- Konu Sahibi tugcem06li
-
Ya tamam .... izleyerek kendini tatmin eder falan anlarimda.Sizinle birlikte olurken baska kadinlari hayal ediyor ya! Nasil dayaniyorsunuz? Asiri derecede igrenc bir davranis.
Şöyle yapmayı dene o zaman..Kızlar, o başkalarının ismini söyleme konusu ilk evlendiğimiz günler de idi. bir daha olmayacağını ve beni bu kadar kıracağını düşünemediğini söyledi ve birdaha da böyle birşey yapmadı. tabi bu kanıya varmasında benim neler hissettiğimi anlaması için benimde bir erkeğin ismini söylememin çook büyük faydası oldu. normalde böyle birşey bir kadının namusu onuru haysiyeti için kötü birşey . fakat yapmaya mecburdum iyikide söyledim . o günden beri en ufak başka birinin adını söyleyerek fantazisi olmadı. olsaydı asla asla evliliğimi yürütemez, yüklü tazminatlarla boşanırdım.
yahu su başka adınların adını seslı olarak söylemek saçmalığı da ne?Ne münasebet nasıl izin verırsınız?Allah esırgesın ama ağzını yırtarım heralde esımınkızlar merhaba,
bu tür konular malesef en yakınlarınla bile konuşulmuyor. şimdiye kadar kimseye anlatamadım.. bana yardımcı olur musunuz?
2 yıllık evliyim. eşimle nişanlıyken cinsel olarak yakınlaşmamız olmadı fakat cinselliğe ne kadar düşkün olduğunu ve evliliğimizin en önemli unsurunun cinsellik olacağını sık sık söyledi. sertleşme probleminin olmadığını da biliyorum.
evlendik ve kızlığım 5. gün sonunda bozuldu(kanamam ve acım yüzünden) 1 hafta sonra istekli olmadığını farkettim neyse sesim çıkmadı. 2 hafta da bir beraber oluyorduk ( beraber olurken başkalarının ismi sesli bir şekilde hayal kuruyor ve sadece fantazi için diyordu) durumun normal olmadığını sebebini sorduğumda ilk geceyi unutamadığını, yine kan akacak zannettiğini söyledi. aradan 1- 2 ay geçti yine aynı. ben saten geceliklerimi giyip beraber olmak için beklerken o tuvalete girip benim yanıma geliyor, öyle beraber oluyorduk (sanırım tuvalette kendi kendine sertleşmek için).. neyse bu konuyu da konuştum, tamam haklısın bi daha olmaz dedi ki olmadı. 1 sene 15-20 günde bir beraber olarak geçti. ( sesli fantaziler de bitti..)asıl sorun sürekli ..... izlemesi.. bilgisayarında yakalıyorum ve kavga ediyoruz 2 senedir böyle . beni istemeyip .....daki kadınlara bakıp kendini tatmin etmesine katlanamıyorum. hatta şunu denedim, güzel ve neredeyse yarı çıplak bir kadın gördüğünde sertleşmesine baktım. evet!! gayet sağlıklı bir erkek... sizce tüm bunlar neden olabilir?? asla doktora gitmiyor. evi bile terkettim yalvar yakar özür diledi tekrar geri döndüm yine aynı aynı...
Ya ne bileyim mesela biraz daha geniş düşünmeye çalışayım..
Eşim birlikte olduğumuz an "ohhh ayşelerde izleseydi bizi ohh"falan dese,ben "ohh ohhh mahmutlar'da gelsinler mi?ohh"derdim,yüzüne basardım tokadı..
Ayşe yakın tanıdık mahmutu ben uydurdum,mahmut olmaz johnny olur..Ayşe kim Mahmut kim???
aynen az önce seslı güldüm kızım uykudan sıçradı yaişyerinde sesli güldüm senin yüzünden millette bana bakıyo
kızlar merhaba,
bu tür konular malesef en yakınlarınla bile konuşulmuyor. şimdiye kadar kimseye anlatamadım.. bana yardımcı olur musunuz?
2 yıllık evliyim. eşimle nişanlıyken cinsel olarak yakınlaşmamız olmadı fakat cinselliğe ne kadar düşkün olduğunu ve evliliğimizin en önemli unsurunun cinsellik olacağını sık sık söyledi. sertleşme probleminin olmadığını da biliyorum.
evlendik ve kızlığım 5. gün sonunda bozuldu(kanamam ve acım yüzünden) 1 hafta sonra istekli olmadığını farkettim neyse sesim çıkmadı. 2 hafta da bir beraber oluyorduk ( beraber olurken başkalarının ismi sesli bir şekilde hayal kuruyor ve sadece fantazi için diyordu) durumun normal olmadığını sebebini sorduğumda ilk geceyi unutamadığını, yine kan akacak zannettiğini söyledi. aradan 1- 2 ay geçti yine aynı. ben saten geceliklerimi giyip beraber olmak için beklerken o tuvalete girip benim yanıma geliyor, öyle beraber oluyorduk (sanırım tuvalette kendi kendine sertleşmek için).. neyse bu konuyu da konuştum, tamam haklısın bi daha olmaz dedi ki olmadı. 1 sene 15-20 günde bir beraber olarak geçti. ( sesli fantaziler de bitti..)asıl sorun sürekli ..... izlemesi.. bilgisayarında yakalıyorum ve kavga ediyoruz 2 senedir böyle . beni istemeyip .....daki kadınlara bakıp kendini tatmin etmesine katlanamıyorum. hatta şunu denedim, güzel ve neredeyse yarı çıplak bir kadın gördüğünde sertleşmesine baktım. evet!! gayet sağlıklı bir erkek... sizce tüm bunlar neden olabilir?? asla doktora gitmiyor. evi bile terkettim yalvar yakar özür diledi tekrar geri döndüm yine aynı aynı...
kızlar merhaba,
Sizinle erekte olamıyor diye utanıyordur belki? Sorunun sizde olduğunu düşündünüz mü hiç?kızlar merhaba,
Bence de bu daha garip bir durum, ilk defa böyle bir şey duydum. İsim haykırmanın fantezisi de oluyormuş demek ki =)Sorun sadece p...no izlemesi mi????sizinle beraber olurken başka kadınların ismini inliyerek söylemesi basit birşey mi?
Bence iğrenç bir durum,nasıl mideniz kaldırdı bu durumu anlamadım.
Eşim benimle birlikte olurken başka kadınların ismini haykıracak!? Yemişim fantezisini,biter benim için o evlilik.
Bence p...no izlemesinden başka düşünmeniz gerken daha başka şeyler var.
Bence bir şey hissetmeyecek, bir şey de demeyecek. Ama başka isim haykırmayı deneyebilir, o zaman ne olacağını çok merak ediyorum asıl =)isim sayıklamayıda ilk defa duydum gerçekten çok kötübu erkeklerden daha neler duyacağız ya rabbim durumun zor arkadaşım.yedi yıllık evliyim ne dicemi şaşırdım bi arkadaş demiş sende bak senin baktığını görsün bakalım ne hissedecek
Bence bir şey hissetmeyecek, bir şey de demeyecek. Ama başka isim haykırmayı deneyebilir, o zaman ne olacağını çok merak ediyorum asıl =)
Bence başka isim haykırmanın saydığınız şeylerle alakası yok.Yazmadan edemedim yorumları görünce.
Her evliliğin cinsel yaşamı, cinsellik kriterleri vs farklıdır. Çiftler fantazi konusunda ortak yolu bulmalıdır. Fantazi iç çamaşırı, gecelik giyip ortalıkta dolaşmaktan ibaret değildir. Bu sadece başlangıç noktasıdır. Kadınların da fantazileri vardır erkekler gibi. Ama bizim ülkemizde bu durum bastırıldığı için ortaya çıkaramayız, dile getiremeyiz. Ya da hiç düşünmeyiz bile. Çünkü cinsellik görevdir sadece, bu öğretilmiştir.
Kimi insan masajdan hoşlanır, bu da bir fantezidir. Kimi sevişirken konuşulmasını ister. Uç noktalara doğru çıkıldıkça, izlenme, üçüncü kişi,grup seks, biseksüellik hatta ve hatta acı çekme ya da çektirmeye kadar gidebilen geniş bir yelpazesi vardır fantazi dünyasının.
Bazıları sıradan bir sevişmeyle mutlu olurken bazıları en uç noktadaki bir şeye ilgi duyabilir.
Konu sahibi arkadaşın eşinin de belli ki konuşma, izlenme ve 3. Kişi fantazileri var. Bunlar hayal kurmaktan öteye gitmeyeceği belli olduğu için bana göre zararsız fantaziler. Arkadaş uyum sağlamadığı için eşi tahrik ya da tatmin olamıyor belli ki. Bu ikisinin arasında, konuşarak çözebilecekleri bir şey. O yüzden " ay hemen terketmek lazım bu adamı", " ben olsam boşanmıştım" ya da " her şey affedilir başka isimler söylemesi affedilemez" gibi şeyler söylemek bana göre doğru değil. Size göre korkunçtur, başkasına göre süper. Ya da bu arkadaş bir şekilde düzeni sağlayabilecektir ama herkes böyle söyleyince kendini geri çeker.
Aha, yapmış bile, ve işe de yaramış =)o başkalarının ismini söyleme konusu ilk evlendiğimiz günler de idi. bir daha olmayacağını ve beni bu kadar kıracağını düşünemediğini söyledi ve birdaha da böyle birşey yapmadı. tabi bu kanıya varmasında benim neler hissettiğimi anlaması için benimde bir erkeğin ismini söylememin çook büyük faydası oldu. normalde böyle birşey bir kadının namusu onuru haysiyeti için kötü birşey . fakat yapmaya mecburdum iyikide söyledim . o günden beri en ufak başka birinin adını söyleyerek fantazisi olmadı. olsaydı asla asla evliliğimi yürütemez, yüklü tazminatlarla boşanırdım.
Bence bir şey hissetmeyecek, bir şey de demeyecek. Ama başka isim haykırmayı deneyebilir, o zaman ne olacağını çok merak ediyorum asıl =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?