eşimdeki cinsel soğukluk ??

Ya tamam .... izleyerek kendini tatmin eder falan anlarimda.Sizinle birlikte olurken baska kadinlari hayal ediyor ya! Nasil dayaniyorsunuz? Asiri derecede igrenc bir davranis.

Ya tamam .... izleyerek kendini tatmin eder falan anlarimda.Sizinle birlikte olurken baska kadinlari hayal ediyor ya! Nasil dayaniyorsunuz? Asiri derecede igrenc bir davranis.

o başkalarının ismini söyleme konusu ilk evlendiğimiz günler de idi. bir daha olmayacağını ve beni bu kadar kıracağını düşünemediğini söyledi ve birdaha da böyle birşey yapmadı. tabi bu kanıya varmasında benim neler hissettiğimi anlaması için benimde bir erkeğin ismini söylememin çook büyük faydası oldu. normalde böyle birşey bir kadının namusu onuru haysiyeti için kötü birşey . fakat yapmaya mecburdum iyikide söyledim . o günden beri en ufak başka birinin adını söyleyerek fantazisi olmadı. olsaydı asla asla evliliğimi yürütemez, yüklü tazminatlarla boşanırdım.

Şöyle yapmayı dene o zaman..
Aç bir ..... kapıyı aralık bırak onun göreceği şekilde,izliyormuş gibi yap..
Yakalayınca vereceği kötü tepkiye karşılık "sende izliyorsun ama"dersin.

yahu su başka adınların adını seslı olarak söylemek saçmalığı da ne?Ne münasebet nasıl izin verırsınız?Allah esırgesın ama ağzını yırtarım heralde esımın

Ayşe kim Mahmut kim???

sapık heralde eşin
beraber olurken başka kadınların isimlerini sayıklamak ne demek yahu
bunun için bu adamdan boşanırdım ben

asıl ve en yıkıcı sorunu sayıklama olayını sen çözmüşsün
bunun için sevindim
bende cinsellik alanında daha farklı bir soruna sahibim
isteksiz olan benim

hatırlayan arkadaşlar olacaktır
boşalma sorunum var ve bu durum sekse çok uzak hissettiryor bana
yanlız durum şu ki
eşime tam tersi bir etki yaptı
benim isteksizliğim
onu daha çok harekete geçirmeye itiyor

isteyerek yaptığım bir şey olmamasına rağmen
şöyle yorumlayabilirim ki
bazı erkekler
isteksiz olan ve hatta kaçan kadınlardan daha çok etkileniyor

stratejini bir süre değğiştir
hoş bakımlı ve alımlı giyin
ama seks e davet etme

Son düzenleme:
Eşin dediğin insan başka birilerini düşünerek beraber oluyor seninle..Kusura bakmayın ama yorum yapamıyacağım

Yazmadan edemedim yorumları görünce.
Her evliliğin cinsel yaşamı, cinsellik kriterleri vs farklıdır. Çiftler fantazi konusunda ortak yolu bulmalıdır. Fantazi iç çamaşırı, gecelik giyip ortalıkta dolaşmaktan ibaret değildir. Bu sadece başlangıç noktasıdır. Kadınların da fantazileri vardır erkekler gibi. Ama bizim ülkemizde bu durum bastırıldığı için ortaya çıkaramayız, dile getiremeyiz. Ya da hiç düşünmeyiz bile. Çünkü cinsellik görevdir sadece, bu öğretilmiştir.

Kimi insan masajdan hoşlanır, bu da bir fantezidir. Kimi sevişirken konuşulmasını ister. Uç noktalara doğru çıkıldıkça, izlenme, üçüncü kişi,grup seks, biseksüellik hatta ve hatta acı çekme ya da çektirmeye kadar gidebilen geniş bir yelpazesi vardır fantazi dünyasının.
Bazıları sıradan bir sevişmeyle mutlu olurken bazıları en uç noktadaki bir şeye ilgi duyabilir.

Konu sahibi arkadaşın eşinin de belli ki konuşma, izlenme ve 3. Kişi fantazileri var. Bunlar hayal kurmaktan öteye gitmeyeceği belli olduğu için bana göre zararsız fantaziler. Arkadaş uyum sağlamadığı için eşi tahrik ya da tatmin olamıyor belli ki. Bu ikisinin arasında, konuşarak çözebilecekleri bir şey. O yüzden " ay hemen terketmek lazım bu adamı", " ben olsam boşanmıştım" ya da " her şey affedilir başka isimler söylemesi affedilemez" gibi şeyler söylemek bana göre doğru değil. Size göre korkunçtur, başkasına göre süper. Ya da bu arkadaş bir şekilde düzeni sağlayabilecektir ama herkes böyle söyleyince kendini geri çeker.

bu konudan muzdarip tanıdıklarım oldu..eşinizin kesinlikle tek sebebi o şeyleri izlemesi..başka kişilerin adını anmasıda orda gördüğü kurguları taklit etmek istemesinden kaynaklı.ve bilimsel bir sonuç bu o şeyleri izleyip mastrbsyon yapan erkekler evlendikten sonra adapte sorunu yaşıyormuş.hatta internetten biraz araştırabilirsiniz benim dediklerim çıkıcak.tanıdığım eşiyle ortak karar almıştı bir ay boyunca aynı yatakta yatmayıp ten temasında bulunmadı bu süre boyunca adam izlememiş ve mastrbsyon yapmamış.bir ayın sonunda aynı yatağa girip ilk gece sadece sarılıp uyumuşlar ikinci gece ilişki ve bingo :) yavaştan düzelmişler şuan herşey yolunda.eşinle konuş karar alın ve uygulayın

Sizinle erekte olamıyor diye utanıyordur belki? Sorunun sizde olduğunu düşündünüz mü hiç?

Psikologa gidin. Ne yapıp edip ikna edin, başka türlü sanmam sorunun çözüleceğini.

.....ya gelince, herkes izliyor onu, kafanıza takmayın. ..... izliyorsa oradaki aktrisleri hayal ediyor anlamına gelmiyor bu. Neden herkes böyle düşünüyor anlamıyorum. Ne yani ..... izleyen kadınlar da oradaki erkekleri mi hayal ediyor, bu mudur? =)

Son düzenleme:
isim sayıklamayıda ilk defa duydum gerçekten çok kötübu erkeklerden daha neler duyacağız ya rabbimdurumun zor arkadaşım.yedi yıllık evliyim ne dicemi şaşırdım bi arkadaş demiş sende bak senin baktığını görsün bakalım ne hissedecek

Bence de bu daha garip bir durum, ilk defa böyle bir şey duydum. İsim haykırmanın fantezisi de oluyormuş demek ki =)

Bence bir şey hissetmeyecek, bir şey de demeyecek. Ama başka isim haykırmayı deneyebilir, o zaman ne olacağını çok merak ediyorum asıl =)

Bence başka isim haykırmanın saydığınız şeylerle alakası yok.

Aha, yapmış bile, ve işe de yaramış =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…