Eşim

muhtemelen yayilir diye korktugu icin etrafinizda dort donuyor. malesef olumlu bir sey gozukmuyor. herseyi yaptim demek istiyorsaniz, terapiye gidin, ilk hatasinda da bitirin.

Yolculuk yapacak durumda değilim toparlanmam gerek. Sezaryen oldum ailem başka şehirde
Ailen başka şehirdeyse çağır gelsinler, aile bağlarınız ne durumda bilemem ama basit bir durum değil yüzüne mi bakacaksın bu adamın? Kırıcıda olmak istemiyorum ama kv kp ile yaşıyormuşsunuz,daha sizin kendi alanınız,kişisel eviniz yokken görümcene nasıl iki ev aldırırsın nerden baksam yanlış üstüne yanlış ne diyim Allah yardımcınız olsun.

Gün geçmiyor ki şura da normal bir dert okuyalım. Bacım adam seni elin adamlarıyla aldatmış kalkmış bir de me yapacağımı bilmiyor diyorsunuz. Adama sıkı sıkı yapışın sakın ayrılmak aklınıza gelmesin üstelik bir kaç çocuk daha yapın. Netice de adamlarla konuşmuş ya kadınlarla konuşsaydı kocanızın aklını çeken kadınlar olacaktı

Çok güveniyordum çünkü. Yaptığım aptallığın farkındayım. Malesef bu saatten sonra değişmez ama aklıllandımm geçte olsa bunun için gerekli ne varsa yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…