Eşimden bahaneli şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lieperfectly

Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2024
17
6
6
23
Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?

Evde oturmak yerine hastaneye gidip darp raporu alın ve şikayetçi olun.

Olayın şokuyla sorduğunuzu düşünüyorum.Şiddetin bahanesı hep vardır. Kimi yemek tuzlu der kimi baska şey der herkes kendince bir bahane bulur zâten. Önemli olan kızgın zamanlarında siddete basvurmadan çözmek. Ki öncesinde zaten sizden uzaklaştığını farketmissiniz. Sigara içme neden basladın vs demek varken vurmak normal mi bi düşünün? Bugun bunu bahane eder yarın baska bişeyi. Ses cıkarmazsanız devamı gelır maalesef.

Lütfen darp raporu alın. Ve affetmeyin. Şiddetin bahanesi olmaz. Affı olmaz.
Telefonunuzun şifresini siz onun gibi saklasanız, çalışıyor olsanız ve erkek olan iş arkadaşlarınızla fazlaca samimi olsanız sigara içiyorsunuz diye size şiddet uygulayan eşiniz ne yapardı acaba?
Bu adama ihtiyacınız yok. Gidin darp rairu alın.
Kendine hiçbir şey yapmaz. Gücü anca size yeter erkek müsveddesinin.

Evde oturmak yerine hastaneye gidip darp raporu alın ve şikayetçi olun.

Evet bunu sormayı kendi de farketti fakat bütün bu olaylar olduktan sonra söyledi anladığını empati kurabilecegini zaten düşünmüyorum iyi bir kurumda devlet memuru ben dışında herkese çok konuşan güzel konuşan biri lakin bana bunu yapmasını kaldıramıyorum dediğiniz gibi belki de bu başlangıçtı devamı gelecek bir şey...

Mutlaka rapor alın. İleride bunun için kanıtınız olur. Rapor aldınız diye resmi işlemler başlayacak anlamına gelmiyor. Eşiniz rapor almamanız için bu şekilde davranıyor olabilir. Davalarda hep savunmaları "madem öyle neden hastaneye gitmemiş. Rapor yok kanıtlasın yalan söylüyor şeklinde oluyor". Sonrası sizin seçiminiz affedip affetmemek. Yerinizde olsam mutlaka bunun bir bedeli oldugunu hatırlatırdım. Yoksa ben yaptım ve birşey olmadı diye düşünecek.

Evde oturmak yerine kalkıp karakola gidip şikayetçi olmayı dener misin? Merak etme hiçbir b*k yapmayı bir tarafı yemez onun kendine. Ona mı üzüleceksin ayrıca yaparsa da yapsın pislik. Kendisinin ne halt yedigi belli değil

Sigara bahane olmuş. Bundan size hayr gelmez. Eli şiddete alışan bunu bir daha yapmaktan çekinmeyecektir. Bu durumun hakkı boşanma davası açmaktır.

Pederim 73 yaşında. Şu muameleyi bir kere yaşasam koca olacak olan adamın elinden beni alır yüzüne de tükürürdü.

Burdan siddet konularını okuyun az boraz fikir verir size. Hep aynı bahaneler, sözler veriliyor . Hıc birinde umut yok. Aılenız arkanızda mı? Destek olur mu size.

konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu
Yanlış anlama dese tamam ama kafanda kuruyorsun diyen erkek bir haltlar karistiriyordur.
Polisi mi ararsiniz ne yaparsiniz bilemiyorum ama evden çıkıp darp raporunuzu alın.
İlk defa olmuş ve bu siddette olduysa şiddettin devami gelir.

sakın darp raporu almayın olur mu
emin olun pişman olur
işi de iyidir şimdi yazık olur değil mi
allah akıl fikir versin

ben de çok insanı boğazlamak alıp duvara çarpmak istiyorum
yapıyor muyum hayır
çünkü bir kontrol mekanizmam var
mesela bu erkekler de size yaptığını dışarda başkasına yapar mı hayır
neden çünkü kontrol mekanizması var
evde size gücü yetiyor

Manipülasyon yapan erkek tipi 1 yılda neyi tüketmiş acaba ? Sevgi sözcüğü yok iletişim yok bir yılda neyi az gelmişte ? Neyi eksik kalmışta ? Sigara içtiğiniz için sizi karşınıza alıp canım sen şöyle otur bir konuşalım denir yerden yere fırlatıp sonra da ama şöyle ama böyle .
Darp raporu alın ve duygusal düşünmeyin
Allah herkesi böyle insanlardan korusun

Ben 1 senede bu hale nasıl geliniyor hiç anlamıyorum sigara için tabi ki bunları sana yapamaz git darp raporu al öldürürsede öldürsün geber yazardım ben olsam
Bu olayın bir senedir olmasıyla ne yazıkki alakası yok insanın. Sanırım karakteri ile alakalı bir durum. 1 haftalık evliyken de başa gelebilir, 50senelil evliyken de

Öldürebilir dünya bir ruh hastasından daha kurtulur.

Siz darp raporu alın şikayette bulunun memurmuş bir de tutuşsun biraz.

Çocuk da yapmayın..

Öldürsün kendini, sen de babanın evine git. Arkana bile bakma. Olurda barışırsan çocuk yapma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…