Hayır kocası ve bir oğlu daha var ama kocası umrunda değil benim eşimle kafayı bozmuş durumda eşimde annesiyleAnnesine hastalık derecesinde bağlandıysa sizinle evlenip annesine ihanet ettiğini düşünüyordur
Anne tek mi yaşıyor ?
Cinsel hayat evde çok fazla olmadigimiz için ve olduğumuz zamanlar işte oluyorAyiptir sormasi ama cinsel hayatiniz nasil pek duskun degil heralde yeni evli adamin akli baska yerde olmasi lazim ama sizinkinin annesinde anlayamadim dogrusu
Yok ne çocuğu allah korusun şu durumdaValla bsarmısın bekler nısın bılmem ama sakın duzelır belkı dıye cocuk yapmaya kalkma duzelmez daha da kacar geve uykum kırılıyor deyıp gece bıle gelmez eve
ben de ayni durumdayım ayni şeyi yaşamışız nasıl atlattiniz acaba bir kurtulabilsem bu düşüncelerden tekrar evlenmek mutlu olmak bir insana güvenmek istiyorum ama o kadar yanıldım üzüldüm ki şoktayım...Ailen Arkanda zaten hiç korkma kendinize ezdirme sen kendine değer verip kıymetini bilmezsen kimse bilmiyor bekara boşanmak kolay derler ya hani öylede değil ben ilk eşimden ayrıldım tabiki ayrılmak istemeztim ama şiddet hakaret kıymet bilmemek varsa kimse çekmek zorunda değil eski kadınlarımız derlerya evine bakıyor seni dövmüyorsa sus otur öyle bir dünya yaşamak sadece yemek içmek olsa ahırda yaşardık ozaman bizimlerin ilgiye şefkat ihtiyaçımız var hakaret küfür etmek nedemek umarım doğru kararı verirsiniz eşiniz annesiyle mutlu Mesut Yaşar sizde kendinize güzel bir hayat kurarsınız
ben de ayni durumdayım ayni şeyi yaşamışız nasıl atlattiniz acaba bir kurtulabilsem bu düşüncelerden tekrar evlenmek mutlu olmak bir insana güvenmek istiyorum ama o kadar yanıldım üzüldüm ki şoktayım...
Kendinizi sevin güçlü olduğunuza İnan'ın gerekirse terapiye gidin ben aldım yardım bide karnımda bebeğimle kalmıştım odoğana kadar üniverte sınavlarına hazırlanmıştım sonra sınava girip kazandım hem okudum hem çalıştım hem oğluma baktım ilk seneler insanlara güvenmek çok zor oluyor 3senedir 2.evliliğimi yaptım eşimede flört döneminde çok çektirdim çünkü hep korkuyordum ama oda benim gibi korkuyordu onunda 2.evliliğiydim ben Oda çok korkuyordu benim tavsiyem kesinlikle kendine yatırım yap yani kurslara git hoşlandığın şeyleri yap kendine güven ayakların üzerinde dur inşllah çok mutlu olursun başarırsınben de ayni durumdayım ayni şeyi yaşamışız nasıl atlattiniz acaba bir kurtulabilsem bu düşüncelerden tekrar evlenmek mutlu olmak bir insana güvenmek istiyorum ama o kadar yanıldım üzüldüm ki şoktayım...
canim allah yardımcın olsun öncelikle , bu eşler düzelmez bizde de aynı durumlar var , ne tartışmalarımız bitti ne ailem kaldı devreye girmeyen , tamam diyordu ne yapmam gerekirse yaparım diyordu . 3 gün bilemedin 5 gün iyi oluyorduk hopp yine ayni .Selamlar ,
(Daha iyi anlayqbilmeniz icin eski konularima bakabilirsiniz)
Eski konumda bahsettigim gibi önce annem gelip annesi ve eşimle konuştu ikisi de sözler verdi br kaç gün çok iyiydi ama sonra yine başladılar aynı şeyler devam etti sozlerini cignediler eşim yine annesine her gün gitmeye bana ilgisiz olmaya gitmeyince hakaret küfür etmeye devam etti
Ve Geçen gün babam bize geldiğinde eşimle nasihat vermek amacıyla konuşmak istedi ama eşim babama bile annesinden bahsetti gidip gelmeme kimse karışamaz gidicem bu evi annem yaptı annem söyle annem böyle diye babama bile hala annesini korudu sahiplendi babamın söylediklerini onemsemedigini belli edip dalga geçer gibi aynı şeyleri söyleyip durdu
babam ona 2 aylık evlilik te konuştuğumuz şeylere bak o sen çok rahatsin Karina hiç düşkün değilsin şimdi siz göklerde olmanız gerekirken annem diyosun diyor hiç yüzüne bakmıyor babamın
babam ona karını sevmiyor musun niye sahip çıkmiyosun hala annem diyosun diye sordukca hoc cevap vermedi babam da en son çok sinirlenip bağırdı bu kızı alır götürürüm bedelini çok ağır ödersin mahvedrrim sizi gibi şeyler söyledi çünkü artık deli oldu 2 saat güzelce anlatıp ta eşim hala karşısında annem annem deyince babamda çok sinirlendi .
O laflardan sonra eşim de sinirlenip kalkıp gitti babam çağırdı gelmedi ve evden çıkıp gitti tabiki annesine
Bütün gece eve gelmedi hala ses seda yok në yapacağımı bilmiyorum o kadar tuhaf ki babam güzelce konuşurken bile hala beni sucluyordu neler dedi
şimdi ne olacak ne yapacağım
Evet annesi gururlanarak diyor ki oğlum annesine bişey denmesini kabul etmez tabiki diyor bana abartiypsun bişey yok diyo ne zaman geldiniz ki diyoAnnesi bu duruma ne diyor yani oglunun bu düşkunlügünden memnun mu destekliyor mu onu
Evet yok hiç yapışık olmayı bırak adama sarılarak film bile izleyemezsin konusamazsin öf pof bi dur bi dk filan derOidipus Kompleksine benziyor ama bir uzman daha net konuşabilir tabii ki.
Evli olan herkes bilir ki 1~2 aylik evliyken insan eşiyle yapışık gezer resmen.
Hayat kısa, kesinlikle katlanmayın. Üzgünüm ama soylemlerine baktigimizda sizi sevmedigi kanısındayım
Kalbinizi rendelemeyin boşuna, yolunuza bakın yol yakınken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?