- 3 Şubat 2009
- 10.167
- 17.892
- 823
- 45
- Konu Sahibi lieperfectly
-
Doğru söylüyorsun sevmiyor bariz o her şeyi yapabilir ama kadın sigara içmek icin bile icazet alacak bu beygirden. Kadin izinsiz sigara bile icemez. Ama onun hicbir yaptığından sual olunmaz. Egoya bak. Cok sinir bozucu. Cok garip geldi bi koşu makyaj malzemelerini bulup parcalamasi gene de. Hangi normal adamin aklina gelir böyle bir sey. Deli mi ne.çünkü konu sahibi batıyor ona
ona ait her şey de
sevmediği için içtiği sigaraya kadar her şe batıyor
adamın telefonu şifreli dahası var mı
aldatmayan adamın telefonu neden şifreli olur mesela konu sahibi
Arkadaşım senin dışında herkese güzel konusmayip kötü konuşsa, en güzel sana konuşsa ne farkedecek? Adam sana neler yapmış ne empatisinden bahsediyorsun.Evet bunu sormayı kendi de farketti fakat bütün bu olaylar olduktan sonra söyledi anladığını empati kurabilecegini zaten düşünmüyorum iyi bir kurumda devlet memuru ben dışında herkese çok konuşan güzel konuşan biri lakin bana bunu yapmasını kaldıramıyorum dediğiniz gibi belki de bu başlangıçtı devamı gelecek bir şey...
Omuriliğiniz zarar görüp ömür boyu tekerlekli sandalyaye bağlı yaşamak zorunda kalabilirdiniz, farkında mısınız?sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı
AtanmayıRapor aldın mı neyi bekliyorsun
"Partnerine/Evlilik kurumuna" karşı temel inancı değişmiş.benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu
"Partnerine/Evlilik kurumuna" karşı temel inancı değiştiği için kısıtlanmış hissediyor bu "belki bir başka kadına"la olmasına karşı kısıtlanma dahi olabilir ve bu "öfke" duygusunu tetikliyor.iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu
"Öfke" duygusunun kontrol edemiyor. "Öfke kontrolsüzlüğü"nü bir kere bile olsun "şiddet"le bastıran kişi eğer korku ve pişmanlık duyacağı bir sonuçla karşılaşmazsa "şiddet" uygularken salgılanan hormonlar bağımlılık yaratacaktır. Üç bağımlılıkla karşı karşıyasınız artık Öfke&Öfke kontrolsüzlüğü&Şiddet.3 4defa vurdu yere attı
"Öfke/Şiddet döngüsü" dedilen korkunç bir olgu var. Burda sizin bağımlı olacağınız süreç devreye giriyor.sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış
Ben sizi normal bulmuyorum. Çünkü kendine saygısı olan bir insan çoktan darp raporu alıp "benim canımın değeri var benim değerimi bilmezsen ve evliliğimize/bana böyle davranaksan al işte özgürsün , şiddetinin bedelini ödeyip defolup gidebilirsin" davranışını çoktan uygulamıştı.sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Çünkü içten içe makyaj yapmasını, şık giyinmesini, güzel giyinmesini bile istemiyor. O yüzden ilk yöneldiği şey makyaj malzemesi.Sigara için bunu yapan aldatsaniz sizi 9a böler herhalde. Sigaranin verecegi zararin 100 katını vermis hem fiziksel hem mental olarak sacmaliga bak. Insanin gururu kirildiginda ofkeden deliye döndüğünde anlarim bi tane patlatmayı da sizi hic suçunuz yokken bildiğiniz dövmüş. Evliligin ilk yılı cok zordur bu tarz seyler genelde ilk yıl yaşanır zaten. Ama bu olayda siddet gosterecek bir durum yok. Sigara icmenizden ona ne de bu kadar sinirleniyor para yüzünden mi? Makyaj malzemelerini niye parçalıyor o zaman onlar da dunya para degil mi? Ayrica nerden aklina gelio bi koşu makyaj malzemelerini parçalamak? Size niye bu kadar öfkeli. Geçmiş olsun. Ama darp raporu almanizda fayda var bosanmayacaksaniz bile gozu korkmali. Kamu davasi olursa da gider ifade verir akli biraz olsun basina gelir.
Çünkü o bakımlı kadınlarla sohbet etmesi asılmak amaçlı. Herkesi de kendi gibi görüyor iğrenç yaratıkÇünkü içten içe makyaj yapmasını, şık giyinmesini, güzel giyinmesini bile istemiyor. O yüzden ilk yöneldiği şey makyaj malzemesi.
Dün akşam gencecik bir kadının eski sevgilisi tarafından darp edildiğiyle ilgili haber izledim, kız sevgilisinden ayrılıyor adamın evinde olan eşyalarını almak için gittiğinde eve kapatılıp dövülüyor, kızın ağzını bıçakla kesmiş, kafasında şişe kırmış koltuk altında bıçak darbesi vs yani ölümden dönmüş kızSustukça öldürülüyoruz zaten.
müge anlıya çıkan dayakçı kocalarla katiller de diyorarkadaşlar lütfen, beni çok seviyordu ama şu bahane oldu şu sebep oldu yapmayın. Hepimiz biliyoruz ki gerçekten seven insan bunu yapmaz reva görmez sevdiğine.
Seven sevdiğine kıyabilir mi arkadaşlar? Bunların bahanesi olur mu? Her gün belki onlarca kadın ölüyor kimisi medyaya yansıyor kimisi yansımıyor. Hepsinde de deniliyor çok seviyodu, ayrılmak istemedi, kıskançlık oldu bilmem ne. Arkadaşım seven sevdiğinin kılına zarar gelsin istemez. Birşeylerin bahanesi çözümü dayak değil, sırf yapabiliyorlar diye yapamazlar bunu kendinize hak görmeyin. Birde kendinizi suçlamaya çalışıyorsunuz. Ya aldatma sebebi olduğunda bile medenice boşanabilen adamlar var. Siz nasıl yanınızda tutabiliyorsunuz sizi yerden yere vuran insanı. Ya yeri geliyor kocamızla şakalaşıyoruz onda bile itme kakma olmuyor. Siz bunları ciddi ciddi yaşıyorsunuz.
Şuan psikolojik olarak iyi durumda değilsiniz, aklınızı başınıza toplayın, memur diye dokunulmazlığı yok. Gidin darp raporunuzu alın. Kullanın veya kullanmayın ama ilerde keşke alsaydım demeyin. Belki 3 ay sonra belki 2 gün sonra tekrar yapabilir çünkü bir kez yaptı.
Elinizde kanıt olsun, kendinizi koruyun. Yapmayın şöyle şeyler ya. Kız çocuğuna hamileyim kendimi geçtim 20 sene sonra kızımın değil dayak bir fiske yediğini görsem öğrensem kahrolurum ölürüm. Nasıl susabilirsiniz ya susmayın susmayın. Sustukça öldürülüyoruz zaten.
Abla büyüklerimiz boşuna demiyorlar o el kalktıysa bir daha asla inmez. Bugün sigara için yarın bu çocuk niye ağlıyor der vurur ertesi gün yemeğin tuzu az fazla der vurur. Sonrada canı her istediğinde vurur. Kadınlar öleceğine onlar ölsünler. Bıraksınlar öldürsünler kendilerini. Dünyanın çokta bi kaybı olmaz bi cani daha silinir giderDün akşam gencecik bir kadının eski sevgilisi tarafından darp edildiğiyle ilgili haber izledim, kız sevgilisinden ayrılıyor adamın evinde olan eşyalarını almak için gittiğinde eve kapatılıp dövülüyor, kızın ağzını bıçakla kesmiş, kafasında şişe kırmış koltuk altında bıçak darbesi vs yani ölümden dönmüş kız
Bu adam belli ki daha önce de kızı dövüyordu artık canına tak edince ayrıldı, davaları olmuş ama adam serbest bırakılmış, kız can güvenliğim yok korkuyorum diyordu.
Lütfen eli bir kere kalkan adamları affetmeyin, bir kere oldu özür dilerim kendimi öldürürüm gibi laflara inanmayın, hiçbirinin kendine bir halt yaptığı yok, dönüp yine size yapıyorlar ne yapacaklarsa.
1 yıllık evli adamın karısına içi titrer, ki isterseniz 100 yıldır evli olun şiddetin bahanesi yoktur, eli kalkanın acizliği, psikopatlığıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?