Eşiniz tuhafEvet annesi gururlanarak diyor ki oğlum annesine bişey denmesini kabul etmez tabiki diyor bana abartiypsun bişey yok diyo ne zaman geldiniz ki diyo
Bence herşey annede bitiyor. O dese ki oğlum yuvanda mutlu ol adam bi daha gitmez ama ha bire Arayı gelmiyor musunuz derse adam kendini mecbur hissediyor . Beni ikinci plana atarsa bende onu artarım ki buda evlilik olmaz .Ben de aynı şeyleri yaşadım artık öyle erkeklerin küçüklüğünde sorun olduğunu ve anne bağımlısı olduklarını düşünüyorum. Boyle bir erkekle omur geçirmek nasıl mümkün olabilir acaba diye düşünüyorum. Takmasak annesi ile ilişkisini yok saysak ve ikinci planda olmayı kabul etsek mutlu olunur mu ki...
inş ben de kendimle ilgileneyim bakarken ki gibi isim gücüm ailem herşeyim var allaha şükür yanlış insana güvenerek hata yaptım sadeceKendinizi sevin güçlü olduğunuza İnan'ın gerekirse terapiye gidin ben aldım yardım bide karnımda bebeğimle kalmıştım odoğana kadar üniverte sınavlarına hazırlanmıştım sonra sınava girip kazandım hem okudum hem çalıştım hem oğluma baktım ilk seneler insanlara güvenmek çok zor oluyor 3senedir 2.evliliğimi yaptım eşimede flört döneminde çok çektirdim çünkü hep korkuyordum ama oda benim gibi korkuyordu onunda 2.evliliğiydim ben Oda çok korkuyordu benim tavsiyem kesinlikle kendine yatırım yap yani kurslara git hoşlandığın şeyleri yap kendine güven ayakların üzerinde dur inşllah çok mutlu olursun başarırsın
annen eski eşimin annesi kayınvalidesi ile de kus benim annemi de sevmemiş bir hafta oraya gitmedik diye hem bana hem oğluna küstü hatta oğluna whatshaptan küfür edip sen git cici annenle karının koynunda kal ve anlamadığım küfür yazmış sok oldumBence herşey annede bitiyor. O dese ki oğlum yuvanda mutlu ol adam bi daha gitmez ama ha bire Arayı gelmiyor musunuz derse adam kendini mecbur hissediyor . Beni ikinci plana atarsa bende onu artarım ki buda evlilik olmaz .
annen eski eşimin annesi kayınvalidesi ile de kus benim annemi de sevmemiş bir hafta oraya gitmedik diye hem bana hem oğluna küstü hatta oğluna whatshaptan küfür edip sen git cici annenle karının koynunda kal ve anlamadığım küfür yazmış sok oldum
ben gördüm yanlışlıkla eşimin whatsahapinda yoksa o da ben yokken sürekli eşimi doldurur esim varken sebi kızım gibi severim der o yokken turlu türlü laf sokar sadece bana değil anneme de evli iken kendimi aralarına giren kuma gibi hissettim param pulum olmasına ve eşime aileler arasında mesafe koyalım o da öyle derdi yuvamız olsun dememe rağmen ilk günden başladılar evin altında yasa oğlumuz gitmesin uzaklara falan ki burda da önemli olan erkek denge kurması gereken oydu.Senin ki tehlikesi az CANım alttan yürütememiş . Normalde oğluna Güler Güler senin ağzına tükürür. Kıskançlıktan ölür mü ki
tabiki çaba gösterdim hiç ses etmedim gittim oturdum hiç bir lafları na cevap vermedim sakin kaldım ama baktım ki bi tek çaba gösteren yine ben bişey demedikce eşim arttirmaya başladı daha çok gitmeye başladı nasıl olsa ses etmiyor diye yaniEşiniz tuhaf
Bir psikolojiye girmiş eger boşanmaya niyetiniz yoksa bence geri adim atmiş gibi göŕunün biraz caba gerek yani aranizi düzeltmeyw bakin anneme gidicem dediginde sizde gidin ama böyle tatli tatli yani özlüyorum seni zaten birakmam vs takilin ordada cay kahve muhabbet ilgiyi kendinize cekin yani farkli bir ev bile olsa sizinle paylasimini arttirin ama bunu özveriyle sabirla yapmalisiniz ...ben bi program izlemistim yabanci bir beyin uzmani ters beyin gibi biaeyden bahsetmisti yani mesela bazi kişilere hadi markete gidelim desen gitmezmis ama sen hazirlanip ben markete gidiyorum sen gelmezsin buyuk ihtimal dersen yoo gelirim dermis ...özellijle erkeklerde...
Yeni bir konu açın isterseniz kendiniz içinben gördüm yanlışlıkla eşimin whatsahapinda yoksa o da ben yokken sürekli eşimi doldurur esim varken sebi kızım gibi severim der o yokken turlu türlü laf sokar sadece bana değil anneme de evli iken kendimi aralarına giren kuma gibi hissettim param pulum olmasına ve eşime aileler arasında mesafe koyalım o da öyle derdi yuvamız olsun dememe rağmen ilk günden başladılar evin altında yasa oğlumuz gitmesin uzaklara falan ki burda da önemli olan erkek denge kurması gereken oydu.
sizin konunuz bana benziyordu biraz içimi dökmek istedim yanlış anlaşıldı isem kusura bakmayın.Yeni bir konu açın isterseniz kendiniz için
Malesef gelmedi geleceğini de sanmıyorum gideceğim bendeNe oldu esiniz geldimi yoksa hala annesindemi
Evine geri mi döneceksin?Malesef gelmedi geleceğini de sanmıyorum gideceğim bende
Doktorlar göbek bağını kesmeyi unutmuş heraldeAnnesiyle çok yakın oturuyoruz her akşam geceye kadar orda durmak istiyor birlikte bi yere gitmiyor evde olsak ilgi göstermiyo sadece annesi ni istiyor bi gün gitmeyelim desem kavga küfür bu ev annemin her şeye hakkı var o ne derse o annemin istediği gibi olacak diyor sürekli böyle şeyler
Yazık niye evlendi ki kızcağız.valla sinir oluyorum böyle erkeklere.yok anasıda mı demiyor kalk oğlum evine git karınla vakit geçir diyeKendiai gidip gelsin siz de arkadaşlarınızla buluşup görüşün, evde film keyfi yapın, beklentiye girmeyin,baskı yapmayın,karışmayın. şayet ayrılmayacaksanız. Zamanınızı kendinize ayırın, kendinizle ilgilenin.
Malesef gelmedi geleceğini de sanmıyorum gideceğim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?