• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim

Kredi çekmiş 100 bin onu bana verdi şu an kredi ödiycek o 24 ay öyle yapalım dedi sana borcum kalmasın diyor ama o kredi yi kendi parasından ödesede sonuçta haneden çıkıyor bunu kabullenmek istemiyor

Altın alın bari . Çok haklısınız sakın parayı faize falan yatırmayın

Daha önce yazmıştım eşim borsa oynadı altınlar gitti aradan 2 sene geçti eşim yine yakaladım İnternet te borsa ya girmiş hmn aradım kredi çekip 100 bin borsaya atmış ve 35 bin üstüne kazanmış bin kere dedim benden gizli iş yapma diye neden böyle yapıyo bu sefer kazançla çıktı ama gizli gizli kredi çekip oraya yatırmak altın borcumu ödemek istiyorum dedi ama böyle olmaz onlar gitti Bi kere yalanmı söylüyor bilmiyorum 2 yaşında kızımız var napcam bilmiyorum artık tükendim seviyorum da hemşireyim ama ayrılsam nöbet lerde kızım başkasının eline kalıcak kimsem yok çok yalnızım
Senin ki kumara çevirmiş işi boşa gitsin hayır gelmez artık ondan

Eşim çocuğumuzla benden çok ilgilenir bizden ayrı gezdiğini bir kere bile görmedim evcimendir bütün yemekleri o yapar evi temizler babama bakar ama bu iş gizli olurmu bazen daha önce altınlar ı borsada kaybettiği için yüzüne vuruyorum ve ayrılmak istiyorum o yüzden yaptım diyor sana borcum var ve ödemek için yaptım diyor şu an da 100 bini bana vericek o bankaya kredi ödiycek böylece borcunu kapatmış olduğunu sanıyor bilemiyorum
Devam etmek için bir gerekçe lazım tabi ki.
Paranın yarısını çekip size versin kalanıyla oynamaya devam etsin. Hiç değilse gidenlerin bir kısmını telafi etmiş olur, ama kıyıpta veremez çünkü bağımlılık bu

Bankaya yatırcam altın risk daha önce sattı çünkü boşanmayı çok düşündüm kızım var

Bankada kasa kiralayıp altın sürekli alıp koyarsanız alıp satma imkanı olmaz. En garantisi bu bankadan altın kesinlikle almayın hiçbir anlamı yok. Fiziki altın alıp gram olarak kasaya koyun ispat da edemez.

Peki bu durumda olsaydınız npardınız boşanmak çare mi nöbetli çalışan bir anneyim kızım 3 yaşında ve babasını çok seviyor eşi min bu dert dışında eksi bir özelliği yok maaşını direk bana verdi hep bunuda sana borcumu kapatmak için yaptım ztn düşünce hmn borcu kapatcaktım diyor bilmiyorum ya çok düşünüyorum

Peki bu durumda olsaydınız npardınız boşanmak çare mi nöbetli çalışan bir anneyim kızım 3 yaşında ve babasını çok seviyor eşi min bu dert dışında eksi bir özelliği yok maaşını direk bana verdi hep bunuda sana borcumu kapatmak için yaptım ztn düşünce hmn borcu kapatcaktım diyor bilmiyorum ya çok düşünüyorum

Kumarbazkar para kaybederler kaybettikleri parayı kazanmak için oynamaya devam eder daha çok kaybederler. Hemen boşanma değil de tüm para kontrolü sizde olsun ve paranızı altına yatırıp bankada kasada tutun. Kasa sizin adınıza olsun. Yavaş yavaş krediyi öder kapatırsınız

Kumarbazkar para kaybederler kaybettikleri parayı kazanmak için oynamaya devam eder daha çok kaybederler. Hemen boşanma değil de tüm para kontrolü sizde olsun ve paranızı altına yatırıp bankada kasada tutun. Kasa sizin adınıza olsun. Yavaş yavaş krediyi öder kapatırsınız
Şu an borç yok 35 bin Kazanç var zaten kontrol ediyorum ama kredi çekmesi ni nasıl engellerimki bilemiyorum

Şu an borç yok 35 bin Kazanç var zaten kontrol ediyorum ama kredi çekmesi ni nasıl engellerimki bilemiyorum
Krediyi tek başına çekebiliyor mu? Bankaya verdiğiniz telefonunkendi hattınızla değiştirseniz kredi onayı size gelir benim bildiğim

Krediyi tek başına çekebiliyor mu? Bankaya verdiğiniz telefonunkendi hattınızla değiştirseniz kredi onayı size gelir benim bildiğim
Zaten ihtiyaç kredisi diye çekmiş mobil bankadan direk vermiş banka gösterdi hepsini bana bütün banklar ıda gezdik başka yerde yok kredi yada borcu her ayda gezelim istersen dedi her ay altın yapcak bana şimdilik öyle anlaştık bana o altınları ödiycek miş bilemiyorum

Aynı konuyu biraz önce de okudum,birkaç üyeliğiniz var sanırım.

Aynı konuyu biraz önce de okudum,birkaç üyeliğiniz var sanırım.
Başka konular açtım ama eşimin gizli borsa oynaması ilk değil bazen diyorum mesleğin var çek git hayatını yaşa diyor şeytan ama kızıma kıyamıyor um bakıcı ellerne düşecek mafolacak ölen anneme o kadar çok ihtiyacım var ki ama yok o kadar ağlıyorum ki Allah yardım cım olsun hayat ne kadar kötü

Başka konular açtım ama eşimin gizli borsa oynaması ilk değil bazen diyorum mesleğin var çek git hayatını yaşa diyor şeytan ama kızıma kıyamıyor um bakıcı ellerne düşecek mafolacak ölen anneme o kadar çok ihtiyacım var ki ama yok o kadar ağlıyorum ki Allah yardım cım olsun hayat ne kadar kötü
Bakıcıların büyüttüğü çocuklar zavallı değil abartmayın lütfen. Kızım 8 aylıktı bakıcıya bırakıp işe başladığımda. Bakıcım evine giderken "gel" derse kucağına atlardı. Bakıcılar işkence etmiyor biz yokken onlara. Yeter ki iyi bir insan bulun. Referanslı olsun. Boşanmamak için bakıcıya çocuk bırakmak zorunda kalacak olmak da bahane edilmemeli.

Bakıcıların büyüttüğü çocuklar zavallı değil abartmayın lütfen. Kızım 8 aylıktı bakıcıya bırakıp işe başladığımda. Bakıcım evine giderken "gel" derse kucağına atlardı. Bakıcılar işkence etmiyor biz yokken onlara. Yeter ki iyi bir insan bulun. Referanslı olsun. Boşanmamak için bakıcıya çocuk bırakmak zorunda kalacak olmak da bahane edilmemeli.
Tabiki ama ben 24 saat nöbet tutuyorum yani gece yokum nasıl olucak ki boşanmak tamamen yıkım bence

Tabiki ama ben 24 saat nöbet tutuyorum yani gece yokum nasıl olucak ki boşanmak tamamen yıkım bence
Karı koca sağlık personeli akrabalarım var. Bakıcıları çocuklu yalnız bir kadındı, onlar nöbete gittiğinde kendi çocuklarını da alıp onlarda kalıyor ya da çocukları evine götürüyordu. Her derdin bir çıkış yolu vardır. İstenince, ihtiyaç olnca bulunur. Yeter ki cesaret edin

Back
X