Eşimden bahaneli şiddet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah hiçbir zaman cocuğu olamayacak bi rahatsızlığı vardır.

Bunu sormanız bile normal değil ki? Belli ki kendinize ilişkin değer yargılarınız ve özsaygınızla da oynanmış. O kim ki size el kaldırma hakkını kendinde buluyor. Bu hakkı kendinde görüp vurup dövmüşse, sizi insan olarak görüp değer vermesi mümkün mü? Siz atılabilecek rahatlıkla hırpalanabilecek bir eşya mısınız ki insan para verdiği eşyasına bile kıyamaz emek verip aldığı için. Sizi bir birey olarak bile görmüyor ki, sigara içme ondan bağımsız bir şey yapma hakkınız yok. Kendinizi bu durumlara düşürmeyin, bu davranışları kabul etmeyin lütfen. Siz kendinize saygı duymazsanız elin oğlu hiç duymaz. Bu şiddeti affetmeniz kendinize saygınızın olmadığını gösterir. Affederseniz şiddet katlanarak devam eder. Şiddetin özürü, gerekçesi falan da olmaz.

Bir de anlamadıkları şey, bu dayakçı kocalar önce eşlerini sonra çocuklarını dövüyor.
Hadi bugün vücudunuzda birkaç çürükle kurtuldunuz, sonraki dayaklardan da ciddi hasarlar almadan kurtuldunuz, çocuğunuzu kurtarabilecek misiniz?

Şiddet gören kadınlara çocuklarınız da dayak yer dediğimde söz konusu çocuğum olunca eşim elini kaldıramaz engel olurum diyorlar, kendinize uygulanan şiddete engel olamaz dur diyemezken çocuklarınızı nasıl koruyacaksınız?
Önce anne kendini koruyacak, böyle bir adamla evli kalmayacak, böyle birine çocuk yapmayacak, hadi çocuk yaptı ilk şiddette çekip gidecek.

Haklısın ne yaşıyorsak sustuğumuz için yaşıyoruz, eş eğer sigaranın arkasına sığınıp sizi yerden yere vuruyorsa, kendisine öfkesini körükleyecek başka bir bahane bulduğunda Allah yarattı demez öldürür de.

Dün akşam kaç tane kadın cinayeti haberi seyrettim içim kıyıldı resmen, bu adamların hepsi önce dayakla başladı bunu bilsinler ona göre affetsinler, bir insan hangi öfkenin esiri olur da eşini 47 yerinden bıçaklar?
Şunu da ilave edeyim, böyle adamların çocukları da dayağa maruz kala kala ya şiddet mağduru oluyor veya şiddetin ta kendisi oluyor, bakınız sadece motosikleti tamir etmeyi reddettiği için döner bıçağıyla iç organlarını dahi parçalayarak öldüren 16-17 yaşındaki caniler, bakınız Mattia Ahmet’in canileri.

Susup dayak yedikçe ileride çocuklarınızın da kurban veya cani olmalarına neden oluyorsunuz.

Daha nasıl anlatılır bilemedim, konu sahibi dikkate almıyorsa bile rica ediyorum eşinden, ailesinden, sevgilisinden, nişanlısından şiddet gören kadınlar aklını başına toplasın.

İyi yapmışsın. Mantıklı hareket etmişsin. Geri adım atma, genceciksin. Hayatını mahvetme lütfen bu pislik tipin sana zara vermesine izin vererek

Arkadaşlar bir zihinsel engelli vatandaşımız daha lütfen çenenizi yormayın ben en çok size üzülüyorum sinirlenip yazıyorsunuz üzülüyorsunuz burada çok hassas ve insancıl insanlar var ama üzmeyin kendinizi ülkemizde zihinsel engelli hemcinsimiz çok sorduğu sorudan bile anlayabilirsiniz ve biliyorsunuz ki bosanmayacak darp raporu almayacak ve türlü bahanelerle bu evliliğe devam edip çocuk yapıp düzeleceğine inanacak üstüne 2.yi de yapacak ne olur çenenizi yormayın da gerçekten derdi olan vatandaşlarımıza yardım edelim allahaskina ya

Bizim anlayış göstermemiz neyi değiştiriyor. Ayrıca anlayışı kendiniz için mi eşinizi aklayıp eşin haklı dememiz için mi istiyorsunuz

Patavatsızlığına veriyorum benim bir şeyleri sormuş olmam senin bana hakaret etmeni gerektirmiyor haddini bil kendini zor durumda kalan insanlarla kıyas yaparak mutlu hissetmeye devam et akıl verince de kendini bir sey sanmissindir eminim ki

Gerçekten darp raporu alıp , şikâyetçi oldunuz mu?Uzaklaştırma aldınız mı?

Sırtın yerine kafanda çarpabilirdi ölsen namussuzluk yaparken yakaladım itişme sırasında düştü vurdu derdi üstüne işten sıyrılmaya bakardı. boşanmayı hala düşünmüyorsanız buna rağmen bile en azından darp raporu alın 3 gün sonra devamı geldiğinde elinizde kanıt olur şiddetin sonu gelmez.

Detaylı detaylı uzunca yazanlara çok üzülüyorum çünkü konu sahibi barışma taktiği bekliyordu.

Cocugunuz olmadan bosanirsaniz, atanmaniz daha kolay olur. Aileniz lokmaniza laf etmez sonucta. Kapanir bir odaya, kimseye hizmet etmeden, dayak yemeden calisirsiniz. Bir cok insan 30undan sonra ataniyor, sizin yasiniz genc. Hayatinizi karartmayin.

Kendini öldürmesinin sakıncası nedir? Boşanmada mal paylaşımı olaylarına da girmezsiniz. Sizi öldüreceğine kendini öldürsün.

Kendini öldürmesinin sakıncası nedir? Boşanmada mal paylaşımı olaylarına da girmezsiniz. Sizi öldüreceğine kendini öldürsün.
Bir de adam kendimi öldürürüm diyince minnak kalpleri pıt pıt ediyor. lan!!!! ( af edersiniz) 1 saat önce o adam seni öldürüyordu.Düşünce kafanıda mı vurdun?Bu nasıl bir akıl tutulması?Hiç mi hayatta sizi seven ,el üstünde tutan olmadı???Öküzlere tapar oldunuz.Gerçekten böyle adamlar öldürsün kendini,oksijen israfı......

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…