Eşim

Çünkü ben değil eşim memleketi bırakmak istemiyor. Bir buçuk sene gibi tayin isteyebiliyorum.
Eşiniz de siz de toparlanın.
Önemli olan bir arada mı olmak, memleket sevdasına ayrı kalıp sağlığınızdan olmak mı?

O ne demek ya bu kadın boşuna mı bu kadar emek verdi atanabilmek için?
Adam zaten hasta kendide biliyor ilaçlarını kullanacak durumu kabul edecek dermansız dertte değil ya atlatır.
Bana abartılı koca kıskancı gibi geldi Allah yardımcınız olsun

Allah kolaylık versin. Doktorunu değiştirin yada görüşün dozlarını yükseltsin. Paniği olan insan karşısındaki insanında enerjisini çekiyor anlıyorum sizi. Ama sürekli kurtarmaya çalışırken siz boğuluyorsanız ayrılın. Bir ömür geçer mi böyle?

Eşinizin ciddi tedavisi zaman ve emek isteyen bir rahatsızlığı var. Sizin desteğiniz elbette önemli ama esasen terapi görüp kendisi de iyileşmeye çabalamalı. Vaktiyle siz de depresyon atlatmışsınız sevdiklerinizin o dönemde destek olmasının ne kadar önemli olduğunu size anlatmaya gerek yok zaten biliyorsunuz. Eşinize destek olmakla onunla beraber dibe çekilmek arasında ince bir sınır olmalı umarım o sınırı görüp ne ona ne kendinize zarar vermeden süreci atlatırsınız. En olmadı en böyle durumlarda kadının ruh sağlığını ve huzurunu önde tutuyorum zaten kadınların binbir eziyet çektiği bir toplumda yaşıyoruz kendimizi bitirecek fedakarlıklara girmeye gerek yok

O kadar emek vermiş tabiki atanacak da gidecek de. Anlasilmayacak bisey de yok hayat şartları zor calismak gerek gelecek garantisi gerek kimse keyfinden kurulu düzenini bırakıp gitmez merak etmeyin

Niyet önemli. Doğuyla batı arasında bile yürütenler var.
Kaç yıl kalacaksınız orada?

KK'dan öğrendiğim "eşler ayrı illerde olunca evlilik temelden zedeleniyor, hatta erkekte aldatmanin başlaması tam da bu dönem oluyor"..

Memlekete tayin istemek neden bu kadar önemli???

bence önemli olan eşinizle bir arada olmak olsun..

Konuştuk tabi ki iyiydik ama tek yaşayacağım için ve ailesi de biraz korkuttu onu nasıl tek yaşarım diye.
Aaa işte sorun burda...geçen yine byle bir konu vardı...hatta eşi kendi gidemediği için annesini babasını eşiyle gönderiyordu... sanırım eşiniz size güvenmiyor, bütün stresi de bundan kaynaklı...

Gelmiyor konuştum bunu istifa edip dönmeyi bile düşünüyorum bazen
Aklınızı başınıza toplayın....en iyi hayat arkadaşı maaş kartı....

Eşinize nikah bağı ile bağlısınız....o bağ her an kopabilir..

Eşde çok şey istiyor valla oraya gitme nasıl yaşarsın deyip ayil bayil atama bekleyen o kadar insan varken atanmissnz memleket derdinde memur olmasn o zaman memleket diye tutturacaksa ya da memur eş almasın kursuun tukkanini otursun memleketinde kadın atanmış arandığına sevinemiyor hey allahm sizin orda yasayamiyacaginizi düşünüyorsa ardınzdan gelecek gelme imkanı varsa he yok gelemezse de dünyanın sonu gibi hanım elden gidiyor gibi acillik olmak nedir yani

O kişi Akdeniz'de il merkezine atanmıştı.. benim de aklıma gelmedi değil.
Kızımız da " doğu ile batı arasında bile yürüten var" diyor...yani doğuda olan bir taraf yok.Eşinin kaygı bozukluğu,adamın ailesinin sürekli bu konuya girdi yapması,kızın eşine ve ailesine direnmede sorun yaşayan mizacta olması ve aslında kendisine guven sorunu yaşıyor olmasi...çok ortak nokta var.Orada da adam kızın yanına gelmiyordu çünkü aile ile aynı binada oturuyordu..oradan ayrılmak istemiyordu

Olmaz öyle. Seviyorsa o da fedakarlık yapmalı. Zaten daha sonra memlekete döneceksiniz onun için.
Kocanız aileci mi?
Olur mu?

Kadın artık çalışıyor, sözü geçecek yani?

Ya dönmek istemezse kv, kp yanına?

Ne yaparlar sonra, en iyisi şimdiden tedbir almak, kocasını yanında göndermemek...

O zaman mecburenn dönecek kadın kürkçü dükkanına

Ben bir kadın olarak eşim 3 günlüğüne şehir dışına göreve gitti, açtım ağzımı yumdum gözümü.

Sen nasıl bizi yalnız bırakır gidersin, başka adam mı yok, gelince eve almam.....
Adamın suçu yok aslında. Mecbur gitmesi lazım.
Çok psikopatça ama ben eşimin işten geç gelmesine bile tahammül edemiyorum.
Ona kızmak yerine anlamaya çalışın. Demek sizi seviyor ve özlüyor.
Ya da şöyle söyleyin, bak aklım sen de kalıyor ben de hasta olurum falan filan deyin, belki düzelir biraz.

Çünkü kadın hep fedakar olmalı. Kadının yeri kocasının yanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…