl bu kadar rahat
boyle erkekler sanırım ailesi ile mutlu evlenmeseler de keske başka insanların hayelleri ve hayatları ile oynamasalar. Boylece iki taraf da mutlu olur.Anasının karnından ! daha çıkamamış ki adam,
Önce doğsun.
Siz de bu adamı çektiğinizin her saniyesi için pişman olacaksınız.
Aile düşkünlüğünün çözümü yok,
Ablamın eşi öyleydi,20 yıl boyunca kahır çekti resmen ablam.Sonra ciddi bir hasar oluştu beyinde ve yeni yeni anlıyor enişte neyin ne olduğunu.
Değdi mi ,sanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?