eşim yine aynı şeyler

ailenizi karistirmaniz yanlis olmus bence. benim kv kp bana annemle ilgili bisi dese bende annem derim rest cekerim.

esinle aranizda halletmeloydiniz. benim esimde annesine cok duskundur. zamanla konusa konusa asiriliklarini anladi ve asiri olan davranislarini torpuledi. bir kere aile danismani yaninda anlatmistim. o zaman daha cok dank etti sanirim. ama benim esimin davranislari oyle boyle degildi. onlar yine de baya yol aldik ama aileme yansitmadim hic.

hastalık olmasa bir 20 yıl daha anlamazdı değil mi?

Eşinin evleneceği kişi ailesine kul köle olursa mutlu olur ancak. Karakterinden bu kadar ödün veren insan da ot gibi yaşar, başka şey değil. Düzelecek gibi durmuyor ama bekle bakalım eşin ne kadar ileri gidecek. İçin soğur daha net görürsün her şeyi.

hastalık olmasa bir 20 yıl daha anlamazdı değil mi?
Hayır asla.
Baş ağrılarını hiç dikkate almadı ,üstüne, hadi oradan ilgi çekmek istiyorsun, dedi.
Ne zaman ki annesi ablama ameliyattan çıkamayacaksın diye bağırdı,o zaman anladı.
Ya da umarım anlamıştır.

inşallah ama iş işten geçmiş.
ablan dert sahibi olduktan sonra ne fayda?
Rabbim acil şifalar versin.

Ayh bosa bu adami o da anasindan mutlu mesut yasasin

Valla yapılacak tek bir şey var.O da bu büyük aşkın arasından çekilmek.
Ama oğul sapık anormal bir ilişki yaşıyorlar psikolojik anlamda yani ikisi de sağlıklı değiller.
Siz araya girmiş kötü kadinsiniz şu an aileniz de öyle.
Ayrıca sanırım ev sizin üstünüze değildi ama siz ödüyorsunuz öyle hatırlıyorum .
Daha önceki konuda da söyledim inanılmaz büyük bir enayilik yapıyorsunuz.
Bir avukata gidin haklarınızı alın ve ana oğul arasından çekilin ikisi de sapık patolojik vaka çünkü.

Hayret ya 6 yıllık evliyim anneme yurume mesafesinde 5 dk uzakliktayim.bazen 10 gün gitmedigim oluyor.esiniz annesine bağımlı resmen.annesi de aklı başında olsa,oğlum yeni evlisin ne işin var hergun hergun,git eşinle vakit gecir der...bosanmam diyorsan hiç karışma umursama,sen usteledikce kıymete biniyor anası.

O zaman birak ayril annesi ile yasasin.neden bunu kendine bu kadar yük yapiyorsun ki.
Hayat bu sacmaliklar icin cok kisa.

Anasından çıktığı yere geri dönsün diyesi var insanin.her ne olursa olsun evlencem diye kapisinda yattıkları kizlara kavusunca kotu yola düşmüş de basina kakmislar muamelesi yapan koca ve aile müsvedde leri var.benimkini de durtsem ailem der.ailesinden neler çıktı onlara da laf etsem heralde onlarin ayaklarını filan öpmeye kalkar.anasina kundaga sarıp geri bırakın zavalli sabii yeterince etmis evliliginizin içine.ayrica şuna da cok sinir oluyorum.sizde size böyle iskence gibi evlilik gecirten sabi sübyan adam.2. Karısını bulunca sartsiz olarak dünyanın bi ucuna bile tasinacak duruma geliyor.kadinlar da çektikleri ile kalıyor

Ailen Arkanda zaten hiç korkma kendinize ezdirme sen kendine değer verip kıymetini bilmezsen kimse bilmiyor bekara boşanmak kolay derler ya hani öylede değil ben ilk eşimden ayrıldım tabiki ayrılmak istemeztim ama şiddet hakaret kıymet bilmemek varsa kimse çekmek zorunda değil eski kadınlarımız derlerya evine bakıyor seni dövmüyorsa sus otur öyle bir dünya yaşamak sadece yemek içmek olsa ahırda yaşardık ozaman bizimlerin ilgiye şefkat ihtiyaçımız var hakaret küfür etmek nedemek umarım doğru kararı verirsiniz eşiniz annesiyle mutlu Mesut Yaşar sizde kendinize güzel bir hayat kurarsınız

Evet annesiyle inanılmaz bir bağı var her gün orda olmamıza rağmen evlerinden çıkarken annesine öyle bi el sallayisi var ki sanki bi daha görmicek
Babam da aksama kadar gelmezse seni gelip alicam diyor biraz da eşim cabalasin artık 2 aydır çok yıprandm çok uğraştım vicdanm rahat o yüzden

Benim içime dokunuyor ya 2 aylık evlilik te olanlara bak nasıl göze alıyor nasıl gidiyor hala annem annem diyor
Es olmak ne demek bir koca olarak sorumluları nedir bilmiyor o kadar üzülüyorum ki o nasıl bu kadar rahat

Ben de aynı şeyleri yaşadım artık öyle erkeklerin küçüklüğünde sorun olduğunu ve anne bağımlısı olduklarını düşünüyorum. Boyle bir erkekle omur geçirmek nasıl mümkün olabilir acaba diye düşünüyorum. Takmasak annesi ile ilişkisini yok saysak ve ikinci planda olmayı kabul etsek mutlu olunur mu ki...

Sen git bir bakalım değişecekmi durumun ciddiyetini anlayıp belki değişir benim erkek kuzenim de ilk evlendiği aylar sürekli yengeme yani annesine gitmek istiyordu gelin tabi istemedi ama bütün aile gelinin haklı olduğunu söyledik kuzenimede kıztık düzelti ama işte onun annesine durumdan memnun bari o söylese oğlum Yen'i evlisin evinle karınla ilgilen ya gerçekten çok ilginç bu adamlar evde sevdiğin kadın varken nedir yani tabi kimse atmasın annesinide Buda bir bağımlılık hastalık

boyle erkekler sanırım ailesi ile mutlu evlenmeseler de keske başka insanların hayelleri ve hayatları ile oynamasalar. Boylece iki taraf da mutlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…