• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden annesini kıskanıyorum yardım edin

Eşini cam bir fanusa koy annesini görmesin hatta işe gitmesin sadece sabahtan akşama kadar senin güzel yüzüne baksın.Ne alaka eşini anneden kıskanmak?

:deli: Ya diğer kadınlar konusunda ne yapıyorsunuz merak ettim? Hani sokaktaki, iş yerindeki, çarşı-pazardaki, aile içinde uzak yakın akraba olayları falan??
Ya sen olmasan biz napardik??kac yorum gelmis bi tek sen alinti yapmissin sayende okuduk bizde :D

Konu silmek yasak, birazdan hesabın kesilir.

Bu bağlılık değil bağımlılık ve kesinlikle tedavi olmalısınız .

Bir kaç yıl sonra birbirinize cehennemi yaşatmaya başlarsınız.

Annesi konusuna hiç değinmiyorum. Sizin gibi birini tanıyorum. Bütün aileyi kiskancligiyla birbirine düşürdü. Anneyi oguldan iftiralarla ayırdı.

O da derdi " annesiyle gorustugunde kalbime ateş düşüyor " diye.

Karı kocanın sonu hiç iyi olmadı.

Çok mutluyuz diye kandırmayın kendinizi.
Bana bu kadar bağımlı kocam olsa nefes alamam.

Eşin söylediğin gibiyse hayırsız bir evlat. Annesine değer vermeyen eşine de vermez bence. Bir anne olarak çok üzüldüm. Allah böyle gelin vermesin kimseye. Ne istiyorsun ki yalnız bir kadından?

Aa benim 3 yaşındaki oğlum da öğlen uykusuna yatınca beni yanında istiyor. 3 yaşında ama. Yaşı üç. 3.

Ay çok tatlış bir ilişkiniz var. Biz de beyimle böyleyiz. Tuvalete gidince ayrı kaldığımız için çok üzülüyordum lazımlık aldım. Yanımda yapıyor kakacığını. Elini falan tutuyorum. Bana çok düşkün kocam da. Annesiyle ilişkisini kestim ben yıllar önce. Bana çok düşkün kocam çünkü.
:KK70: Tam hakettiği cevap gelmiş:KK59: konu sildiği için konu sahibi ile muhatap

Kadın yıllarca beslesin büyütsün kim bilir ne emekler ne çileler çeksin sizin gibi şımarığın biri gelip eşimi annesinden kıskanıyorum desin onu da diyememişsiniz gerçi annesini eşimden kıskanıyorum yazıyor başlıkta neyse yazık yazık yaşlılığınızı da düşünün hep böyle genç gelin olarak kalmayacaksınız sizde anne kayınvalide olacaksınız

Neden konunuza olumsuz yorumlar gelince içeriği değiştieiyorsunuz?konu içeriği silip değiştirmek yasaktır!!kibliyorum sizi..

:kahve:

Eklentiler

• IMG_1089.webp
    IMG_1089.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 115
Kızlar eşimle cok mutluyuz :) Allah herkese üzel hayırlı evlilikler nasip etsin :)
Bu ne şimdi çok ilginçsiniz!

Yorumlar gelince konuyu silip bunu mu yazdınız..Kendinize başka uğraşlar bulun derim..Boşverin başkasının evliliklerini..

Benim de iki erkek evladım var gecem gündüzüme karışmış durumda bugün kahvaltıyı öğlen 2 buçukda yapabildim çocuk büyütmek emek emek, gün gelsin biri benim emeklerimi hiçe sayarak benden oğullarımi kıskansın Allah sakınsın sizin gibi gelinlerden. Tedavi olun lütfen.

Back
X