Eşim

Memduha1230

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2019
117
181
18
35
Çocuğu erken yatırdık 9 da kaldık baş başa meleketten köy fasulyesi mısırı şu bu gelmiş yere bi örtü serip bi güzel seçip kaldıracağım yaptım bi demlik çay geçtim tv karşısına eşime desim ki gel otur yanıma birlikte yaplım hem muhabbet eder çyımızı içeriz ama yok adam tutturmuş bi TikTok bide şu ikinci el araba siteleri onlardan kafa kaldırmıyo
Ne derse ters cvb verdim bende
Şimdi de yatmıyor muyuz diyo
Bende uykum yok sen yat desim bekledi biraz baktı hiç oralı değilim kendi haklıymış gibi söylene söylene uyudu
Neymiş onsuz bir iş yapamıyormuşum
Çok sinir oldum

Haklısın. Karşına alıp sakin sakin konuş bu konuyu. Bak bu telefon olayı beni üzüyor diye anlat. Sen şunu yapıyorsun sen böylesin şöylesin deme ama. Ben dili ile konuş. Sen böyle yapınca ben çok üzülüyorum, kiriliyorum gibi. Yani her sorunumu eşimle böyle çözerim. Tatlı dille anlamazsa sitem ederim ancak. Ondan da anlamazsa kızarım üçüncüye ve bak ikidir kibar kibar, nazik nazik anlatiyorum ama anlamiyorsun bir de üste çıkıyorsun derim. Bu aşamada hak vermediği olmadı hiç. Küsmek ise yaramıyor emin ol.

Cep telefonları çıktı mertlik öldü :)

Bana göre haklısın ama konu uzamasın tatsızlık çıkmasın boşver.

Ya niyetim uzatmak değil ki zaten ama birazcık da anlasın istiyorum
Haklısın bana göre cumartesi akşamı da insan biraz daha vakit geçirmek sohbet muhabbet istiyor bizde öyleyiz telefon akşamları ele almak yasak çocuklar da bizi öyle örnek alıyorlar şimdi eşim bebeği uyuturken onunla uyuyakaldi ondan geziyorum buralarda :)

Bırak sende aynen o ne yapıyorsa öyle davran kalsın ortalıkta bigün belki yarın mısırlarla tiktok cekerdi
Hayat müşterek zorlada olsa öğretmelisin sana yardım etmesi gerektigini

demekki sizin muhabetiniz* ona zevk vermiyor , kızmak yerine biraz irdeleseniz keşke .
Muhsbbeti zevk vermediği kadını yanında taşımasın o zamn bn muhabetinden zevk almadığım kişiyi zerre istemem hayatımda değil kocam isterse anam olsun

demekki sizin muhabetiniz* ona zevk vermiyor , kızmak yerine biraz irdeleseniz keşke .
Bu arada neyi irdeleyecekmişim sürekli ben mi idare edip alttan alayım
Bi ev altında yaşanıyorsa herkes bilecek nasıl davranması gerektiğini

Muhsbbeti zevk vermediği kadını yanında taşımasın o zamn bn muhabetinden zevk almadığım kişiyi zerre istemem hayatımda değil kocam isterse anam olsun
neden bu kadar gerginsiniz anlamıyorum , eşinize karşı uzun süreli bir öfkeniz var bence , konuşup halletmenizi öneriyorum . ve biraz daha özeleştiri . iyi geceler

neden bu kadar gerginsiniz anlamıyorum , eşinize karşı uzun süreli bir öfkeniz var bence , konuşup halletmenizi öneriyorum . ve biraz daha özeleştiri . iyi geceler
Yok gergin değilim sadece fikrimi yazdım ben bu tarz şeylere çok önem veririm

Back
X