EŞİM

Gitme tabi ki. Paranız olur ama huzurunuz olmaz
Eşime de kıyamıyorum ben senin için buraya geldim seni sevdiğim için herşeyi arkamda bıraktım ama sen hiç birşeyi bırakınca benim arkamdan gelmiyorsun benim için fedekarlık yapmıyorsun diyor bencilce mi düşünüyorum bilmiyorum ünal babamda kızım git diyorlar

Calistiracaklar tabii. Evde oturtmazlar. Cocugu kayınvalideye birakip tarlaya gideceksiniz. Hem tarlaya gitmem deyip hem ayni sofraya oturamazsiniz

Eşin köylü sen şehirlisin, emin miyiz bundan?
Bacım, "askeri" ücret ne ya, milyar ne, prafabrik ne? Sen, milyar, milyon, sen bu parayı sen ne yaptın?

Bir terslik olduğunda o şehirden çıkıp köyüne kolaylıkla giderdi, ya siz onun köyüne gidince öyle kolay kurtulabilecek misiniz? Eşiniz işe gidip işten geliyor, başka sorumluluğu yok ama sizin başınıza üşüşecekler , fedakarlığın boyutu kesinlikle aynı değil.

Asla gitmem, 4 bin çok değil ki hem

Yerinizde olsam işe girerim köye gitmek yerine. Asgari ücret bile alsanız 4.000 tlden fazla olmuş olur. Hayat kalitenizi düşürmeyin o kadarcık para için. Giderseniz dönüşü olmaz bu işin. Tam eşinizi şehre dönmeye ikna edersiniz bu sefer kv iki ağlar bi hastalanır ömür boyu orda kalırsınız benden demesi..

Kaynanadır görümcedir eşimin ailesi kısmı benim için sorun değil. Onların olduğu yere giderim.

Ama köyde yaşanır mı o kısmı bilmiyorum ne söylesem yalan olacak. Çoluk çocuğun eğitimi falan nasıl olacak köyde ne ile ısınılacak, hastane falan var mı bu gibi konular çok önemli. Gitmezsem bu sebepler ile gitmezdim.

Ay konu beni boğdu boğdu duvar attı. Askeri ücret mi dersin, babaannemin bile bıraktığı milyar milyon hesabı mı dersin. Hanımefendi siz de pek şehirli gibi durmuyosunuz kusura bakmayın da. Önce bir gidin asgari ücrer yazmayı, milyar-bin-milyon ayrımı yapmayı öğrenin sonra köyü beğenmezsiniz.

Giderseniz ömür boyu kalacaksınız demektir. Geçsin o ordan daha rahat başka yere geçerimleri. Gitmemek için ne gerekiyorsa yapın

Ben gitmem.
Köyde yaşamak istemem. Yani evim düzenim olsa. Arabam olsa. İstedigimde merkeze gidecek imkanım olsa olabilir. Yoksa istemem

Şu açıdan düşünün gidin oraya giderseniz para var huzur yok burda kalırsanız para yok huzur var.
Benim için huzur önemli para nasılsa kazanılıyor.. Çocuğu kreşe erken de verebilirsiniz güvenilir bir yer bulduktan sonra.. Siz de işe girersiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…