- 7 Mart 2024
- 285
- 739
- 23
- 29
- Konu Sahibi lieperfectly
-
Dayak için bahane aramaya gerek yok.Hemen darp raporu alın.Merak etmeyin kendini öldürmez, ama yakında sizi öldürür.Kafasında sizin onu aldattığını sigara kokusunun karşı taraftan bırakılan iz olduğunu bile düşünmüştür.Adam zaten sadakatsiz herkes karşıdakini kendi gibi görür......Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Darp raporu alip dava acarsan memuriyeti yanar. Ondan bahsediyorlar. Yok pismanim kendimi öldürürüm fln bunlar hep memuriyetim yanar popo korkusu. Sen hicbisey yapmayip bi kenarda oturacaksin. Adam bundan guc alip seni dovmeye devam edecek. Arada cocuk da yaparsin. İnsallah hamileyken dayak yemezsin gerci bu tipler o zaman da dovuyor. Yaaani karar senin elindeki adam malesef bu. Katrani kaynatsan olmuyor şeker.Memur olmasıyla durumu bağdaştırmanı anlayamadım afaki bir zenginlik söz konusu değil ev kira araba orta halli ha memur olmuş ha normal bir yerde çalışan onu geç o yüzden hic kimseye açmadım bu konuyu ne arkadaşlarıma ne ailelere sadece yabancı kişilerin fikrini almak istedim bu kadar acımasız yorum yapmak yerine hiç yapmamayı tercih edebilirsin
Memur olduğunu sen yazdın ne desek onu bağdaştıramadim bunu edemedim senin yazdiklarin bunlar memur şikayet etmek istemem demek istemedin yani öylemi ay git dayağını ye otur banane ya 2 gündür konu sahiplerinin kafası uçmuş bende laf anlatmaya çalisiyorumMemur olmasıyla durumu bağdaştırmanı anlayamadım afaki bir zenginlik söz konusu değil ev kira araba orta halli ha memur olmuş ha normal bir yerde çalışan onu geç o yüzden hic kimseye açmadım bu konuyu ne arkadaşlarıma ne ailelere sadece yabancı kişilerin fikrini almak istedim bu kadar acımasız yorum yapmak yerine hiç yapmamayı tercih edebilirsin
Mantıklı olan darp raporu alıp boşanma davası açmak.ailem yaşlı ve küçük bir yerde yaşıyor illaki hak verirler fakat uzun vadede bu hic mantıklı bir seçim olmaz benim için atanmadan boşanmakta ne yazıkki aynı şekilde sonu karanlık olan bir seçim de olabilir yine de hiç bir şeyden emin değilim süreç gösterecek
Gitsin kendini öldürsün pislik. Hemen polisi arayın şikayetçi olun bosanın. Acele edin ve sak8n affetmeyin.Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Ne alakası var atanamama ile bunun. Gerçekten insanın kendine yaptığı kötülüğü yedi düvel bir araya gelse yapamaz.Kesinlikle manipülasyonda 1 numara diyebiliriz ben her zaman haklıyken bile haksız oldum öyle inandırıldım linçleyeceksiniz belki ama birçok kişinin yaptığı hatayı bende yaptım üniversiteden mezun olur olmaz elime mesleğimi almadan evlendim eşimle aramda 6 yaş var tanışarak görüşerek evlendik ailem yaşlı ve küçük bir yerde yaşıyor illaki hak verirler fakat uzun vadede bu hic mantıklı bir seçim olmaz benim için atanmadan boşanmakta ne yazıkki aynı şekilde sonu karanlık olan bir seçim de olabilir yine de hiç bir şeyden emin değilim süreç gösterecek şimdi size o şahısın attığı mesajları atacağım manipulasyonculukta ödül alır resmen
Hanımefendi, ciğer sizin sağlık sizin. Bir başkasını zerre ilgilendirmez. Dayağın bahanesi olmaz, bir kere kalkan el de bidaha inmez. En ufacık şeyde yerden yere vuracak. Ve vurmakla kalmamış. Pişman olsun, kendini paralasın istediği kadar yalvarsın o an yaşadığınız korkuyu geçirebilir mi ?Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Kırıcı değil ve de ezikleme içermiyor ki üyenin mesajı. Doğru söylemiş hatta, gerçekler bazen acıdır.İnanılmaz kırıcısınız. Tavsiye ve fikir istedim sadece aşağılamak ve ezikleyerek yorum yapmanızı istemedim.
çünkü konu sahibi batıyor onaSize niye bu kadar öfkeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?