- Emoji Skoru
- 36
- Puanlar
- 3
Paravan evlilik çok malfEşinizin madem cinsel yönelimi farklıydı neden sizinle evlendi onu pek anlamlandıramadım. Kesinlikle bu adamdan boşanın. Evinize farklı erkekleri cağıran, yatağınıza yabancı adamları alan bir adamdan hayır gelmez.
NOT: Lütfen test yaptırın umarım size cinsel hastalık bulaştırmamıştır.
Evin terk erkek çocuğu. Evlilik sürecinde 2 ev aldı ama ikiside kızkardeşinin üstüne aldı. Onun üstüne sadece orurduğumuz ev varElinde ev araba ne var ne yoksa versin yoksam delilleri ailesine veririsin o kadar... paralari kap bosan.
Neden böyle bir şey yapmasına izin verdiniz özel bir nedeni yoksa?Evin terk erkek çocuğu. Evlilik sürecinde 2 ev aldı ama ikiside kızkardeşinin üstüne aldı. Onun üstüne sadece orurduğumuz ev var
eşinizin tercihi farklı sizi böyle manipüle edip bir kapana kıstıracak ama kendi hayatını yaşayacak , göze alıyor musunuz ? çocuklarımın babası adı çıkmasın diyorsanız evlilik birliğinin temelden sarsılması diyip bütün haklarınızı en üst seviyeden alarak anlaşmalı boşansın size bunu borçlu.9 aylık 2. Çocuğuma hamileyim. 2 gün önce eşimin telefonundan hornet diye bi uygulama kullanıldığını gördüm. Merak edip baktım. Eşim erkeklerle mesajlaşmış. Yetmemiş görüşmüşler. Ben memlekete gittiğim zaman eve davet etmiş. Kendisi onların evine gitmiş. Bunlar hep farklı kişiler üstelik. Evliliğimzde zaten sıkıntı vardı cinsellik adına 3-4 ayda bir benimle birlikte oluyordu o da çok nadir. Ben hep iş yükü stres diye düşündüm hatta acaba bende mi sıkıntı var diye çok düşündüm. Ama meğerse benlik değilmiş. Yüzleştim bu ne diye yeminler etti bişey yaşamadım aldatmadım diye. Tabiki inanmıyorum çünkü fotoğraflar var eve davet ettiği konumlar var sonrasında aldığı zevki anlattı şeyler var. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Stresten bebeği mi sezaryanle aldılar. Beni takmayan adam şimdi etrafımda fır dönüyor. Kendime zarar veriririm diyor. İçimi dökmek istedim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
Evin terk erkek çocuğu. Evlilik sürecinde 2 ev aldı ama ikiside kızkardeşinin üstüne aldı. Onun üstüne sadece orurduğumuz ev var
kadın 2. çocuğuna 9 aylık hamileyken öğreniyor ve öğrenmenin 2. günü çocuğu doğuruyor evliliğin başından beri biliyordum demiyor ki ?Ne yapacağınız belli değil mi? Boşanmak seçenekleriniz arasında yok mu? Çocuklarınız için bunu yapmalısınız öncelikle. Keşke böyle paravan bir evliliğe 2. Çocuk yapmasaydınız.
Kızkardeşim dul biri onun güvencesi olsun dedi. Kimseye muhtaç olmadın dedi tamam dedim. 2. Side ben babamın taziyesindeyken almışlar ben memleketten dönünce öğrendim alındığını. Ona rağmen bişey demedim. Dünya malı pek takmadım zaten acım vardı. Bide eşime çok güveniyordum her konuda. Hakka hukuğa dikkat eden biri derdim.Neden böyle bir şey yapmasına izin verdiniz özel bir nedeni yoksa?
eşinizin tercihi farklı sizi böyle manipüle edip bir kapana kıstıracak ama kendi hayatını yaşayacak , göze alıyor musunuz ? çocuklarımın babası adı çıkmasın diyorsanız evlilik birliğinin temelden sarsılması diyip bütün haklarınızı en üst seviyeden alarak anlaşma
Yani satılan altınların parası benim hesabıma yatmıştı. Ama altınların çoğu benim değildi.Para sizden çıktıysa ispat edersiniz dava açıp
Tabiki boşanma davası açıp tüm eş ailesi tarafına anlatin. Eşcinsel olana tabimi saygı duyarım ama bu sizi kandırmış. Yetmemiş çocuk yapmış. S.r.e.fsiz9 aylık 2. Çocuğuma hamileyim. 2 gün önce eşimin telefonundan hornet diye bi uygulama kullanıldığını gördüm. Merak edip baktım. Eşim erkeklerle mesajlaşmış. Yetmemiş görüşmüşler. Ben memlekete gittiğim zaman eve davet etmiş. Kendisi onların evine gitmiş. Bunlar hep farklı kişiler üstelik. Evliliğimzde zaten sıkıntı vardı cinsellik adına 3-4 ayda bir benimle birlikte oluyordu o da çok nadir. Ben hep iş yükü stres diye düşündüm hatta acaba bende mi sıkıntı var diye çok düşündüm. Ama meğerse benlik değilmiş. Yüzleştim bu ne diye yeminler etti bişey yaşamadım aldatmadım diye. Tabiki inanmıyorum çünkü fotoğraflar var eve davet ettiği konumlar var sonrasında aldığı zevki anlattı şeyler var. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Stresten bebeği mi sezaryanle aldılar. Beni takmayan adam şimdi etrafımda fır dönüyor. Kendime zarar veriririm diyor. İçimi dökmek istedim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
an tehdit edip tazminat koparinanlasmali boşanın. Sonrada herkese yayin ikiyizlu pislikKesinlikle ifşa olmaktan korkuyor. Çok muhafazakar bir ailesi çevresi var. Kendiside öyle. Dini açıdan mükemmel derdim kendini o konuda ne güzel yetiştirmiş derdim. Ama işte göründüğü gibi değilmiş hiçbir şey
Başınız sağolsun.Kızkardeşim dul biri onun güvencesi olsun dedi. Kimseye muhtaç olmadın dedi tamam dedim. 2. Side ben babamın taziyesindeyken almışlar ben memleketten dönünce öğrendim alındığını. Ona rağmen bişey demedim. Dünya malı pek takmadım zaten acım vardı. Bide eşime çok güveniyordum her konuda. Hakka hukuğa dikkat eden biri derdim.
9 aylık 2. Çocuğuma hamileyim. 2 gün önce eşimin telefonundan hornet diye bi uygulama kullanıldığını gördüm. Merak edip baktım. Eşim erkeklerle mesajlaşmış. Yetmemiş görüşmüşler. Ben memlekete gittiğim zaman eve davet etmiş. Kendisi onların evine gitmiş. Bunlar hep farklı kişiler üstelik. Evliliğimzde zaten sıkıntı vardı cinsellik adına 3-4 ayda bir benimle birlikte oluyordu o da çok nadir. Ben hep iş yükü stres diye düşündüm hatta acaba bende mi sıkıntı var diye çok düşündüm. Ama meğerse benlik değilmiş. Yüzleştim bu ne diye yeminler etti bişey yaşamadım aldatmadım diye. Tabiki inanmıyorum çünkü fotoğraflar var eve davet ettiği konumlar var sonrasında aldığı zevki anlattı şeyler var. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Stresten bebeği mi sezaryanle aldılar. Beni takmayan adam şimdi etrafımda fır dönüyor. Kendime zarar veriririm diyor. İçimi dökmek istedim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
Çok iyi, dava açarsınız her türlüYani satılan altınların parası benim hesabıma yatmıştı. Ama altınların çoğu benim değildi.
Aldatmaya karşıyım hemde çok ama bir kadınla aldatması bir adamla aldatmasından iyidir bir süre bekler kendimi toparlar hemende boşanırdım ama bunun aldatması iğrenç9 aylık 2. Çocuğuma hamileyim. 2 gün önce eşimin telefonundan hornet diye bi uygulama kullanıldığını gördüm. Merak edip baktım. Eşim erkeklerle mesajlaşmış. Yetmemiş görüşmüşler. Ben memlekete gittiğim zaman eve davet etmiş. Kendisi onların evine gitmiş. Bunlar hep farklı kişiler üstelik. Evliliğimzde zaten sıkıntı vardı cinsellik adına 3-4 ayda bir benimle birlikte oluyordu o da çok nadir. Ben hep iş yükü stres diye düşündüm hatta acaba bende mi sıkıntı var diye çok düşündüm. Ama meğerse benlik değilmiş. Yüzleştim bu ne diye yeminler etti bişey yaşamadım aldatmadım diye. Tabiki inanmıyorum çünkü fotoğraflar var eve davet ettiği konumlar var sonrasında aldığı zevki anlattı şeyler var. Ben ne yapacağımı bilemiyorum. Stresten bebeği mi sezaryanle aldılar. Beni takmayan adam şimdi etrafımda fır dönüyor. Kendime zarar veriririm diyor. İçimi dökmek istedim ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum.
Evin terk erkek çocuğu. Evlilik sürecinde 2 ev aldı ama ikiside kızkardeşinin üstüne aldı. Onun üstüne sadece orurduğumuz ev var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?