Çok üzücü yaşadıkların Allah sabır versin . Bunlar normal insan davranışları değil insan sevmediği birine karşı bile bu şekilde davranmaz ki sen onun eşisin, çocuğunun annesisin, bence ailen arkandaysa bi süre orda kal uzaklaşın özleyin birbirinizi . Tavrı ne olacak sende kafa dinle ,düşün, ölç tart herseyi ,sonra ne yapacağına karar verirsin. Çünkü kocanın yaptıkları çok ağır onur kırıcı tekmelemeler, hirpalatma kendini sokak ortasında VS söylemleri cok kötü. Sana tahammülü kalmamış gibi .İcim cok dolu.. nerden baslasam bilmiyorum..esimle disaridayken aramizda bira surtusme oldu.Ve konu cok onemsizdi.
Konumuz:yolda giderken aniden kopek cikti kolu hafif sıkarak odum koptu ayh filan dedim. Bana dediki cok buyuk tepkiler veriyosun baska seylerde de tepkilerini azalt dedi uslubu biraz sertti konusurken. Napabilirim herseye karistin bir bu eksikti. Suratini eksitti. Ne suratini eksitiyosun sana bisey soleyemicekmiyim ben dedim. Eskisi gibi degil hemen herseye sinirleniyorum diyorki benim tepemi attirma cinlendirme bilmem ne. Ustune niye herseye sinirleniyosun diyince daha cok sinirlendi ve dislerini sıkara beni kendini sokak ortasinda hirpalatma kendini dedi. Benim moral yerlerde.
Biyere gidiyorduk don geri dedi. Donelim dedim. Ben uzatma dediysem uzatmicaksin diyor. Eve geldik devam etti tabi. Cocugu uyuttum odadan cikiyordum bana sarj aletini ver dedi. Bende duzgun istese vericektim ve vermedim. Pesime geldi git dedim konusmucam dedim ayrilmadi basimdan. Sen bana o sarj kablosunu verceksin inat ettim dedi cok inattir kendisi. Bende inat ettim vermedim uzadida uzadi kavga.
Sonra uzandim kaldirmaya calisti kalkmayinca bacagima vurdu. Bende kendimi korumak icin itekledim onu. Bizi bula sen getirdin dedim. Oda benim dedigim yapilcak kafasinda surekli. Hizmetcin degilim dedim. Derken uzadi bu kavga hic istemedigim halde.uyutmucam seni dedi uzandigim yatakda durup durup tekmeledi.cocuk uyandi uyutucam arkamda durup durup uyuma diye basima ayagiyla itekledi. En sonunda git icerde yat gelme sen benim hicbiseyim degilsin dedim
Ben sana buzamana kadar ne kavgalar yasadiksa hicbirinde yatakdan git yada hicbiseyim degilsin demedim dedi. Evet demedi ama hareketleriyle ben bu evde hicbiseydim onada soledim ve gitti odaya yatmaya bende whtda resimi filan kaldirdim icim cok kotu berbatim hicbisey bilmiyorum busekil yapa yapa degersizlestirdi guvenimi kaybettirdi bana napicamgimi bilmiyorum artik beni kendime getirin cok agladim cokm sessiz sessiz ....
İşte bu gece ki gibi oda sınırını aştığında sizde tepki verin sesiz kalmayın ki o da duracağı geri adım atacağı yeri bilsinKonusursak derim bilmem.ama bende insanim kensi annesi bile diyor en ufak birseyde insani cocuk gibi afedersiniz kopek gibi azarliyor bunu kendisine soleyince ozaman azarlattrimicaksin diyor. Saka gibi..
Evet son kavgalarimizda hep bir fazlasini yapmaya basladi.utanmadan trip atiyor aynen oyleEşinizin yaptıklarının şiddet sayılması için ağzınızı, burnunuzu kırması mı gerekiyormuş?
Yumruk atıyor arkadan, ayağıyla başınıza vurup yataktan düşürmeye çalışıyor. Ne bunlar, sevgi göstergesi mi?
Size böyle davranırken sorun yok, siz benim hiçbir şeyim değilsin deyince utanmadan trip atıyor birde.
Eşiniz ilk defa böyle davranmamis gibi gibi geldi bana. Yoksa kim haklı diye sormazdınız.
Evet en cok uzuldugum seyde bu nasil bu hale geldik asiri uzgunum .. ben evden gitmem gidiyosa o gitsin ama asla kopek gibi pisman olana kadar konusmucamÇok üzücü yaşadıkların Allah sabır versin . Bunlar normal insan davranışları değil insan sevmediği birine karşı bile bu şekilde davranmaz ki sen onun eşisin, çocuğunun annesisin, bence ailen arkandaysa bi süre orda kal uzaklaşın özleyin birbirinizi . Tavrı ne olacak sende kafa dinle ,düşün, ölç tart herseyi ,sonra ne yapacağına karar verirsin. Çünkü kocanın yaptıkları çok ağır onur kırıcı tekmelemeler, hirpalatma kendini sokak ortasında VS söylemleri cok kötü. Sana tahammülü kalmamış gibi .
Acilen boşan, bu adam psikopat...İcim cok dolu.. nerden baslasam bilmiyorum..esimle disaridayken aramizda bira surtusme oldu.Ve konu cok onemsizdi.
Konumuz:yolda giderken aniden kopek cikti kolu hafif sıkarak odum koptu ayh filan dedim. Bana dediki cok buyuk tepkiler veriyosun baska seylerde de tepkilerini azalt dedi uslubu biraz sertti konusurken. Napabilirim herseye karistin bir bu eksikti. Suratini eksitti. Ne suratini eksitiyosun sana bisey soleyemicekmiyim ben dedim. Eskisi gibi degil hemen herseye sinirleniyorum diyorki benim tepemi attirma cinlendirme bilmem ne. Ustune niye herseye sinirleniyosun diyince daha cok sinirlendi ve dislerini sıkara beni kendini sokak ortasinda hirpalatma kendini dedi. Benim moral yerlerde.
Biyere gidiyorduk don geri dedi. Donelim dedim. Ben uzatma dediysem uzatmicaksin diyor. Eve geldik devam etti tabi. Cocugu uyuttum odadan cikiyordum bana sarj aletini ver dedi. Bende duzgun istese vericektim ve vermedim. Pesime geldi git dedim konusmucam dedim ayrilmadi basimdan. Sen bana o sarj kablosunu verceksin inat ettim dedi cok inattir kendisi. Bende inat ettim vermedim uzadida uzadi kavga.
Sonra uzandim kaldirmaya calisti kalkmayinca bacagima vurdu. Bende kendimi korumak icin itekledim onu. Bizi bula sen getirdin dedim. Oda benim dedigim yapilcak kafasinda surekli. Hizmetcin degilim dedim. Derken uzadi bu kavga hic istemedigim halde.uyutmucam seni dedi uzandigim yatakda durup durup tekmeledi.cocuk uyandi uyutucam arkamda durup durup uyuma diye basima ayagiyla itekledi. En sonunda git icerde yat gelme sen benim hicbiseyim degilsin dedim
Ben sana buzamana kadar ne kavgalar yasadiksa hicbirinde yatakdan git yada hicbiseyim degilsin demedim dedi. Evet demedi ama hareketleriyle ben bu evde hicbiseydim onada soledim ve gitti odaya yatmaya bende whtda resimi filan kaldirdim icim cok kotu berbatim hicbisey bilmiyorum busekil yapa yapa degersizlestirdi guvenimi kaybettirdi bana napicamgimi bilmiyorum artik beni kendime getirin cok agladim cokm sessiz sessiz ....
Bilmiyorum aynı mı konu sahibi hiç böyle değildi diyor doğruysa.Bu tavırlar hemen hemen aynı demekki başka böyle davranan erkeklerde var konu sahibini uyaramaz mıyım
Bende itekledim zaten daha cok sinirlendi ama ben daha cok kirildimUyutmayacağım seni falan deyip dürtüklemesi falan delirtirdi beni. Valla saldırırdım ben olsam, konu sahibi iyi durmuş bence dr_yad.
Evet vermek istemedigim icin agir konustum tak etti artik oyuzden itekledim yoruldum..Hah şunu biliyorsanız, tamam.
Aynen, kimsenin hakkı yok. Bu hakkı vermeyin ona.
Kusura bakmayin yorumlar ustuste geliyor kontrol ediyorum ama kacirdigimda oluyor evet saglam bisekilde goz dagi vermek istiyorum artik kaybetme korkusu bende degil onda olsun istiyorumBöyle tipler konuşarak yola gelmez, itip vuran insanı ben olsam kapının önüne koyardım.
Ayrılmak çözüm, istemiyorsanız da sağlam bir göz dağı verin o işteyken ortadan kaybolun diyebilirim.
Sonuçta erkek kuvveti ile kadın kuvveti bir değil.Uyutmayacağım seni falan deyip dürtüklemesi falan delirtirdi beni. Valla saldırırdım ben olsam, konu sahibi iyi durmuş bence dr_yad.
Kusura bakmayin yorumlar ustuste geliyor kaciriyorum kontrol ederek cevapliyorum.atisma oldugu zamanlar evet oluyor asla abartmiyorum yatakda uzandim o sarj aletini verene kadar uyutmucam seni diyor bende inatla vermedim ve uzandim geri ayagiyla sertce kalcama vurdu bildgnz vurdu sonra uykuya daliyo zannediyor tekrardan iterek asagi atmaya calisiyor cocuk uyandi ayagmda salliyorum arkadan ayagiyla basimj itekliyo artik tak etti sen benim hicbiseyim degilsin diyince birakti gitti ayri yatti ben ayri yatalm dedim sonra ben sana hicbi kavgada busekil cumle kurmadim diyor fakat yaptiklari ?6 ve 8 yasindaki abiyle kiz kardesin kavgasini okumus gibi hissettim bu ne boyle ya Biz de esimle tartistigimizda hafif kus gibiyken birbirimizi yatakta tepiklemeler Koltuktan atmaya calismalar falan yapiyotuz da. Ben bunlari hakaret vs olarak algilamiyorum. Cocukca dovusuyoruz cunku. Siz mi fazla alinganlik ettiniz yoksa bize burda cok garip bir bicimde mi anlattiniz, aslinda kocaniz bunlari yaparken ofke mi kusuyordu anlamadim yani. Anlattiklariniz ufak sempatik atismalara benziyor. Ama bıkkınlığınizi anlatirken siddet ve hakarete ugramis bir kadin gibi konusuyorsunuz. Dogrusu hangisi
Cocugu uayndirmamak icin sessiz konusuyorduk yaninda bu olaylar yasanmadi evet dogru diyorsunuzSonuçta erkek kuvveti ile kadın kuvveti bir değil.
Küçükken benden ufak kuzenimle bile onaylayıp gördüm
Konu sahibi de delirmekten eşinin potansiyelini gördüğü için korkmuş olabilir ya da çocuk varmış yanında ondan çekinmiştir bilemiyorum.
Ben de saldırırdım büyük ihtimalle ama belli ki karşıdaki daha çok saldıracak belki çok üzücü yerlere gidecek olay, onun için pasif eylemler yapıyor konu sahibi diye düşünüyorum.
Hiç anlattığı gibi şöyle yapmaz böyle yapmaz değil olay yani.
Ben hiç güvenilir bulmadım eşini.
Olabilir.s seven yapmaz iki iki dort ben neden siddete basvurmuyorum ozaman dimi amaBelki biraz ileri gitseydiniz ya da çocuk uyanmamış olsaydı o an bu adam sizi dövebilirdi. Resmen buna zemin hazırlamış
Ben de güvenmedim valla. Çocuk gibi uylaması, sistematik olarak tahrik etmesi vs. güven vermedi. Meydan dayağı atmaz diyemem şahsen.Sonuçta erkek kuvveti ile kadın kuvveti bir değil.
Küçükken benden ufak kuzenimle bile onaylayıp gördüm
Konu sahibi de delirmekten eşinin potansiyelini gördüğü için korkmuş olabilir ya da çocuk varmış yanında ondan çekinmiştir bilemiyorum.
Ben de saldırırdım büyük ihtimalle ama belli ki karşıdaki daha çok saldıracak belki çok üzücü yerlere gidecek olay, onun için pasif eylemler yapıyor konu sahibi diye düşünüyorum.
Hiç anlattığı gibi şöyle yapmaz böyle yapmaz değil olay yani.
Ben hiç güvenilir bulmadım eşini.
Ben de güvenmedim valla. Çocuk gibi uylaması, sistematik olarak tahrik etmesi vs. güven vermedi. Meydan dayağı atmaz diyemem şahsen.
Hakaret, psikolojik ve fiziksel şiddet, manipülasyon, ayakla itekleyerek uyutmamaya çalışmak (bu ne Allah aşkına, iğrendim heriften) falan karısının zoruna gitmiyo da can yanıp onun yüzünden edilen o laf mı zoruna gidiyo, ne kadar gururluymuş, kıyamam!Sokakda ole soledi yapmadi ama yapadabilirdj siddete megilli degildi olsa asla evlenmezdim beni bula sen getirdin diyor.sen sinirleniyosan bende sinirleniyorum arkadas bitek sinir ondami var benim sana yaptgm siddet deil diyo fakat canimida yakiyor hicbisym deglsn dynce zoruna gtti benmde cok seyler zoruma gidiyo dedim
Hicsormayin asla yanasmicam asla nefret etmemek icin kendimi zor tutuyorumHakaret, psikolojik ve fiziksel şiddet, manipülasyon, ayakla itekleyerek uyutmamaya çalışmak (o kadar igrendim ki heriften) falan zora gitmiyo da o laf mi zoruna gidiyo, ne kadar gururluymuş, kıyamam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?