Eşimden beklemezdim

Bence baya bi abartmışsınız ikinizde..Resimlere baktı diye hemen telefona sarılıp aranmaz ki..ve aynı şekilde eşinizde bana kahvaltı hazırlasaydın yapmazdım tutumu..Allah aşkına bu dert mi ya..? Bakarsa baksın kendi göz zinası,kendi günahı..bunu aldatma diye düşünüpde boşyere sıkmayın bence canınızı..!

Daha evliliğiniz çok yeni noendciğim. Evlenmeden önce insan karşısındakini ne kadar tanıdığını düşünse de evlenince farklı farklı yönleriyle karşılaşıyor. Hem kendini, hem karşısındakini yeniden tanıyor. Siz onun neleri önemsediğini, o sizin nelere değer verdiğinizi zaman içinde keşfediyor. İdeali bunu kavgasız gürültüsüz yapabilmek, ama bunu da yapabilen yok denecek kadar azdır sanırım.

Ben eşinizin birkaç erotik resim bakma olayına, sizin bu kadar hassasiyet gösterebileceğinizi tahmin etmediğini sanıyorum. Öylesine bakmış o resimlere, fazla bir anlam yüklememiş bana kalırsa. Ben şu anki aklımla, böyle bir konuyu sorun olarak görmüyorum.

Bu olay neticesinde her ikiniz de birbirinizle ilgili birşeyler öğrendiniz diye düşünüyorum. Kanımca, evliliğin selameti için önemli olan, bu öğrenilenlerden ders çıkartıp bundan sonraki adımlarını buna göre atmak. Olayı tekrar tekrar düşünmek içinizi karatmaktan başka bir işe yaramıyor bana kalırsa. Eşinizin samimiyetine inandıysanız, artık bu olayı geride bırakmaya çalışın.

insan beklenmez der annem
evde bakmaz cafeye gider

2.bi hat alır.
içinde olmasn bi insanın

bende bakmasını istemem
bakıyosa engel olamayız

ama bende bakıyorum nolcak
hele behlülegeorge clooneyooo kim bakmıyo
kkda victoria secret mankenlerinede bakıyoruz
sapık ya da güvenilmez mi oluyoruz
ne yani biriniz çıkııp bakmıyorum desin

ya da biri çıkıp benm kocam bakmıyo desin

ne yani biriniz çıkııp bakmıyorum desin

ya da biri çıkıp benm kocam bakmıyo desin

ben bakmıyorum..
Eşim de bakmıyor ama kocanın lafıyla bebeğin dötüne güven olmazmış o yüzden onun adına konuşmayayım..
Ne kıvanç ne victoria mankenleri ilgimi çekmiyor bana ne milletin poposundan bacağından..
yani zevk almıyorum ne bileyim..
alana da lafım yok ama..
bakmayan kadın yoktur bakmayan erkek yoktur diye genellemelerden hoşlanmıyorum.

kadınların bacakları değil baktığımız
bikiniler felan
belirteyimde...

haa bunun zevkle alakası yok
foto,resim hep ilgimi çeker

bana göre de genellemeler hep doğru çıkar

çok abartılı tepkı vermişsiniz

kadınların bacakları değil baktığımız
bikiniler felan
belirteyimde...

haa bunun zevkle alakası yok
foto,resim hep ilgimi çeker

bana göre de genellemeler hep doğru çıkar
bikinilere bakıyorsun peki
insanın hayran olduğu beğendiği bakarken hoşuna gittiği insanlar olabilir.
yadırgamıyorum aslında.. ben bakmıyorum dedim sen iddialı bir şekilde yoktur bakmayan dediğin için..
bence mankenlere modellere ünlülere vs bakmak zevk kadın için de erkek içinde..

bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır ..

nietzsche

evet bikini
saç modelleri
tabi vic.sec.sadece değil

zevk derken neyi kastettn anlamadm
bayanlara bakarken nasıl bi zevk olur :26:

bakar bu erkekler:97:

bunlara bakınca mı doymuşş

bahaneye bak.. yada ne yani sürekli yaramaz çocuk gibi peşinde mi olman lazım böle şeylere bakmaması için . tasması varmıymış senle evlenmedn önce bi sorsaydın anasına

Hiçbişi olmamış gibi mi davranayım sizce eşime? Unuttum gitti aman yapmışsa yapmış bidaha yapsın mı diyim? Yok yapamamıyorum size anlatıyom sizde sıkıldınız (

tatlım kimsenin senden sıkıldığı yok sadece şunu anlatmak istiyoruz burda gerçekten çok büyütülmeyecek bişeyi büyütüp günleri hem kendine hem eşine zehir ediyosun hemde evliliğinizi yıpratıyosun.

Tamam kızlar SweetSeptember ın konusuna da yazdım. Ben canımı sokakta bulmadım sonuçta üzül üzül nereye kadar. Uyarımı güzelce yaptığıma inanıyorum yola devam.

oldu canim bir kahvalti hazirlamadin diye mi yapmis mis mis :))

bencede bahaneden ibaret bu sözler..

yinede arkadaslara katiliyorum kendine hakim ol ve sakince konusmaya calis..

bir resime baktı diye fazla üzerine gitmeyin,üstelik cansız bir resim....sokakta dahi biz kadınlar gösterişli bir kadın gördüğümüzde dönüp,dönüp bizde bakıyoruz....hemen baktı diye bu işi bu kadar büyütmeyin....

biz kadınlarda evet dışardaki kadınları süzüyoruz ama ne giymiş,şık'mı rüküş'mü diye inceliyoruz ama erkeklerin bakması farklı.erkeğin niyetleri farklı bizlerinki farklı

bence şakayla karışık üstüne gitmeden rahatsızlığını dile getir ne kadar üstüne gidersen okadar itersin

Kıyıdan köşeden fırtlayan seksi kadın resimlerine bende bakıyorum..Özellikle aramak başka karşısına çıkan fotoyu merak edip açması başka...onu bunu bilemem de kocanızı sabahları doyurun ya üzüldüm adama ha..

kadının bakması cinsel bir dürtünün doyurulması amacıyla yapılan bir iş değil..
ne hoş insan,ne giymiş,yakışmış mı vs vs diye bakılır..
ama erkeklerde 10 sn içinde bakıp,o baktığını da yiyip bitirebilme özelliği var..
(bize üniversitede sanat tarihi dersinde öğretilmişti;
örneğin sergide bir elma tablosuna bakarsınız.. ne güzel görünüyor,ne başarılı çizilmiş dersiniz..
ama onu ordan alıp yemeyi düşünmezsiniz..bunun adı,'karşılıksız algılama')

konuyla alakalı olarak şöyle bağlayayım konuyu;erkekler heppp 'karşılıklı algılama yapıyorlar!!!'

bir de bizler karşımıza çıkarsa eğer bakarız geçeriz..
erkekler karşılaşmak için çaba sarfediyor..
vs vs vs..

internet ise tam da bu noktada onlara özellikle hizmet ediyor..
istedikleri an,ev konforunda.....
maalesef...

ben 1 yıllık evliyim ama eşimle çok fazla samimiyiz tahmin edilemeyecek kadar çok şükür iyi aramız anlaşamadığımız tek bir konu bile yok iş aşk duygusal dini siyaset ekonomi vs. vs. her konuda süperiz zaten günün 19 saati birlikteyz 5 saatide çalışıo
neyse sadete geleyim her hafta avmye gezmeye gideriz orda çok güzel kadınlar görüoruz mesela 40 yaşında belki ama fizik bakım giyiniş süper ötesi süslü bakımlı kadınlara bayılıorum ve gördüğüm gbi aşkım ya baksana ne kadr güzel dimi inş bende 40lı yaşlarda böyle olurum deyip birlikte bakıoruz ya da çok aşırı transparan giymiş kızları gördüğümde aşkım baksana oha yani abartmış iyice diyorum tvde gördüğümde gülüoruz bakıoruz birlikte facebookta gezerken x diim kızlara bakıp gülüoruz ama o benim sadece eşim değil dostum sırdaşım arkadaşım sevgilim aşkım tam anlamıyla tamamlıoruz birbirimizi eşimin bende memnun olmadığı hiçbişey yoktur hiçbirşey şikayet edemez bende o yüzden bakmasını pekte takmıorum ben bile bakıorum o türde kızlara gördüğümde bizde güven sonsuz memnuniyet çok şükür sonsuz o yüzden hiçbir sorun çıkmaz

ben bile bazen bakiyorum kizlara yolda donup yada fotograflara..esin bakip unutmustur bile..bosver..takmana degmez..kahvalti olayini da esin bilincli soylemistir sabahlari hazirlaman icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…