Nedenini çok sordum zaten bilmiyorum diyor. O an myneti açmış onlar çıkıncada gözü takılmış. Bahanesi bu işte. Bizde bir sorun mu var dedim yok dedi, memnun musun dedim evet dedi. Ama bence bana söylemediği bişeyler var.Şimdi yapmış bir eşeklik. Pişmanım dedi ve söz verdi evliliğimiz üzerine... Bende hiç yapmadığım şeyler yaptım onun için. Bıraktım oyun oynasın, çikolata aldım ona " ki bu onun için çok önemli", hiçbir sözüne karşı çıkmadım. Böyle anlatınca sanki çocuk gibi geliyor değil mi, çikolata, oyun... Bunlar onu mutlu ediyor işte. Gel gör ki ben mutlu olabildim mi onun mutluluğundan hayır... Çünkü ben hala unutamıyorum affettim desemde.
ne yani biriniz çıkııp bakmıyorum desin
ya da biri çıkıp benm kocam bakmıyo desin
ben bakmıyorum..
Eşim de bakmıyor ama kocanın lafıyla bebeğin dötüne güven olmazmış o yüzden onun adına konuşmayayım..
Ne kıvanç ne victoria mankenleri ilgimi çekmiyor bana ne milletin poposundan bacağından..
yani zevk almıyorum ne bileyim..
alana da lafım yok ama..
bakmayan kadın yoktur bakmayan erkek yoktur diye genellemelerden hoşlanmıyorum.
bikinilere bakıyorsunkadınların bacakları değil baktığımız
bikiniler felan
belirteyimde...
haa bunun zevkle alakası yok
foto,resim hep ilgimi çeker
bana göre de genellemeler hep doğru çıkar
bikinilere bakıyorsunpeki
insanın hayran olduğu beğendiği bakarken hoşuna gittiği insanlar olabilir.
yadırgamıyorum aslında.. ben bakmıyorum dedim sen iddialı bir şekilde yoktur bakmayan dediğin için..
bence mankenlere modellere ünlülere vs bakmak zevk kadın için de erkek içinde..
bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır ..
nietzsche
Daha 6 aylık evliyim. Eşim bu sabah mynette erotik 6 7 tane fotoya bakmış aynı kişiye ait. Yıkıldım resmen. Aradı bunu nasıl yaparsın dedim gayet sakin kıskandın mı diye sordu? Bu iğrençliğimi kıskanıcam dedim. Ben miyim iğrenç dedi. Bir anlık merakla baktım dedi. Kapattım. Sonra tekrar konuşuk. Çok bağırdım hani sen dişi sineğe bile bakmazdın dedim hani yapanları kınıyordun ne oldu dedim. Ee bu zamana kadar baktım mı, istersen eve gelmeyim bu gece dedi. Sebebi ne dedim ben miyim beni beğenmiyormusun dedim. Bunu yapmanın bir sebebi var dedim. Evet dedi var. Eğer sen bana kalkıp sabahları bir kahvaltı hazırlasan beni işe göndersen bende bakmazdım bu sabah bunlara dedi. Ben sana her arkamı döndüğümde sen benim arkamdan iş mi çevirceksin dedim. çünkü her onu bıraktığımda oyun oynuyor buluyorum. Ve oyun oynamasını istemiyorum. Ama yok vazgeçiremedim. Azarladım bayağı çok kötü hissediyordum sinirliydim. Özür diledi ama özür dileyince geçiyor mu? Bana yaptığı saygısızlığı gideriyor mu? Akşama uzun uzun bu konuyu konuşucaz dedim. Daha gelmedi mesai kaldı? Sizce ne yapmalıyım?
Hiçbişi olmamış gibi mi davranayım sizce eşime? Unuttum gitti aman yapmışsa yapmış bidaha yapsın mı diyim? Yok yapamamıyorum size anlatıyom sizde sıkıldınız(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?