Hayır size kızmıyorum aksine teşekkür ederim görüşlerinizi belirtip beni rahatlatmaya çalıştığınız için. Şuanda mesela başıma daha büyük bir şey gelse benim gözüme bu çok ufak basit bir olay gibi görünürdü diye düşünüyorum. Allaha şükür sağlığım yerinde elim kolum tutuyo kimseye bağlı yaşamam gerekmiyor. Fakat bu konu benim için henüz kapanmadı zamanla soğuyacak biliyorum. Yinede ara sıra sızlatacak içimi. Sinek küçüktür ama miğde bulandırır. Kimi alır sineği atar ve içmeye devam eder, kimide onu mundar sayar artık...
Gerçekten birkaç resme baktığı için mi bu kadar acı çekiyorsunuz??
Malesef... Bir kere bozuldu devamının olmayacağını kim garantileyebilir ki ? Güvenimi kaybettim işte sorun bu...
Herkes kadın-erkek ilişkilerini kendi evliliğindeki gibi sanıyor..
Kocasını durduramayan olağan karşılıyor bu konuyu.
Ona göre yorum yapıyor onu anladım.
Adam 17 yaşında olsa her gördüğü bacağa baksa amenna..
Evli barklı cinsel hayatı olan bir erkek,gitsin arabalara baksın ..?
Azdı mı kudurdu mu ? yolda kadınların bacaklarına bakan kocalarına da birşey demiyordur normal karşılayanlar herhalde..
Kocasını durduramayan olağan karşılarmış biraz ağır bir cümle olmuş sanırım.
Adam ihanet etmemiş. Ters bir şey yapmamış. Sadece bakmış. O kocasını durduran kadınların kocalarının da fotoğraflara bakabileceğini düşünüyorum. Gerçekçiyim çünkü.Benim içim rahattı cümlelerimi kurarken. İki fotoğrafa baktı diye kışkırtıp, evinde büyük krizlere neden olmuyorumdur sanırım. Eğer yaptığının suç olduğunu, affedilemez birşey olduğunu düşünseydim yazardım.
Son bir sözüm daha var. Eğer fotğraflara baktı diye eşini affetmekte zorlanacaksa ve bunu evliliğine yansıtacaksa ileride çoook daha büyük problemler olacaktır.
Daha 6 aylık evliyim. Eşim bu sabah mynette erotik 6 7 tane fotoya bakmış aynı kişiye ait. Yıkıldım resmen. Aradı bunu nasıl yaparsın dedim gayet sakin kıskandın mı diye sordu? Bu iğrençliğimi kıskanıcam dedim. Ben miyim iğrenç dedi. Bir anlık merakla baktım dedi. Kapattım. Sonra tekrar konuşuk. Çok bağırdım hani sen dişi sineğe bile bakmazdın dedim hani yapanları kınıyordun ne oldu dedim. Ee bu zamana kadar baktım mı, istersen eve gelmeyim bu gece dedi. Sebebi ne dedim ben miyim beni beğenmiyormusun dedim. Bunu yapmanın bir sebebi var dedim. Evet dedi var. Eğer sen bana kalkıp sabahları bir kahvaltı hazırlasan beni işe göndersen bende bakmazdım bu sabah bunlara dedi. Ben sana her arkamı döndüğümde sen benim arkamdan iş mi çevirceksin dedim. çünkü her onu bıraktığımda oyun oynuyor buluyorum. Ve oyun oynamasını istemiyorum. Ama yok vazgeçiremedim. Azarladım bayağı çok kötü hissediyordum sinirliydim. Özür diledi ama özür dileyince geçiyor mu? Bana yaptığı saygısızlığı gideriyor mu? Akşama uzun uzun bu konuyu konuşucaz dedim. Daha gelmedi mesai kaldı? Sizce ne yapmalıyım?
Yorumları okuyorum. Birçoğu sakın alttan alma ezilme falan demiş.
Bu resimlere bakmasında ne sakınca var henüz anlayabilmiş değilim.
Anlama gibi bi sorunum olmadığını düşünürdüm şimdi şaşırdım
Mynet bildiğim bir sitedir. Baktığı fotoğraflar çok çok kötü olamaz. Üstelik birçok erkek ve hatta bazı kadınlar da bu fotoğraflara bakar. Bunun anormal tarafı nedir. Millet neler izliyor şöyle bir konulara bakın isterseniz. Anormal bulduklarım bunlardır benim
Siz bu kadar kompleksleri olan bir insan mısınız? Hiç mi güveniniz yok kendinize de bunu bu kadar büyütüyorsunuz.
Size son bir tavsiyem olacak. Sizi tanımam etmem ama ben sıkıldım sizin şu güveninimi kaybettim sözünüzden. Bunaltacaksınız adamı diye korkuyorum. Soğutacaksınız kendinizden.
İki fotoğrafa baktı diye bu kadar da zindan etmeyin hayatı kendinize
Bu tip konularda genel geçer kurallar olamaz gibime geliyor.
Arkadaş birlikte victoria Secret defilesi izliyormuş,ben mesela bundan haz etmem.
Ama muhtemelen o da kendi hayat bakışına uygun bir adamla evlendi.
ben de zaten kafama uyan bu konulara benim gibi bakan bir adamla evlendim.
Eşim de beni kıvanç tatlıtuğ'un vücudunu fotoğraflarına bakarken görse çok şaşırır.. hayatta yapmadığım birşey o da belki öyle bir kadınım diye evlendi
yani çok uzattım ama demem o ki dengimize uygun adamlar kadınlar buluyoruz.
Konu sahibinin hayal kırıklığı da bu olabilir.
bence fazla abartmışsın
belki denk geldiği için bakmıştır. bakmış olması seni aldattığı anlamına gelmez.
şu dişi sinek mevzusunuda hiç anlamam ne yapsın adam gözünümü kapatsın?
oyun oynamasına izin vermiyormuşsun, vermemek yerine onunla oynamayı denemelisin.
Farkında mısınız bilmiyorum ama hakaret içerikli cümleler kuruyorsunuz dengimize göre adamlar buluyoruz derken. Yani ben bu olayın çok büyütülmemesini gerektiğini söylediğim için benim dengim bu tür bir adam demek oluyor.
Ben hiç bir erkeğe bakma gibi bir empati kurararak değerlendirmedim olayları. Aklıma bile gelmedi.
Ayrıca kıvanç tatlıtuğun resimlerine bakmadınız diye nasıl bir kadın oldunuz da eşiniz sizinle bu yüzden evlendi bunu da anlayamadım. Birileri bakıyorsa onlar nasıl kadınlar acaba.
Hiçbir zaman seviyemi bozmadım çok şükür. Sizin için de bu kuralı bozmayacağım. Sadece kullandığınız kelimeleri hiç de şık bulmadığımı ve hiçkimseye bu tür cümleleri yakıştıramadığımı söyleyeceğim.
Daha 6 aylık evliyim. Eşim bu sabah mynette erotik 6 7 tane fotoya bakmış aynı kişiye ait. Yıkıldım resmen. Aradı bunu nasıl yaparsın dedim gayet sakin kıskandın mı diye sordu? Bu iğrençliğimi kıskanıcam dedim. Ben miyim iğrenç dedi. Bir anlık merakla baktım dedi. Kapattım. Sonra tekrar konuşuk. Çok bağırdım hani sen dişi sineğe bile bakmazdın dedim hani yapanları kınıyordun ne oldu dedim. Ee bu zamana kadar baktım mı, istersen eve gelmeyim bu gece dedi. Sebebi ne dedim ben miyim beni beğenmiyormusun dedim. Bunu yapmanın bir sebebi var dedim. Evet dedi var. Eğer sen bana kalkıp sabahları bir kahvaltı hazırlasan beni işe göndersen bende bakmazdım bu sabah bunlara dedi. Ben sana her arkamı döndüğümde sen benim arkamdan iş mi çevirceksin dedim. çünkü her onu bıraktığımda oyun oynuyor buluyorum. Ve oyun oynamasını istemiyorum. Ama yok vazgeçiremedim. Azarladım bayağı çok kötü hissediyordum sinirliydim. Özür diledi ama özür dileyince geçiyor mu? Bana yaptığı saygısızlığı gideriyor mu? Akşama uzun uzun bu konuyu konuşucaz dedim. Daha gelmedi mesai kaldı? Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?