eşim yine aynı şeyler

Annesine hastalık derecesinde bağlandıysa sizinle evlenip annesine ihanet ettiğini düşünüyordur
Anne tek mi yaşıyor ?

Ay ne gerizekali erkekler ve erkek anneleri var ayri sehirdeyiz ayni sehirde olsakta degil hergün haftada bir bile gitse cok kotu olay cikartirim benle evlendiyse benle ilgilenicek benimle aile olucak boyle gerizekali adamla omur gecmez birak git anasiyla otursun butun gun

Ayiptir sormasi ama cinsel hayatiniz nasil pek duskun degil heralde yeni evli adamin akli baska yerde olmasi lazim ama sizinkinin annesinde anlayamadim dogrusu

Annesine hastalık derecesinde bağlandıysa sizinle evlenip annesine ihanet ettiğini düşünüyordur
Anne tek mi yaşıyor ?
Hayır kocası ve bir oğlu daha var ama kocası umrunda değil benim eşimle kafayı bozmuş durumda eşimde annesiyle

Valla bsarmısın bekler nısın bılmem ama sakın duzelır belkı dıye cocuk yapmaya kalkma duzelmez daha da kacar geve uykum kırılıyor deyıp gece bıle gelmez eve

Ayiptir sormasi ama cinsel hayatiniz nasil pek duskun degil heralde yeni evli adamin akli baska yerde olmasi lazim ama sizinkinin annesinde anlayamadim dogrusu
Cinsel hayat evde çok fazla olmadigimiz için ve olduğumuz zamanlar işte oluyor
Yeni Evli adam karım der bu annem diyor evet

Valla bsarmısın bekler nısın bılmem ama sakın duzelır belkı dıye cocuk yapmaya kalkma duzelmez daha da kacar geve uykum kırılıyor deyıp gece bıle gelmez eve
Yok ne çocuğu allah korusun şu durumda

ben de ayni durumdayım ayni şeyi yaşamışız nasıl atlattiniz acaba bir kurtulabilsem bu düşüncelerden tekrar evlenmek mutlu olmak bir insana güvenmek istiyorum ama o kadar yanıldım üzüldüm ki şoktayım...

Kendinizi sevin güçlü olduğunuza İnan'ın gerekirse terapiye gidin ben aldım yardım bide karnımda bebeğimle kalmıştım odoğana kadar üniverte sınavlarına hazırlanmıştım sonra sınava girip kazandım hem okudum hem çalıştım hem oğluma baktım ilk seneler insanlara güvenmek çok zor oluyor 3senedir 2.evliliğimi yaptım eşimede flört döneminde çok çektirdim çünkü hep korkuyordum ama oda benim gibi korkuyordu onunda 2.evliliğiydim ben Oda çok korkuyordu benim tavsiyem kesinlikle kendine yatırım yap yani kurslara git hoşlandığın şeyleri yap kendine güven ayakların üzerinde dur inşllah çok mutlu olursun başarırsın

Büyü mü yapmiş annesi nasil ana kuzusu böyle yahu! Babaniz son sözü söylemiş zaten adam sizi birakip giderekte babaniza cevabi vermiş zaten.. Madem bu kadar anneci en başta annesi ile ayni evde oturabilecek bir eş bulsaydi sizi de boyle bir duruma sokmamiş olurdu

Oidipus Kompleksine benziyor ama bir uzman daha net konuşabilir tabii ki.
Evli olan herkes bilir ki 1~2 aylik evliyken insan eşiyle yapışık gezer resmen.
Hayat kısa, kesinlikle katlanmayın. Üzgünüm ama soylemlerine baktigimizda sizi sevmedigi kanısındayım
Kalbinizi rendelemeyin boşuna, yolunuza bakın yol yakınken...

canim allah yardımcın olsun öncelikle , bu eşler düzelmez bizde de aynı durumlar var , ne tartışmalarımız bitti ne ailem kaldı devreye girmeyen , tamam diyordu ne yapmam gerekirse yaparım diyordu . 3 gün bilemedin 5 gün iyi oluyorduk hopp yine ayni .
Tamam gitsin ama bu kadar gitme ne ya ben elin memleketindeyim haftada bir konuşurum ailemle bazen haftayı da aşar . Ama eşim allahın her günü her saniyesi onlarla telefonda ne anne kalıyor ne evli ne bekar bacı . Zaten her dakika yanlarında bir de telefonları durmaz .
En ufak bisey oldu mu annesi evli bacısı acar telefonu saatlerce konuşurlar . Şimdi yeğeni var her gün görmeye gidiyor , gitsin bana fark ettirmesin çünkü ben 3.5 yıldır tüp tedavileriyle uğraşıyorum canim yanıyor, o çok istediği evladı verememek .
Her gün arıyor bacısı gel seni özledi diye , anlayış olmayınca olmuyor canim .

Ben boşverdim ne halleri varsa görsünler en azından beni zorla götürmüyor iyi tarafından bakıp kendimi teselli ediyorum .
Seni de zorlamıyorsa sen de görmezden gel .

Annesi bu duruma ne diyor yani oglunun bu düşkunlügünden memnun mu destekliyor mu onu

Annesi bu duruma ne diyor yani oglunun bu düşkunlügünden memnun mu destekliyor mu onu
Evet annesi gururlanarak diyor ki oğlum annesine bişey denmesini kabul etmez tabiki diyor bana abartiypsun bişey yok diyo ne zaman geldiniz ki diyo

Evet yok hiç yapışık olmayı bırak adama sarılarak film bile izleyemezsin konusamazsin öf pof bi dur bi dk filan der

Ne zormuş keşke bunlar evlenmeden önce yaşansaydi da o zaman bitseydi. Çok canım yanıyor bu vebali hem o hem ailesi nasıl alıyor ah çok yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…