Eşimden bahaneli şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Darp raporunda doktorlar neleri belirtti? Ne hasar almışsınız?

Bir senelik evlilikte bunları yaşanması hiç normal değil. Hele eşinizin sigara yüzden uyguladığı şiddet korkunç. 3-4 defa yere vurmuş, sakat kalabilirsiniz.
Çocuk falan düşünmeyin bu evliliğin sonu belli. Bu adam siz bir şey yapmadan boşanın.

Yok konu sahibi onuda beğenmedi ha 1 senelik ha 50 senelik ne farkeder diyor konuda beğendiği tek yorum yok galiba

Arkadaşlar kusura bakmayın ama düşen çocuğunu azarlayan ya da niye düştün diye vuran anneler gibisiniz bazılarınız. Şiddet gören bir kadın var ve bazı mesajlar gerçekten hoş değil. Bazı mesajlar bir nevi psikolojik şiddet içeriyor. Anlıyorum şiddetin kabul edilmesi ihtimaline kızgınsınız ama mağduru ezen bir dil hoş değil. LiePerfectly, lütfen onu affetme. çok pişman olursun. Bir yılda kendinde bu hakkı gören ileride neler yapar. Belli ki sana değer vermiyor ve saygı duymuyor.

Konunuzun üye adınızla bir bağlantısı yoktur umarım ve gerçekten o raporu alıp; evde bir kenara kaldırmaz, kullanırsınız.

İnanılmaz kırıcısınız. Tavsiye ve fikir istedim sadece aşağılamak ve ezikleyerek yorum yapmanızı istemedim.

Kocanız az kalsın sizi sakat bırakacaktı bu kırıcı değil ama bir üyenin eşin sizi sevmediği gerçeğini söylemesi kırıcı öyle mi?

Anlayışlı bir dille yorum yaptığınız için öncelikle teşekkür ederim gerçekten öyle birileri düştüğünde ilk ezmeye çalışan tabiri caizse böyle ezip kendini mutlu hisseden iyi durumda hisseden genelde hemcinslerimiz oluyor bide biri hakaret ettiğinde haddini bil dedim onu bile alıntılayıp eşine dedin mi bunu diyolar evet çok çok fazlasını dedim merak etmeyin gün boyu eve almadım darp raporu aldığımı şikayetçi olacağımı da söyledim bunları yapmadığımı düşünerek bana hareket edenlerinde neysee

Şiddet gören kadın, atanana kadar kocasının eve bakmasını ve evlilik birliğini sürdürmeyi planlıyor yalnız.

Yok hic dikkat çekecek birine benzemiyorsun sadece boş boş laf sokmaya çalışıyorsun daha da bana yorum yapmazsan sevinirim
Ondan mı nickinle ilgili yazanı değilde beni alıntılıyorsun ben boş laf sokuyor olsaydım bu kadar sinirlenmezdin doğru söyleyeni sevmez burda konu sahipleri benide sevmezler pek :)
Z zxshermine senle ilgisi yok dediğim şeyin

darp raporu ve uzaklaştırma alın acilen.
bunu affederseniz bir daha dayak yiyeceksiniz ve artık bu kendi hatanız olacak.
ağlayıp sızlanmasına kendimi öldürücem demesine kanarsanız nasıl olsa gitmiyor affediyor alt metnini beyninin bir tarafına kodlayacak kocanız ve bir daha vuracak.
çünkü sizi dövebiliyor gücü yetiyor çok adamsa gitsin sokakta sigara içenleri dövsün totosu yiyorsa..
umarım boşarsınız bu insanımsı garip tipi. yoksa cidden daha çok dayak yersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…