Esim...

Kesinlikle ben onada diyorum hissediyorum senin beni benim sevdigim kadar sevmedigini biliyorum dedim sen ole dusunuyosn diyo.normalde cok ilgili sohbetmiz fln iyidir ama ufak bi tartsma olmasin amann aman
İnsanın sevgisi zaten anlaşmazlık durumlarında daha çok belli olur

Bende hicbiseyimdegilsin dedim ozaman ayrildi basimdan ben sana buzamana kadar ole bi cumle kullanmadm dedi ama hissettirdi col kotu wht fln resim kaldirdm iyi yaptim mi bilmiyorum
Whatsapp'tan fotoğrafı kaldırmanız çok doğru bir tepki olmuş... Hırpalamakla tehdit eden ve itip kakan adam kesinlikle hatasını anlamıştır ve sizi kaybetmekten deli gibi korkuyordur şu an.

Artık telefonlarda şarj aleti çıkmıyor Rosa. Sadece kablo var yani.
Bizde de 3 telefon bir saat var.
Kabloyu çıkarıp şarj ediyoruz.
Benimki ikisini de alıp duruyor arada birimi teline birini saatine takıyor.
Benim devreleri yakıyor.
Çıldırdım haftasında ben.
Böyle şey olsa kabloyla döverdim yani.
Deli galiba başka açıklaması yok.

Kafam dolu inanin olay nereye gidicek bilmiyorum gozlerim aglamakdan acidi asla konusmam konusmak istemiyorum ama desinki bu kiz beni seviyor ben biraz duzelim falann uff cokmu sey istiyorum bende kaybetme korkusu var lanet olsun kimse bana el suremez bir fiske atamaz o kim yaa iyice hirslaniyorum ona

Tabi ki o kadarı olmaz sus diyince sus falan ama belli ki o da yapısı gereği tartışmaların uzamasını surat yapılmasını kaldıramıyor benım eşimde öyle oyuzden bir sorun varsa sizin için direk söyleyin ve konuyu kapatın çok irdelemeyin bir kere söyleyince daha anlamlı oluyor ayrıca hep o sizi kırıcak değil sizde insansınız sana çok kırıldım oyuzden bende seni istemeden kırdım dersiniz

Whatsapp'tan fotoğrafı kaldırmanız çok doğru bir tepki olmuş... Hırpalamakla tehdit eden ve itip kakan adam kesinlikle hatasını anlamıştır ve sizi kaybetmekten deli gibi korkuyordur şu an.
Kafami itekledigi an bende tasan son damlaydi sen benim hicbiseyim degilsin vuramazssn senin yaptigini hayvan hayvana yapmaz dedim zoruna gitti okadar kavgalarda ben sana ne yatak ayir nede hicbiseyim degilsin demesim doyor ya yaptiklari birde bana pisman olcagin seyler soyleme diyor

Gercektenmi ben iste suyum benm dedgm olcam ben boleyim bilmem ne ufff napcm blmiyorum
Oda beni böyle böyle özgüvebsizleştirdi sesli gülmek sesli tepki vermekten saçma sapan tavırları bu anlattığın olayların benzerlerini yaşadık bende onun tuhaf tepkilerini arada anlatıyorum dalga geçiyorum sanıyorlar okulda bir kere dersten çıktık saçma sapan kafama kafama vuruyordu yolda sonra herşeye karıştıklarında artık tepki veremiyorsun çünkü korkuyorsun bu halini gördün ya

Evet yobazlastiriyorlar insani

Simdi nasilsiniz ?

Ne oldu kendi konunuzun popülerliği mi bitti?
Lütfen gerçek olan veya olmayan sevgilinizi kendi konunuzda tutun sadece rica ediyorum.
O orda kalsın isteyen okusun. Başka konulara gelmesin o sevgili.
Bu tavırlar hemen hemen aynı demekki başka böyle davranan erkeklerde var konu sahibini uyaramaz mıyım

Uyutmayacağım seni falan deyip dürtüklemesi falan delirtirdi beni. Valla saldırırdım ben olsam, konu sahibi iyi durmuş bence dr_yad.

Konusursak derim bilmem.ama bende insanim kensi annesi bile diyor en ufak birseyde insani cocuk gibi afedersiniz kopek gibi azarliyor bunu kendisine soleyince ozaman azarlattrimicaksin diyor. Saka gibi..

Eşinizin yaptıklarının şiddet sayılması için ağzınızı, burnunuzu kırması mı gerekiyormuş?
Yumruk atıyor arkadan, ayağıyla başınıza vurup yataktan düşürmeye çalışıyor. Ne bunlar, sevgi göstergesi mi?
Size böyle davranırken sorun yok, siz benim hiçbir şeyim değilsin deyince utanmadan trip atıyor birde.

Eşiniz ilk defa böyle davranmamis gibi gibi geldi bana. Yoksa kim haklı diye sormazdınız.

Hah şunu biliyorsanız, tamam.
Aynen, kimsenin hakkı yok. Bu hakkı vermeyin ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…