Valla çok pişmanım zaten. Aptallığıma yanarım. O çocuklara yanarım. HaklısınızÜç dört ayda bir cinsellikte hamile kalmayı da başarmışsınız tebrikler, boşanmayın üçe dörde falan da hamile kalıp sonra boşanmaya karar verirsiniz o zaman da çocuklar babalarına çok düşkün olur
Boşanmayı düşünüyorum zaten. Delil topladım. Doğum sürecini atlatır atlatmaz yapacağım ilk iş oNe yapacağınız belli değil mi? Boşanmak seçenekleriniz arasında yok mu? Çocuklarınız için bunu yapmalısınız öncelikle. Keşke böyle paravan bir evliliğe 2. Çocuk yapmasaydınız.
Yakın zamanda gidip test falan yaptırın, eşiniz cinsel yolla bulaşan hastalık kapmış ve size de bulaştırmış olabilir. En önemli husus burası, dışarda da takılmış olabilir sizin hamilelik ve lohusa döneminizdyarım
Kesinlikle zarar vermeside umrumda değil açıkçası. Çok ters bir zaman oldu hamile olmasaydım sülalesi duyacaktı. Şuan gurbetteyim yanımda kimse yok yolculuk yapmam yasak dr tarafından. Aileme giderdimAsiri igrenc bir durum kendine zarar verirmis yersen bu adami sulalesine rezil edip bosayin boyle biriyle birlikte kalamazsiniz pis sapik
Yarın ona test yaptıracağım. Bebeğim normal doğumla olacaktı stresten makat dönüşe geçti bebek bu yüzden sezaryenle ameliyat oldumBebeğiniz 9 aylık ikinci bebeği sezaryenle aldılar, bebek öldü mü? Kaç aylıktı sezaryenle alındığında
İnanın bunların hepsini düşünüyorum. Yolda yürürken bile acaba bunlada birlikte olmuşmu diye düşünüyorum hepHastalık kaparsanız, çocuğunuza bulaştırırsanız veya eşinizin görüştüğü adamlar pedofiliyse ve çocuklarınıza musallat olup takip ederlerse ne yapacaksınız...
Allah yardımcınız olsun bir an önce kurtulun inşallah. Mahkeme için delil toplamayı unutmayın.İnanın bunların hepsini düşünüyorum. Yolda yürürken bile acaba bunlada birlikte olmuşmu diye düşünüyorum hep
Maalesef hastalık kapmıştır bence.Allah düşmanımın başına vermesinlik bir durum. Öncelikle hastalık kapmış mısın ondan emin ol.
2 gün önce öğrendim dellil topladım üstelik doğum yaptım dünNe yapacağınız belli de yapmadığınıza göre evliliğe devam etmek istiyorsunuz herhalde.
Allahım yardımcınız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?