Esim...

Çok üzücü yaşadıkların Allah sabır versin . Bunlar normal insan davranışları değil insan sevmediği birine karşı bile bu şekilde davranmaz ki sen onun eşisin, çocuğunun annesisin, bence ailen arkandaysa bi süre orda kal uzaklaşın özleyin birbirinizi . Tavrı ne olacak sende kafa dinle ,düşün, ölç tart herseyi ,sonra ne yapacağına karar verirsin. Çünkü kocanın yaptıkları çok ağır onur kırıcı tekmelemeler, hirpalatma kendini sokak ortasında VS söylemleri cok kötü. Sana tahammülü kalmamış gibi .

Konusursak derim bilmem.ama bende insanim kensi annesi bile diyor en ufak birseyde insani cocuk gibi afedersiniz kopek gibi azarliyor bunu kendisine soleyince ozaman azarlattrimicaksin diyor. Saka gibi..
İşte bu gece ki gibi oda sınırını aştığında sizde tepki verin sesiz kalmayın ki o da duracağı geri adım atacağı yeri bilsin

Evet son kavgalarimizda hep bir fazlasini yapmaya basladi.utanmadan trip atiyor aynen oyle

Evet en cok uzuldugum seyde bu nasil bu hale geldik asiri uzgunum .. ben evden gitmem gidiyosa o gitsin ama asla kopek gibi pisman olana kadar konusmucam

Acilen boşan, bu adam psikopat...

Bu tavırlar hemen hemen aynı demekki başka böyle davranan erkeklerde var konu sahibini uyaramaz mıyım
Bilmiyorum aynı mı konu sahibi hiç böyle değildi diyor doğruysa.
Siz gayet biliyorsunuz nedir ne değildir ama hala size saçmasapan şeyler söylemesine izin veriyorsunuz.
Lan kes bir git özgüvensiz yazma bana senin var ya….. diye başlayan cümleler kurup engellemeniz gereken yerde!!!

Böyle tipler konuşarak yola gelmez, itip vuran insanı ben olsam kapının önüne koyardım.

Ayrılmak çözüm, istemiyorsanız da sağlam bir göz dağı verin o işteyken ortadan kaybolun diyebilirim.
Kusura bakmayin yorumlar ustuste geliyor kontrol ediyorum ama kacirdigimda oluyor evet saglam bisekilde goz dagi vermek istiyorum artik kaybetme korkusu bende degil onda olsun istiyorum

Uyutmayacağım seni falan deyip dürtüklemesi falan delirtirdi beni. Valla saldırırdım ben olsam, konu sahibi iyi durmuş bence dr_yad.
Sonuçta erkek kuvveti ile kadın kuvveti bir değil.
Küçükken benden ufak kuzenimle bile onaylayıp gördüm
Konu sahibi de delirmekten eşinin potansiyelini gördüğü için korkmuş olabilir ya da çocuk varmış yanında ondan çekinmiştir bilemiyorum.
Ben de saldırırdım büyük ihtimalle ama belli ki karşıdaki daha çok saldıracak belki çok üzücü yerlere gidecek olay, onun için pasif eylemler yapıyor konu sahibi diye düşünüyorum.
Hiç anlattığı gibi şöyle yapmaz böyle yapmaz değil olay yani.
Ben hiç güvenilir bulmadım eşini.

Kusura bakmayin yorumlar ustuste geliyor kaciriyorum kontrol ederek cevapliyorum.atisma oldugu zamanlar evet oluyor asla abartmiyorum yatakda uzandim o sarj aletini verene kadar uyutmucam seni diyor bende inatla vermedim ve uzandim geri ayagiyla sertce kalcama vurdu bildgnz vurdu sonra uykuya daliyo zannediyor tekrardan iterek asagi atmaya calisiyor cocuk uyandi ayagmda salliyorum arkadan ayagiyla basimj itekliyo artik tak etti sen benim hicbiseyim degilsin diyince birakti gitti ayri yatti ben ayri yatalm dedim sonra ben sana hicbi kavgada busekil cumle kurmadim diyor fakat yaptiklari ?

Belki biraz ileri gitseydiniz ya da çocuk uyanmamış olsaydı o an bu adam sizi dövebilirdi. Resmen buna zemin hazırlamış

Cocugu uayndirmamak icin sessiz konusuyorduk yaninda bu olaylar yasanmadi evet dogru diyorsunuz

Ben de güvenmedim valla. Çocuk gibi uylaması, sistematik olarak tahrik etmesi vs. güven vermedi. Meydan dayağı atmaz diyemem şahsen.

Hakaret, psikolojik ve fiziksel şiddet, manipülasyon, ayakla itekleyerek uyutmamaya çalışmak (bu ne Allah aşkına, iğrendim heriften) falan karısının zoruna gitmiyo da can yanıp onun yüzünden edilen o laf mı zoruna gidiyo, ne kadar gururluymuş, kıyamam!
Kompleksli, edepsiz ve bencil.

Hakaret, psikolojik ve fiziksel şiddet, manipülasyon, ayakla itekleyerek uyutmamaya çalışmak (o kadar igrendim ki heriften) falan zora gitmiyo da o laf mi zoruna gidiyo, ne kadar gururluymuş, kıyamam!
Hicsormayin asla yanasmicam asla nefret etmemek icin kendimi zor tutuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…