- 27 Mart 2024
- 17
- 6
- 6
- 23
- Konu Sahibi lieperfectly
-
Evde oturmak yerine hastaneye gidip darp raporu alın ve şikayetçi olun.Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Lütfen darp raporu alın. Ve affetmeyin. Şiddetin bahanesi olmaz. Affı olmaz.Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Evde oturmak yerine hastaneye gidip darp raporu alın ve şikayetçi olun.
Evet bunu sormayı kendi de farketti fakat bütün bu olaylar olduktan sonra söyledi anladığını empati kurabilecegini zaten düşünmüyorum iyi bir kurumda devlet memuru ben dışında herkese çok konuşan güzel konuşan biri lakin bana bunu yapmasını kaldıramıyorum dediğiniz gibi belki de bu başlangıçtı devamı gelecek bir şey...Olayın şokuyla sorduğunuzu düşünüyorum.Şiddetin bahanesı hep vardır. Kimi yemek tuzlu der kimi baska şey der herkes kendince bir bahane bulur zâten. Önemli olan kızgın zamanlarında siddete basvurmadan çözmek. Ki öncesinde zaten sizden uzaklaştığını farketmissiniz. Sigara içme neden basladın vs demek varken vurmak normal mi bi düşünün? Bugun bunu bahane eder yarın baska bişeyi. Ses cıkarmazsanız devamı gelır maalesef.
Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Evde oturmak yerine kalkıp karakola gidip şikayetçi olmayı dener misin? Merak etme hiçbir b*k yapmayı bir tarafı yemez onun kendine. Ona mı üzüleceksin ayrıca yaparsa da yapsın pislik. Kendisinin ne halt yedigi belli değilMerhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Sigara bahane olmuş. Bundan size hayr gelmez. Eli şiddete alışan bunu bir daha yapmaktan çekinmeyecektir. Bu durumun hakkı boşanma davası açmaktır.Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Burdan siddet konularını okuyun az boraz fikir verir size. Hep aynı bahaneler, sözler veriliyor . Hıc birinde umut yok. Aılenız arkanızda mı? Destek olur mu size.Evet bunu sormayı kendi de farketti fakat bütün bu olaylar olduktan sonra söyledi anladığını empati kurabilecegini zaten düşünmüyorum iyi bir kurumda devlet memuru ben dışında herkese çok konuşan güzel konuşan biri lakin bana bunu yapmasını kaldıramıyorum dediğiniz gibi belki de bu başlangıçtı devamı gelecek bir şey...
Yanlış anlama dese tamam ama kafanda kuruyorsun diyen erkek bir haltlar karistiriyordur.konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu
Bu olayın bir senedir olmasıyla ne yazıkki alakası yok insanın. Sanırım karakteri ile alakalı bir durum. 1 haftalık evliyken de başa gelebilir, 50senelil evliyken deBen 1 senede bu hale nasıl geliniyor hiç anlamıyorum sigara için tabi ki bunları sana yapamaz git darp raporu al öldürürsede öldürsün geber yazardım ben olsam
Öldürebilir dünya bir ruh hastasından daha kurtulur.Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Öldürsün kendini, sen de babanın evine git. Arkana bile bakma. Olurda barışırsan çocuk yapma.Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?