- 18 Eylül 2020
- 40
- 21
- 8
- 27
- Konu Sahibi kubra41014
-
Eşime de kıyamıyorum ben senin için buraya geldim seni sevdiğim için herşeyi arkamda bıraktım ama sen hiç birşeyi bırakınca benim arkamdan gelmiyorsun benim için fedekarlık yapmıyorsun diyor bencilce mi düşünüyorum bilmiyorum ünal babamda kızım git diyorlarGitme tabi ki. Paranız olur ama huzurunuz olmaz
Calistiracaklar tabii. Evde oturtmazlar. Cocugu kayınvalideye birakip tarlaya gideceksiniz. Hem tarlaya gitmem deyip hem ayni sofraya oturamazsinizYa bende onları yapabilirim ama benimse gidip kaynana kayınvalidenin tarlasını süreceksem çok ta uğraşmam açıkçası yarın birgün 6 çocuğu var 3 kız 3 erkek onlarla ortak kalacak olan mal için Ben niye çabalym
Eşin köylü sen şehirlisin, emin miyiz bundan?Zamanında evlenirsin hiç yardım etmediler 4 senelik evliyiz borcumuz yeni bitiyor 2 yaşına girecek oğlum var eşim askeri ücret alıyor 6.5 diyim eline geçecek olan ordanda 10 bin alacakmış işe başlar aevimiz kira 1 milyar kira veriyoruz köye gidersek eşim evin üstünü çıkalım dedi veya başka bir tarlaya prafabrik gibi bir yapı daha önce biz ilçede oturduk ben ilçede de yapamadım ile taşındık köyde hiç yapamam oranın insanlarıyla anlaşamıyorum kaldıki 4 tane görümcem var hepsi evli
Bir terslik olduğunda o şehirden çıkıp köyüne kolaylıkla giderdi, ya siz onun köyüne gidince öyle kolay kurtulabilecek misiniz? Eşiniz işe gidip işten geliyor, başka sorumluluğu yok ama sizin başınıza üşüşecekler , fedakarlığın boyutu kesinlikle aynı değil.Eşime de kıyamıyorum ben senin için buraya geldim seni sevdiğim için herşeyi arkamda bıraktım ama sen hiç birşeyi bırakınca benim arkamdan gelmiyorsun benim için fedekarlık yapmıyorsun diyor bencilce mi düşünüyorum bilmiyorum ünal babamda kızım git diyorlar
Asla gitmem, 4 bin çok değil ki hemİyi geceler arkadaşlar bir sorum olacak eşiniz şuan çalıştığı işten 4 milyar fazla para alacağı bir iş olsa ve bu işte kayınvalidenizin kayınbabanızın oturduğu köyde olsa sizde o köyde oturacak olsanız kabul eder miydiniz??? Ve evliliğin ilk zamanlarından beri haksızlık yapılsa size hala daha çok şey var yazmıycam ben şehirliyim eşim köylü şuan şehirde oturuyoruz
Yerinizde olsam işe girerim köye gitmek yerine. Asgari ücret bile alsanız 4.000 tlden fazla olmuş olur. Hayat kalitenizi düşürmeyin o kadarcık para için. Giderseniz dönüşü olmaz bu işin. Tam eşinizi şehre dönmeye ikna edersiniz bu sefer kv iki ağlar bi hastalanır ömür boyu orda kalırsınız benden demesi..Ya bende onları yapabilirim ama benimse gidip kaynana kayınvalidenin tarlasını süreceksem çok ta uğraşmam açıkçası yarın birgün 6 çocuğu var 3 kız 3 erkek onlarla ortak kalacak olan mal için Ben niye çabalym
Askeri deyince teğmen subay gibi maaş alıyor sandımAskeri ücret yani 6.5 alıyor diyim ordan10 bin alacakmış
Askeri ücret yani 6.5 alıyor diyim ordan10 bin alacakmış
Giderseniz ömür boyu kalacaksınız demektir. Geçsin o ordan daha rahat başka yere geçerimleri. Gitmemek için ne gerekiyorsa yapınDediğiniz gibi kpss geçsin diye bekliyorum o zamana çocuğunda kreş yaşı gelir veririm diye plan yapıyorum yoksa orda kalmak bana göre değil burası bana daha uygun ama eşim bana diyor ki hep elime gelen fırsatları geri teptiriyorsun beni de düşün diyor burda aynı yerde çalışsam ileri gidemem eğer orda çalışsam başka biryere girmem daha kolay olur falan filan diyor
Askeri değil hanımefendiAskeri ücret yani 6.5 alıyor diyim ordan10 bin alacakmış
Asgari ücret 5.5 bu aradaAskeri değil hanımefendi
Asgari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?