- 3 Eylül 2010
- 1.188
- 2.830
- 333
- Konu Sahibi lieperfectly
-
Darp raporunda doktorlar neleri belirtti? Ne hasar almışsınız?Haklısınız hepinizin dediklerini ölçtüm tarttım bu kadar kişi yanılıyor olamaz ki haliyle ben de dahil olmak üzere tarafsız düşününce sizinle aynı fikirde olduğumun kanaatine vardım darp raporu aldım.
Bu yorumda aşağılama yok gerçekten. Darp raporu aldınız mı?İnanılmaz kırıcısınız. Tavsiye ve fikir istedim sadece aşağılamak ve ezikleyerek yorum yapmanızı istemedim.
Yok konu sahibi onuda beğenmedi ha 1 senelik ha 50 senelik ne farkeder diyor konuda beğendiği tek yorum yok galibaBir senelik evlilikte bunları yaşanması hiç normal değil. Hele eşinizin sigara yüzden uyguladığı şiddet korkunç. 3-4 defa yere vurmuş, sakat kalabilirsiniz.
Çocuk falan düşünmeyin bu evliliğin sonu belli. Bu adam siz bir şey yapmadan boşanın.
Konunuzun üye adınızla bir bağlantısı yoktur umarım ve gerçekten o raporu alıp; evde bir kenara kaldırmaz, kullanırsınız.Haklısınız hepinizin dediklerini ölçtüm tarttım bu kadar kişi yanılıyor olamaz ki haliyle ben de dahil olmak üzere tarafsız düşününce sizinle aynı fikirde olduğumun kanaatine vardım darp raporu aldım.
Vay arkadaşKonunuzun üye adınızla bir bağlantısı yoktur umarım ve gerçekten o raporu alıp; evde bir kenara kaldırmaz, kullanırsınız.
Bibibella işsiz misin taktın kafayı bana bi git işine ya seninle mi uğraşcamVay arkadaş
İnanılmaz kırıcısınız. Tavsiye ve fikir istedim sadece aşağılamak ve ezikleyerek yorum yapmanızı istemedim.
Anlayışlı bir dille yorum yaptığınız için öncelikle teşekkür ederim gerçekten öyle birileri düştüğünde ilk ezmeye çalışan tabiri caizse böyle ezip kendini mutlu hisseden iyi durumda hisseden genelde hemcinslerimiz oluyor bide biri hakaret ettiğinde haddini bil dedim onu bile alıntılayıp eşine dedin mi bunu diyolar evet çok çok fazlasını dedim merak etmeyin gün boyu eve almadım darp raporu aldığımı şikayetçi olacağımı da söyledim bunları yapmadığımı düşünerek bana hareket edenlerinde neyseeArkadaşlar kusura bakmayın ama düşen çocuğunu azarlayan ya da niye düştün diye vuran anneler gibisiniz bazılarınız. Şiddet gören bir kadın var ve bazı mesajlar gerçekten hoş değil. Bazı mesajlar bir nevi psikolojik şiddet içeriyor. Anlıyorum şiddetin kabul edilmesi ihtimaline kızgınsınız ama mağduru ezen bir dil hoş değil. LiePerfectly, lütfen onu affetme. çok pişman olursun. Bir yılda kendinde bu hakkı gören ileride neler yapar. Belli ki sana değer vermiyor ve saygı duymuyor.
Hasta mısın arkadaşım çok mu dikkat çekiyorum acabaBibibella işsiz misin taktın kafayı bana bi git işine ya seninle mi uğraşcam
Ben onu yaptığı için kırılmadım takmadım mı dedim de konuşuyon blanc12Kocanız az kalsın sizi sakat bırakacaktı bu kırıcı değil ama bir üyenin seni sevmiyor gerçeğini söylemesi kırıcı öyle mi?
Yok hic dikkat çekecek birine benzemiyorsun sadece boş boş laf sokmaya çalışıyorsun daha da bana yorum yapmazsan sevinirimHasta mısın arkadaşım çok mu dikkat çekiyorum acabasiz bence bana kafayı takıyorsunuz :)
Ben onu yaptığı için kırılmadım takmadım mı dedim de konuşuyon blanc12
Kesinlikle manipülasyonda 1 numara diyebiliriz ben her zaman haklıyken bile haksız oldum öyle inandırıldım linçleyeceksiniz belki ama birçok kişinin yaptığı hatayı bende yaptım üniversiteden mezun olur olmaz elime mesleğimi almadan evlendim eşimle aramda 6 yaş var tanışarak görüşerek evlendik ailem yaşlı ve küçük bir yerde yaşıyor illaki hak verirler fakat uzun vadede bu hic mantıklı bir seçim olmaz benim için atanmadan boşanmakta ne yazıkki aynı şekilde sonu karanlık olan bir seçim de olabilir yine de hiç bir şeyden emin değilim süreç gösterecek şimdi size o şahısın attığı mesajları atacağım manipulasyonculukta ödül alır resmen
Şiddet gören kadın, atanana kadar kocasının eve bakmasını ve evlilik birliğini sürdürmeyi planlıyor yalnız.Arkadaşlar kusura bakmayın ama düşen çocuğunu azarlayan ya da niye düştün diye vuran anneler gibisiniz bazılarınız. Şiddet gören bir kadın var ve bazı mesajlar gerçekten hoş değil. Bazı mesajlar bir nevi psikolojik şiddet içeriyor. Anlıyorum şiddetin kabul edilmesi ihtimaline kızgınsınız ama mağduru ezen bir dil hoş değil. LiePerfectly, lütfen onu affetme. çok pişman olursun. Bir yılda kendinde bu hakkı gören ileride neler yapar. Belli ki sana değer vermiyor ve saygı duymuyor.
A0 Türkçeni alıp terket burayıDarp raporu alıp şikayetçi olmadığına göre pekte kırıcı gelmiş demek ki.
Ondan mı nickinle ilgili yazanı değilde beni alıntılıyorsunYok hic dikkat çekecek birine benzemiyorsun sadece boş boş laf sokmaya çalışıyorsun daha da bana yorum yapmazsan sevinirim
Tamam bibicim anlıyorum seniOndan mı nickinle ilgili yazanı değilde beni alıntılıyorsunben boş laf sokuyor olsaydım bu kadar sinirlenmezdin doğru söyleyeni sevmez burda konu sahipleri benide sevmezler pek :)
Z zxshermine senle ilgisi yok dediğim şeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?