Eşi çok büyük suç işlemiş gibi gösterilmeye devam edilsin. Zaten bundan sonra bu konuyla ilgili yorum yapmak istemiyorum. Yazık ki bu nedenle çok sarsılan konu sahibi bu tarz yorumları okudukça eşine kızgınlığı artacak ve evdeki kriz artacak.
Ben eşime asla dişi sineğe bile bakmicaksın die baskı yapmadım. Bakarsan gözünü oyarım demedim... Çünkü yapmicağını düşünüyordum kendimce. Ama nedense o hep bunu söyleme gereği duydu. Oyun konusunda haklısınız zaten bıraktım gitti.
''hani sen dişi sineğe bile bakmazdın'' yazmışsın ona istinaden yazdım.
anlatmaya çalıştığım tavrının bana göre yanlış olmasıydı. tatlı dille ifade etmen sanki daha bir yararına olurdu gibi geliyor bana.
O bunu çok söylerdi de o yüzden öyle dedim o anki kırgınlıkla. Birazda ne bilim kendimi doldurdum düşüne düşüne sanırım o da saçma sebepler öne sürünce patladım o anda. Yanlış mı yanlış kabul ediyorum.
onun söylemiş olması senin tartışma anınıza ama sen bana bunu demiştin demeni gerektirmez.
hiç kendini doldurupta kuruntu yapma güzelim erkeklerin doğasında var bu yani ergenliğe adım attıkları gibi başlıyorlar zaten kadınlar ilgisini çekmeye sen bu durumu değiştiremezsin.
henüz taptazeyken evliğin sudan sebeplerle problemler yaratma, erkekler çocuk gibiler (tabi burda okuduğum eşine şiddet uygulayan, zarar veren ve ciddi anlamda aldatan varlıkları buna dahil etmiyorum) biraz şevkat, biraz hoşgörü, biraz kadınlıkla yaptıramayacağın şey yok
Konu dışında ama ya bir gün o da bana böle cilvelerle işvelerle gelse ya. Şöle güzel güzel giyinse, parfüm sürse, bana yemek hazırlasa sofrada beni kraliçeler gibim ağırlasa. Bende işe gitsem gelsem onu iki sevip hemen bilgisayarda neler var, tvde neler var die düşünsem... Hatta bana sırnaştığı zaman hadi aşkım film izleyelim desem... O da bana yok ben seninle vakit geçireyim sohbet etmek istiyorum deseDoğaya aykırı demi ... :95:
hiçte aykırı değil canım
istemeyi bildikten sonra tekrar diyorum her istediğini yaptırabilirsin
hiçte aykırı değil canım
istemeyi bildikten sonra tekrar diyorum her istediğini yaptırabilirsin
ben bişey demezdim, hatta "aa şuna bak aşkım ne güzel hatun " diye şakalaşırdım eşimle. öyle güvenmiştim. oturup karı koca victorias secret defilesi izleriz biz. internette istedğine baksın,istediğini izlesin alınmadım. rahatım bu konuda aslında.
ama baktım ki ben saldıkça o iyice yaymış. sahte msnler, sahte kadınlar... tam anlamıyla eşim de o bildiğimiz(!) erkeklerdenmiş. güvenmekle mi hata ettim yoksa adam hep mi böyleydi ben görmedim bilemiyorum.
Yorumları okuyorum. Birçoğu sakın alttan alma ezilme falan demiş.
Bu resimlere bakmasında ne sakınca var henüz anlayabilmiş değilim.
Anlama gibi bi sorunum olmadığını düşünürdüm şimdi şaşırdım
Mynet bildiğim bir sitedir. Baktığı fotoğraflar çok çok kötü olamaz. Üstelik birçok erkek ve hatta bazı kadınlar da bu fotoğraflara bakar. Bunun anormal tarafı nedir. Millet neler izliyor şöyle bir konulara bakın isterseniz. Anormal bulduklarım bunlardır benim
Siz bu kadar kompleksleri olan bir insan mısınız? Hiç mi güveniniz yok kendinize de bunu bu kadar büyütüyorsunuz.
Size son bir tavsiyem olacak. Sizi tanımam etmem ama ben sıkıldım sizin şu güveninimi kaybettim sözünüzden. Bunaltacaksınız adamı diye korkuyorum. Soğutacaksınız kendinizden.
İki fotoğrafa baktı diye bu kadar da zindan etmeyin hayatı kendinize
canım tamam krizi atlatmışsınız şimdilik fakat senin, içinden çok kızmış olupta dışından da onu ödüllendirmen ne kadar yerinde olmayan bir davranış tutarsız davranmışsın her hatasından sonra özür dileyip şimartılmayı bekler böyle alıştırma eşini.annesi gibi davranma.ama 1 sene sonra bunu hatırlayıpta güleceksin kızdıgım şeye bak ya diye. ilk evlendigimizde benimde bu tür şeylerim oldu.ama şimdi aklıma gelince çok saçmalamışız diyorum.evliliginiz oturdugu zaman bunların hepsi geçecek merak etmeNedenini çok sordum zaten bilmiyorum diyor. O an myneti açmış onlar çıkıncada gözü takılmış. Bahanesi bu işte. Bizde bir sorun mu var dedim yok dedi, memnun musun dedim evet dedi. Ama bence bana söylemediği bişeyler var.Şimdi yapmış bir eşeklik. Pişmanım dedi ve söz verdi evliliğimiz üzerine... Bende hiç yapmadığım şeyler yaptım onun için. Bıraktım oyun oynasın, çikolata aldım ona " ki bu onun için çok önemli", hiçbir sözüne karşı çıkmadım. Böyle anlatınca sanki çocuk gibi geliyor değil mi, çikolata, oyun... Bunlar onu mutlu ediyor işte. Gel gör ki ben mutlu olabildim mi onun mutluluğundan hayır... Çünkü ben hala unutamıyorum affettim desemde.
ben bişey demezdim, hatta "aa şuna bak aşkım ne güzel hatun " diye şakalaşırdım eşimle. öyle güvenmiştim. oturup karı koca victorias secret defilesi izleriz biz. internette istedğine baksın,istediğini izlesin alınmadım. rahatım bu konuda aslında.
ama baktım ki ben saldıkça o iyice yaymış. sahte msnler, sahte kadınlar... tam anlamıyla eşim de o bildiğimiz(!) erkeklerdenmiş. güvenmekle mi hata ettim yoksa adam hep mi böyleydi ben görmedim bilemiyorum.
Yaptıklarımla hissettiklerim tutmuyor doğru. Ama belki yaptıklarım düşüncelerimi de olumlu yönde etkiler diye umuyorum. Kendime sürekli şunu telkin ediyorum " İyiyim, süperim, güzelim" Çünkü moral bozukluğuyla depresyona bile girebilirim. Tabi sadece bu olayın etkisiyle değil yanlış anlaşılmasın şimdik :84:
kocanız mynette fotolara baktı diye bu kadara hayata küsmenize üzülüyorum açıkçası..
demek ki hafazanallah sizi aldatsa, yaşayamayacaksınız..
biraz relax..
kocanız mynette fotolara baktı diye bu kadara hayata küsmenize üzülüyorum açıkçası..
demek ki hafazanallah sizi aldatsa, yaşayamayacaksınız..
biraz relax..
Bende bunu anlamıyorum.Sizin yuvanızda bu konu zerre kıymet taşımaz.Başka birinin yuvasında ciddi bir meseledir.Sayfalarca herkes yorum yazmış ama siz ısrarla sizin düşüncenize itibar edilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz.
Kişiler gibi evliliklerde çeşit çeşit..
Daha 6 aylık evliyim. Eşim bu sabah mynette erotik 6 7 tane fotoya bakmış aynı kişiye ait. Yıkıldım resmen. Aradı bunu nasıl yaparsın dedim gayet sakin kıskandın mı diye sordu? Bu iğrençliğimi kıskanıcam dedim. Ben miyim iğrenç dedi. Bir anlık merakla baktım dedi. Kapattım. Sonra tekrar konuşuk. Çok bağırdım hani sen dişi sineğe bile bakmazdın dedim hani yapanları kınıyordun ne oldu dedim. Ee bu zamana kadar baktım mı, istersen eve gelmeyim bu gece dedi. Sebebi ne dedim ben miyim beni beğenmiyormusun dedim. Bunu yapmanın bir sebebi var dedim. Evet dedi var. Eğer sen bana kalkıp sabahları bir kahvaltı hazırlasan beni işe göndersen bende bakmazdım bu sabah bunlara dedi. Ben sana her arkamı döndüğümde sen benim arkamdan iş mi çevirceksin dedim. çünkü her onu bıraktığımda oyun oynuyor buluyorum. Ve oyun oynamasını istemiyorum. Ama yok vazgeçiremedim. Azarladım bayağı çok kötü hissediyordum sinirliydim. Özür diledi ama özür dileyince geçiyor mu? Bana yaptığı saygısızlığı gideriyor mu? Akşama uzun uzun bu konuyu konuşucaz dedim. Daha gelmedi mesai kaldı? Sizce ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?