Eşim

Ayse_4

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
182
-109
98
Daha önce yazmıştım eşim borsa oynadı altınlar gitti aradan 2 sene geçti eşim yine yakaladım İnternet te borsa ya girmiş hmn aradım kredi çekip 100 bin borsaya atmış ve 35 bin üstüne kazanmış bin kere dedim benden gizli iş yapma diye neden böyle yapıyo bu sefer kazançla çıktı ama gizli gizli kredi çekip oraya yatırmak altın borcumu ödemek istiyorum dedi ama böyle olmaz onlar gitti Bi kere yalanmı söylüyor bilmiyorum 2 yaşında kızımız var napcam bilmiyorum artık tükendim seviyorum da hemşireyim ama ayrılsam nöbet lerde kızım başkasının eline kalıcak kimsem yok çok yalnızım

Borsa bir yatırım aracıdır fakat eşiniz bunu kumar gibi "oynuyorsa" bir kumar bağımlısıdır ve bu bağımlılıktan kurtulmak imkansıza yakın. Bunu göz önüne alarak kendiniz ve çocuğunuz için en doğru kararı verin hanımefendi çünkü evlilik sadece sevgiyle yürüyebilecek bir şey değil.

bOrsa yuvayı yıkar mı bilmiyorum ama yalan dolan güvensizliğin birçok yuvayı yıktığını biliyorum
Sözüne güvenemeyeceğim insanla yaşamak istemezdim
Bundan kurtulur musunuz bilmiyorum ama ona güveniniz asla tam olmayacak bunu biliyorum
Kolay gelsin seviyorsanız savaşın 🤷‍♀️

Bence bu kadar aşırı tepki vermeyin, borsa güzel bir yatırım aracı.
Siz de bu gözle bakıp, ne alınır araştırması yapın, daa iyi anlasirsiniz

Benim esim bu islerden cok iyi anlar.
100 bine 35 bin az kazanmış.
100 bine 90 bin attık cebe borsadan…

Başka sorunlar var mı evliliginizde…

Eger iyi bi insan size deger veriyor sorumluluk sahibi ise bu konu da iyi niyetine verebilirsiniz.

Eger iyi bi insan size deger veriyor sorumluluk sahibi ise bu konu da iyi niyetine verebilirsiniz.
Eşim çocuğumuzla benden çok ilgilenir bizden ayrı gezdiğini bir kere bile görmedim evcimendir bütün yemekleri o yapar evi temizler babama bakar ama bu iş gizli olurmu bazen daha önce altınlar ı borsada kaybettiği için yüzüne vuruyorum ve ayrılmak istiyorum o yüzden yaptım diyor sana borcum var ve ödemek için yaptım diyor şu an da 100 bini bana vericek o bankaya kredi ödiycek böylece borcunu kapatmış olduğunu sanıyor bilemiyorum

kaybettiği borsa mıydı kripto muydu acaba? borsaya hiç girmedik fakat eniştem güzel paralar kazanıyor, bilemiyorum.
yani evlilikte böyle şeylerin gizliliği bana kabul edilebilir gelmiyor açıkçası. kazanılanlar ortaktır, yatırımlar ortaktır benim gözümde. bir yere yatırım yapılacaksa da bu kararın ortak verilmesi gerekiyor, problem burada. kredi çekiyor bilmiyorsunuz, borsaya yatırım yapılıyor bilmiyorsunuz, para kazanılıyor ya da kaybediliyor bilmiyorsunuz, güven verici değil.

kaybettiği borsa mıydı kripto muydu acaba? borsaya hiç girmedik fakat eniştem güzel paralar kazanıyor, bilemiyorum.
yani evlilikte böyle şeylerin gizliliği bana kabul edilebilir gelmiyor açıkçası. kazanılanlar ortaktır, yatırımlar ortaktır benim gözümde. bir yere yatırım yapılacaksa da bu kararın ortak verilmesi gerekiyor, problem burada. kredi çekiyor bilmiyorsunuz, borsaya yatırım yapılıyor bilmiyorsunuz, para kazanılıyor ya da kaybediliyor bilmiyorsunuz, güven verici değil.
Aynen öyle benide bu bitiriyor eşim beni sevmiyor bence borsa oynuyor kripto değil

100 bine 35 bin kurtarıyor mu? Kredinin faizi ne kadar?
Borsa yatirim aracidir ama elindeki tum birikimi bilmedigin ise yatirmak dogru degil. Kisayoldan para kazanmanın derdine dusenlerin hepsi boyle. Twitterdan sagdan soldan tavsiye alip, parayi basiyorlar sonuc husran. Ayrica birkere tum parayi kaptirip sonra kredi cekip borsaya girmek kumardir.

100 bine 35 bin kurtarıyor mu? Kredinin faizi ne kadar?
Borsa yatirim aracidir ama elindeki tum birikimi bilmedigin ise yatirmak dogru degil. Kisayoldan para kazanmanın derdine dusenlerin hepsi boyle. Twitterdan sagdan soldan tavsiye alip, parayi basiyorlar sonuc husran. Ayrica birkere tum parayi kaptirip sonra kredi cekip borsaya girmek kumardir.
çok doğru kumar

100 bin daha geçen ay oynamaya başlamış ben bilgisayar geçmişten yakaladım onu 1 ayda kazandığı bu hemen çık dedim çünkü daha önce para kaybetti bizi borca soktu istemiyorum

100 bin daha geçen ay oynamaya başlamış ben bilgisayar geçmişten yakaladım onu 1 ayda kazandığı bu hemen çık dedim çünkü daha önce para kaybetti bizi borca soktu istemiyorum
Sizin tercih, isteğiniz ve evlilik dinamiğiniz farklıdır. İstememek de hakkınız, kredi çekip al sat işlemleri yapması sizi daha cok zora sokacak diye endişe ediyorsunuz.

Ben borsaya kumar gözüyle bakmam siz bakıyorsunuz. Benim için kumardan da daha haram asgari ücrete zam geldi diye yiyecek içeceğe zam yapanlar…

Şu konuda haklısınız bu borsa olur, coin olur fark etmez. Kredi çekip oynası çok endişe verir size bilmedigi alan çünkü.

Bizim coinde de büyük miktar paramız var. Dibin dibini gördük kaç aydır bekliyoruz aman battık ettik eyvah paramızı çekelim yapmaz eşim.
Şu an ordanda paramiz istedigimiz kar dilimine gelmesini bekliyoruz.

Hayat bi risk başlı başına…

Bi ayda 35 bin kazandımlar adamı batağa çekiyor zaten…

Ben de borsada para batırdım 😂 yaklaşık yarısı gitti. Eşim anlayışla karşıladı, daha dikkatli ol dedi. Tabi sizin altınlar daha fazladır muhtemelen. Ama adamı korkuttuysanız size söylememesi normal.

Yani öyle boşanmalık, kavgalı bir durum yok. Aksine başka şeylerle uğraşacağına yatırım takip etsin derim.

Eşim çocuğumuzla benden çok ilgilenir bizden ayrı gezdiğini bir kere bile görmedim evcimendir bütün yemekleri o yapar evi temizler babama bakar ama bu iş gizli olurmu bazen daha önce altınlar ı borsada kaybettiği için yüzüne vuruyorum ve ayrılmak istiyorum o yüzden yaptım diyor sana borcum var ve ödemek için yaptım diyor şu an da 100 bini bana vericek o bankaya kredi ödiycek böylece borcunu kapatmış olduğunu sanıyor bilemiyorum
Borsa iyi bir yatırım aracı ancak kredi çekip borsaya yatırılmaz ev giderlerinden hariç bir birikim varsa temel ihtiyaçlardan hariç onunla oynayabilir ama kaybetse çok sıkıntı bence bunu oturup konuşun

Eğer değişmesini bekliyorsan değişmez. 100 binin faizi 35 bindir zaten! Ya kendini kandırıyor ya seni bu durumda.
Maaşını ayıracaksın. Olan malın mülkün tapusunu alacaksın üzerine. Eve de o bakacak. Sen de annenin babanın işte en güvendiğin birinin üzerine birikim yapacaksın. Bak bakalım becerebiliyor mu! Batarsa da basarsın tekmeyi

Altınları vermeseydi eminim ki çirkefleşecekti. Sana güveniyor da oynuyor. Sakın bak sakın bir kuruş verme

Parayı çektirip direk altın alın kasaya atın bundan sonra da banka kartı sizde olsun, hesaplarını kontrol edersiniz. Krediyi kapatıp altın alıp kasta koymaya devam eder eşinize harçlık verirsiniz. Boşanmayı düşünmeden son kez kontrol etmeyi deneyin. Onun insiyatifine bırakmayın ve açıkça konuşun, boşanmayı düşündüm bu kadar durum ciddi benim için diye

Parayı çektirip direk altın alın kasaya atın bundan sonra da banka kartı sizde olsun, hesaplarını kontrol edersiniz. Krediyi kapatıp altın alıp kasta koymaya devam eder eşinize harçlık verirsiniz. Boşanmayı düşünmeden son kez kontrol etmeyi deneyin. Onun insiyatifine bırakmayın ve açıkça konuşun, boşanmayı düşündüm bu kadar durum ciddi benim için diye
Kredi çekmiş 100 bin onu bana verdi şu an kredi ödiycek o 24 ay öyle yapalım dedi sana borcum kalmasın diyor ama o kredi yi kendi parasından ödesede sonuçta haneden çıkıyor bunu kabullenmek istemiyor

Back
X