Eşim

allah yardımcınız olsun. peşinizde dolanması yaptıklarının duyulmaması içindir zaten. umarım en kısa zamanda kurtulursunuz

Boşanacaksınız başka çare yok, gitsin kendi evinde cinselliğini yaşasın, çocuklarınıza sadece baba olsun yeter, lütfen terapi alın bu çok zor ,tek başınıza atlatamayacağınız bir durum ama çaresiz değilsiniz belli bir düzen oluşturup evlatlarınızla hayatınıza devam edeceksiniz.

çocuğunun eşcinsel olduğunu öğrenen bir arkadaşım başta çok zor günler geçirmişti ama şuan anne - oğul harika bir ilişkileri var. kendisi bunu terapiye borçlu olduğunu söyler hep.

bu arada bütün eşcinsel lgbt-i bireyler sapıktır, pedofildir gibi bir önyargı hala mı var inanamıyorum bu düşünceye, istatistikler gösterir ki bu daha çok hetero bireylerde yada kendini öyle gösterip kimliğini bulamamış cinselliğini yaşayamamış bireylerde oluyor,ya da çok çok başka sebepleri var.

yani eşcinsel=pedofili vs düşünmeyin lütfen, biri hastalık biri yönelim...

Rezil olmamak ve konfor alanı bozulmasın diye etrafınızda dönüyor. Ne siz ne çocuklar umurunda değil.

Ne yapacağınızı bilmemeniz de tuhaf değil mi? Eşiniz apaçık gay ve sizi defalarca erkeklerle aldatmış. Ne yapacağınızı nasıl bilmezsiniz.

2 gün önce öğrendim dellil topladım üstelik doğum yaptım dün
Dün acil sezeryan doğum yapıp tüm bunları yaşayıp gelip burayı mı keşfettiniz konu açtınız? Cinselliğiniz yokken 2 tane hamilelik mi yaşadımız?
Konu bana geçmedi ya.
Eğer gerçekse de boşanacaksınız elinizde bir ton delille adamın cinsel yönelimi farklı ve çok eşli. Böyle evlilik olmaz. Babalığını boşanınca da yapar.

Bence kendi konunuzu bir okuyup senaryoyu yeniden kurgulayın.Sizde de sorun yok hiç doğum yapmayınca doğum ile ilgili kurgular biraz gerçeklikten uzak oluyor işte
Kurgu değil keşke kurgu olsa. İçimi dökmeye ihtiyacım vardı. Böyle bi durumu çevremden kimseye anlatamazdım. Çocuklarım için babalarını böyle bilmelerini istemem.

Kınamayın beni şuan hareket edecek durumda değilim ben lohusalık biter bitmez zaten gerekeni yapacağım. İçimi dökmem lazımdı çünkü çok kötü bir psikolojideyim. Beni yargılamayın

Şöyle düşünün, yakalanmasaydı devam edecekti. Yani o hayatı seviyormuş. Affettiniz diye de bırakmayacak emin olun.

Başka şeylerden suphelenmediniz mi hiç. Erkeklerle olan diyaloğu nasıldı? Evinizs eşleriyle gelen arkadaşları var mı? Ya da birlikte maça gittiği birileri falan?

Kesinlikle ifşa olmaktan korkuyor. Çok muhafazakar bir ailesi çevresi var. Kendiside öyle. Dini açıdan mükemmel derdim kendini o konuda ne güzel yetiştirmiş derdim. Ama işte göründüğü gibi değilmiş hiçbir şey

Madem böyle eğilimleri var,sizinle evlenip başınızı yakmayacaktı.Hiç üzüntü,vicdan falan yapmayın.Delillerinizle beraber tüm haklarınızı alıp boşanın.

Kınamayın beni şuan hareket edecek durumda değilim ben lohusalık biter bitmez zaten gerekeni yapacağım. İçimi dökmem lazımdı çünkü çok kötü bir psikolojideyim. Beni yargılamayın
Asla kınamıyorum insan olan da kınamaz zaten kim ister böyle olsun Allah korusun Rabbim 7 sulalemizden uzak etsin iğrenç bir şey lütfen toparlanın ve lütfen ne derse desin bosanin dunyayi ayaginiza serse bosanin kendine zarar verirmiş versin bir pislik eksilir fena mi

Çok geçmiş olsun konu sahibi.
Şu an lohusasınız kendinizi çok strese sokmadan bu süreci yaşamaya çalışın.
Artık bundan sonrası önemli 2 çocuğunuz içşn nafaka ev araba ne varsa talep edin.

önce test yaptırın
sonra da boşanma davası acın
deliller vardır zaten elinizde haklı sebeple boşanma davası açıp maddi manevi tazminat ve nafaka talebinde bulunun

Başka şeylerden suphelenmediniz mi hiç. Erkeklerle olan diyaloğu nasıldı? Evinizs eşleriyle gelen arkadaşları var mı? Ya da birlikte maça gittiği birileri falan?
Eve gelen arkadaşlarının karşısına çıkmazdım kendisi çok muhafazakar ya istemezdi. Şüplendiğim şeyler şöyle oldu cinsel güç artırıcı macunlar alıyordu ama ben genelde tatilde olunca tamam dedim kullanıyosa neden benle birlikte olmuyo diye düşünüyordum. Aldattığından şüphelendim ama kadın olduğunu düşündüm delil aramaya başlayınca karşıma çıktı. Gay olduğu aklımın ucundan geçmezdi. Şayet maço biriydi

Konu gerçekse boşanmaktan başka çareniz yok. Mutlaka test yaptırın bir de HPV aşısı olun. Bu hastalık hemen belirti vermez. 2-3 sene sonra da çıkabilir. Önleminizi alın.
Benim kafama oturmayan şeyler var ama. 3-4 ayda bir cinsellik yaşıyorsunuz 2. çocuğunuza hamilesiniz. Ne zamandır evlisiniz?

Konu maalesef gerçek. Gidip testlerimi yapacağım. Zaten durmam 4 sene oldu evleneli. 3-4 ayda bir hani belki işin stresinden dolayı dedim. İsteksizlik var ama öyle değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…