Eşimden bahaneli şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dayak için bahane aramaya gerek yok.Hemen darp raporu alın.Merak etmeyin kendini öldürmez, ama yakında sizi öldürür.Kafasında sizin onu aldattığını sigara kokusunun karşı taraftan bırakılan iz olduğunu bile düşünmüştür.Adam zaten sadakatsiz herkes karşıdakini kendi gibi görür......

Atanmadan bosanmak akil isi degilmi? Sizin kafaniz gitmis hatta ucmus bosan git ailenin evinde hazirlan okumus etmis insanlarda calismadan evlenip oturmamis evlilige cocuk yapmaya calisiyorsa dayak yedigi halde ama atanamadim bosanmak iyi degil diye cahil cahil konusuyorsa gelip buraya konu acip insanin sinirini bozmasn bes para etmez kocanizla dayakli ve mutlu gunler yasamaya devam edin ozaman ne diyelim

Darp raporu alip dava acarsan memuriyeti yanar. Ondan bahsediyorlar. Yok pismanim kendimi öldürürüm fln bunlar hep memuriyetim yanar popo korkusu. Sen hicbisey yapmayip bi kenarda oturacaksin. Adam bundan guc alip seni dovmeye devam edecek. Arada cocuk da yaparsin. İnsallah hamileyken dayak yemezsin gerci bu tipler o zaman da dovuyor. Yaaani karar senin elindeki adam malesef bu. Katrani kaynatsan olmuyor şeker.

Memur olduğunu sen yazdın ne desek onu bağdaştıramadim bunu edemedim senin yazdiklarin bunlar memur şikayet etmek istemem demek istemedin yani öylemi ay git dayağını ye otur banane ya 2 gündür konu sahiplerinin kafası uçmuş bende laf anlatmaya çalisiyorum

Mantıklı olan darp raporu alıp boşanma davası açmak.
Diyelim ki 10 yıl atanamadınız ki bu mümkün, 10 yıl boyunca bu adama maruz mu kalacaksınız?
Eşinizin kendimi öldürürüm sensiz yaşayamam, gitme pişmanım gibi sözlerine itibar etmeyin, bir kere vuran devamını da getiriyor çünkü kadınlar affediyor.

Şiddetin bahanesi olmaz, yarın da yemeğin tuzu az diye döver, diğer gün seslendiğinde duymadığınız için, bahaneli şiddet lafını kabul etmiyorum kusura bakmayın.

Gitsin kendini öldürsün pislik. Hemen polisi arayın şikayetçi olun bosanın. Acele edin ve sak8n affetmeyin.

Ne alakası var atanamama ile bunun. Gerçekten insanın kendine yaptığı kötülüğü yedi düvel bir araya gelse yapamaz.

ben anladım ya
gerçekten boşa yazıyoruz
zaten şikayetçi olamadığı için bu dayağı yiyor
adam da biliyor çünkü malını
neden kimse bize bir şey yapamıyor
çünkü alacakları cevabı biliyor
ye otur o zaman
konu açıp bizim de sinirimizi bozma
neden ben başkası adına üzülüyorum o kendine üzülmezken

Buraya stresi döküp,iki gün sonra bahanelerin ardına sığınıp ( yok memur,yok atanmadım,yok çok pişman,yok ailem çok yaşlı) iğrenç kocanın koynuna girip herşeyi unutup birde çocuk yapacaksan buraya yazmayın yaa!! İnsanı gerim gerim gerip "kocişimle kahvaltı "paylaşımı yapan gereksizlerden gına geldi.....

Siddet oyle birsey ki uzun vadede kendinizi nile suclu gorursunuz hakettim mi psikolojisine girersiniz sizin daha basindayken oncelikle ayrilin ayrilmayin orasini bilemem ama elinize darp raporunuzu alın. Yani bugun sigara icin bunu yapan ilerde neler yapar bir düşünün

Sigara için bunu yapan aldatsaniz sizi 9a böler herhalde. Sigaranin verecegi zararin 100 katını vermis hem fiziksel hem mental olarak sacmaliga bak. Insanin gururu kirildiginda ofkeden deliye döndüğünde anlarim bi tane patlatmayı da sizi hic suçunuz yokken bildiğiniz dövmüş. Evliligin ilk yılı cok zordur bu tarz seyler genelde ilk yıl yaşanır zaten. Ama bu olayda siddet gosterecek bir durum yok. Sigara icmenizden ona ne de bu kadar sinirleniyor para yüzünden mi? Makyaj malzemelerini niye parçalıyor o zaman onlar da dunya para degil mi? Ayrica nerden aklina gelio bi koşu makyaj malzemelerini parçalamak? Size niye bu kadar öfkeli. Geçmiş olsun. Ama darp raporu almanizda fayda var bosanmayacaksaniz bile gozu korkmali. Kamu davasi olursa da gider ifade verir akli biraz olsun basina gelir.

Hanımefendi, ciğer sizin sağlık sizin. Bir başkasını zerre ilgilendirmez. Dayağın bahanesi olmaz, bir kere kalkan el de bidaha inmez. En ufacık şeyde yerden yere vuracak. Ve vurmakla kalmamış. Pişman olsun, kendini paralasın istediği kadar yalvarsın o an yaşadığınız korkuyu geçirebilir mi ?
En basit şekilde soruyorum, şakalaşırken bile elini kaldırdığı an korkacaksınız ve bununla yaşayabilir misiniz ? Çocuk yokken lütfen iyice düşünün, canınızın derdine düşün ve ne yapacağınıza karar verin.

Yaşlı annenizin babanızın evinde çalışın sınava. Hem iş hem KPSS götüren o kadar çok kişi var ki.
Bu adamın yüzüne bakmayı midenizin kaldırmaması gerek tüm bu yaşadıklarınızdan sonra.
23 yaşındaymışsınız bu yaşta neden buna katlanacaksınız. Yeni bir hayat kurmak için çok güzel bir yaş. Çocuğunuz da yok ne güzel. Kurtulun şu adamdan. Kimseye ihtiyacınız yok. Kadına el kaldıran bir adama hiç ihtiyacınız yok. Kendinize gelin.
Alınacağınız kişiler burada sizi uyaran insanlar değil. Affet diyen olursa, barış diyen olursa alının asıl. Size bunları yaşatan kocanıza söyleyin kırgınlıklarınızı.
23 yaşında bir kadının tüm yaşadıklarına rağmen hala boşanmamayı düşünüyor olması beni çok rahatsız ediyor.
Şu yaşadıklarınıza katlanmayı siz tercih ediyorsunuz, boşanmamak için bahane buluyorsunuz kendinize.
Size yazık.

İnanılmaz kırıcısınız. Tavsiye ve fikir istedim sadece aşağılamak ve ezikleyerek yorum yapmanızı istemedim.
Kırıcı değil ve de ezikleme içermiyor ki üyenin mesajı. Doğru söylemiş hatta, gerçekler bazen acıdır.
Darp raporu almamak için direnmeyin lütfen. Niye kanıtsız bir şeysiz kendinizi zor yola sokuyorsunuz ki? Giyin tişörtünüzü, alın çantanızı çıkın gidin hemen. Bu kadar zor mu?

ben konudan bişey anlamadım. dayak yemişsiniz ilk defa ise zaten şok içindesiniz ama siz size yorum yazanlara akıl veriyorsunuz. bir dedikodu dertleşme olsun istiyorsunuz galiba. Ya darp raporu alacak kapıya koyacaksınız adamı o da kendini mi öldürecek ne yapacaksa yapacak. ya da bize akıl vereceksiniz ( anladığım kadarıyla konuyu bundan açmışsınız) adamı koynunuza alıp yatacaksınız ve bir daha asla sigara içmeyeceğinize dair söz vereceksiniz. üst akıl üslübuyla konuştuğunuza göre ne yapacağınızı zaten çoktan belirlemişsinizdir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…