- 27 Mart 2024
- 17
- 6
- 6
- 23
- Konu Sahibi lieperfectly
-
Ben zaten böyle değerlendirmelerden sıkıldığım için buraya yazdım daha once tartışmalarda bütün çevre bir sey olmaz düzelir dediği için çevreme haber etmedimKendisi konuya bakıyor ama yazmıyor çünkü kimse erindir pişman affet demedi
İnşallah hiçbir zaman cocuğu olamayacak bi rahatsızlığı vardır.Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Bunu sormanız bile normal değil ki? Belli ki kendinize ilişkin değer yargılarınız ve özsaygınızla da oynanmış. O kim ki size el kaldırma hakkını kendinde buluyor. Bu hakkı kendinde görüp vurup dövmüşse, sizi insan olarak görüp değer vermesi mümkün mü? Siz atılabilecek rahatlıkla hırpalanabilecek bir eşya mısınız ki insan para verdiği eşyasına bile kıyamaz emek verip aldığı için. Sizi bir birey olarak bile görmüyor ki, sigara içme ondan bağımsız bir şey yapma hakkınız yok. Kendinizi bu durumlara düşürmeyin, bu davranışları kabul etmeyin lütfen. Siz kendinize saygı duymazsanız elin oğlu hiç duymaz. Bu şiddeti affetmeniz kendinize saygınızın olmadığını gösterir. Affederseniz şiddet katlanarak devam eder. Şiddetin özürü, gerekçesi falan da olmaz.Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Aldın mı gerçekten. Uzaklaştırma da aldın demi?Haklısınız hepinizin dediklerini ölçtüm tarttım bu kadar kişi yanılıyor olamaz ki haliyle ben de dahil olmak üzere tarafsız düşününce sizinle aynı fikirde olduğumun kanaatine vardım darp raporu aldım.
Bir de anlamadıkları şey, bu dayakçı kocalar önce eşlerini sonra çocuklarını dövüyor.Abla büyüklerimiz boşuna demiyorlar o el kalktıysa bir daha asla inmez. Bugün sigara için yarın bu çocuk niye ağlıyor der vurur ertesi gün yemeğin tuzu az fazla der vurur. Sonrada canı her istediğinde vurur. Kadınlar öleceğine onlar ölsünler. Bıraksınlar öldürsünler kendilerini. Dünyanın çokta bi kaybı olmaz bi cani daha silinir gider
İyi yapmışsın. Mantıklı hareket etmişsin. Geri adım atma, genceciksin. Hayatını mahvetme lütfen bu pislik tipin sana zara vermesine izin vererekHaklısınız hepinizin dediklerini ölçtüm tarttım bu kadar kişi yanılıyor olamaz ki haliyle ben de dahil olmak üzere tarafsız düşününce sizinle aynı fikirde olduğumun kanaatine vardım darp raporu aldım.
Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Patavatsızlığına veriyorum benim bir şeyleri sormuş olmam senin bana hakaret etmeni gerektirmiyor haddini bil kendini zor durumda kalan insanlarla kıyas yaparak mutlu hissetmeye devam et akıl verince de kendini bir sey sanmissindir eminim kiArkadaşlar bir zihinsel engelli vatandaşımız daha lütfen çenenizi yormayın ben en çok size üzülüyorum sinirlenip yazıyorsunuz üzülüyorsunuz burada çok hassas ve insancıl insanlar var ama üzmeyin kendinizi ülkemizde zihinsel engelli hemcinsimiz çok sorduğu sorudan bile anlayabilirsiniz ve biliyorsunuz ki bosanmayacak darp raporu almayacak ve türlü bahanelerle bu evliliğe devam edip çocuk yapıp düzeleceğine inanacak üstüne 2.yi de yapacak ne olur çenenizi yormayın da gerçekten derdi olan vatandaşlarımıza yardım edelim allahaskina ya
Gerçekten darp raporu alıp , şikâyetçi oldunuz mu?Uzaklaştırma aldınız mı?Patavatsızlığına veriyorum benim bir şeyleri sormuş olmam senin bana hakaret etmeni gerektirmiyor haddini bil kendini zor durumda kalan insanlarla kıyas yaparak mutlu hissetmeye devam et akıl verince de kendini bir sey sanmissindir eminim ki
Detaylı detaylı uzunca yazanlara çok üzülüyorum çünkü konu sahibi barışma taktiği bekliyordu."Partnerine/Evlilik kurumuna" karşı temel inancı değişmiş.
"Partnerine/Evlilik kurumuna" karşı temel inancı değiştiği için kısıtlanmış hissediyor bu "belki bir başka kadına"la olmasına karşı kısıtlanma dahi olabilir ve bu "öfke" duygusunu tetikliyor.
"Öfke" duygusunun kontrol edemiyor. "Öfke kontrolsüzlüğü"nü bir kere bile olsun "şiddet"le bastıran kişi eğer korku ve pişmanlık duyacağı bir sonuçla karşılaşmazsa "şiddet" uygularken salgılanan hormonlar bağımlılık yaratacaktır. Üç bağımlılıkla karşı karşıyasınız artık Öfke&Öfke kontrolsüzlüğü&Şiddet.
"Öfke/Şiddet döngüsü" dedilen korkunç bir olgu var. Burda sizin bağımlı olacağınız süreç devreye giriyor.
- Karşı taraf öfkelendikçe stres, kortizol vb. hormonlar salgılayacaksınız ve bu hormonlara bağımlı olacaksınız ve kocanızın öfkelenmesi artık sizi korkutmayacak
-Öfke sonrası "barışma seksi" çok bilindik bir kavramdır bu olguya bağımlı olacaksınız bu sureçte 1-2 çocuğunuz olacaktır
-Şiddetin ve öfkenin her zaman bahanesi olacaktır. Çünkü barışma seksi aşamasına geçişte tatlı sözler, sarılmalar, ağlamalar, yalvarmalar olacak ve bu bahaneyi benimsemenizi kolaylaştıracaktır.
Ben sizi normal bulmuyorum. Çünkü kendine saygısı olan bir insan çoktan darp raporu alıp "benim canımın değeri var benim değerimi bilmezsen ve evliliğimize/bana böyle davranaksan al işte özgürsün , şiddetinin bedelini ödeyip defolup gidebilirsin" davranışını çoktan uygulamıştı.
Cocugunuz olmadan bosanirsaniz, atanmaniz daha kolay olur. Aileniz lokmaniza laf etmez sonucta. Kapanir bir odaya, kimseye hizmet etmeden, dayak yemeden calisirsiniz. Bir cok insan 30undan sonra ataniyor, sizin yasiniz genc. Hayatinizi karartmayin.Kesinlikle manipülasyonda 1 numara diyebiliriz ben her zaman haklıyken bile haksız oldum öyle inandırıldım linçleyeceksiniz belki ama birçok kişinin yaptığı hatayı bende yaptım üniversiteden mezun olur olmaz elime mesleğimi almadan evlendim eşimle aramda 6 yaş var tanışarak görüşerek evlendik ailem yaşlı ve küçük bir yerde yaşıyor illaki hak verirler fakat uzun vadede bu hic mantıklı bir seçim olmaz benim için atanmadan boşanmakta ne yazıkki aynı şekilde sonu karanlık olan bir seçim de olabilir yine de hiç bir şeyden emin değilim süreç gösterecek şimdi size o şahısın attığı mesajları atacağım manipulasyonculukta ödül alır resmen
Kendini öldürmesinin sakıncası nedir? Boşanmada mal paylaşımı olaylarına da girmezsiniz. Sizi öldüreceğine kendini öldürsün.Merhaba arkadaşlar çok uzakmış gibi görünen şeyler bir saat önce benim de başıma geldi. İnsan bazen hiç tahmin edemeyeceği şeylerle karşı karşıya kalabiliyormuş ne yazıkki.. Uzatmadan konuya gireceğim sadece konuyu buraya açacağım biz bir senedir evliyiz çocuk düşünüyorduk güzel bir evlilik denebilirdi fakat yine de ufak tefek sorunlar illaki oluyordu artık cok fazla konuşmamaya başladık benimle sohbet etmiyor iltifat etmiyor samimi olmuyordu ama iş arkadaşı kadınlar gelince hic susmuyordu bunu konuşmayı denedim fakat hep susturuldum hep yanlış anladığımı kafamda kurduğumu falan söylüyordu ama bunları da cok takmamaya çalışıyordum telefon sifresini de vermiyordu sürekli yanından ayırmıyordu; aldattığını, sevgisinin bittiğini düşünmüyordum fakat ister istemez bu bende stres oluyordu ve bu strese atanamamış olmam da ekleniyordu. son zamanlarda sigaraya başladım onun haberi yoktu bugün dışarıdan geldiğinde anladı bütün makyaj malzemelerimi parçaladı telefonumu herseyi fırlattı ve bana 3 4defa vurdu yere attı sırtım yatağın köşesine denk geldi büyük bir şekilde yırtıldı daha sonra dışarı çıkardım kapıyı kilitledim sonra pişman olduğunu kendini öldüreceğini falan yazmış olay böyle gelişti lütfen anlayışlı bir şekilde yorum ve tavsiyelerinizi söyleyin sigara içiyorum diye bana bunları yapması normal mi sizce?
Bir de adam kendimi öldürürüm diyince minnak kalpleri pıt pıt ediyor. lan!!!! ( af edersiniz) 1 saat önce o adam seni öldürüyordu.Düşünce kafanıda mı vurdun?Bu nasıl bir akıl tutulması?Hiç mi hayatta sizi seven ,el üstünde tutan olmadı???Öküzlere tapar oldunuz.Gerçekten böyle adamlar öldürsün kendini,oksijen israfı......Kendini öldürmesinin sakıncası nedir? Boşanmada mal paylaşımı olaylarına da girmezsiniz. Sizi öldüreceğine kendini öldürsün.
eşine diyebildin mi bunuhaddini bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?