Eşimden beklemezdim

Bende bunu anlamıyorum.Sizin yuvanızda bu konu zerre kıymet taşımaz.Başka birinin yuvasında ciddi bir meseledir.Sayfalarca herkes yorum yazmış ama siz ısrarla sizin düşüncenize itibar edilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz.
Kişiler gibi evliliklerde çeşit çeşit..

Ben nişanlıyken normal erkek arkadaşlarım kızlara bakarlardı ve derlerdi ki bakmayan erkek yoktur. Bende onlarla inatlaşır derdim ki benim nişanlımın öyle şeylerde gözü yoktur... Erkekler söylüyordu bunu anlayamadım o zaman.

Herkese teşekkür ederim yorumları için. Genel geçer bir kural yok. Herkes kendine göre görüşünü savunuyor haklı olarak. Olumlu veya olumsuz görüşleriniz benim için faydalı oldu muhakkak. İstişare amaçlı açtım konuyu tek çeşit yorum olsaydı belkide şimdi eşim başka bir evde ben başka bir evde kalıyorduk... Ya da ben herşeyi unutmuş gitmiştim madem bu kadar doğal herkes için deyip. Ama gördümki herşey herkese göre değişken ben ne yapmalıyım? Evet eşime artık bunu çok fazla yansıtmamalıyım çünkü yıpranıyoruz gerçekten soğuyoruz birbirimizden ama bişileride değiştirmeliyim.
Kırmadan, üzmeden, yaralamadan...

Son düzenleme:

''hani sen dişi sineğe bile bakmazdın'' yazmışsın ona istinaden yazdım.
anlatmaya çalıştığım tavrının bana göre yanlış olmasıydı. tatlı dille ifade etmen sanki daha bir yararına olurdu gibi geliyor bana.

O bunu çok söylerdi de o yüzden öyle dedim o anki kırgınlıkla. Birazda ne bilim kendimi doldurdum düşüne düşüne sanırım o da saçma sebepler öne sürünce patladım o anda. Yanlış mı yanlış kabul ediyorum.

onun söylemiş olması senin tartışma anınıza ama sen bana bunu demiştin demeni gerektirmez.
hiç kendini doldurupta kuruntu yapma güzelim erkeklerin doğasında var bu yani ergenliğe adım attıkları gibi başlıyorlar zaten kadınlar ilgisini çekmeye sen bu durumu değiştiremezsin.
henüz taptazeyken evliğin sudan sebeplerle problemler yaratma, erkekler çocuk gibiler (tabi burda okuduğum eşine şiddet uygulayan, zarar veren ve ciddi anlamda aldatan varlıkları buna dahil etmiyorum) biraz şevkat, biraz hoşgörü, biraz kadınlıkla yaptıramayacağın şey yok

Konu dışında ama ya bir gün o da bana böle cilvelerle işvelerle gelse ya. Şöle güzel güzel giyinse, parfüm sürse, bana yemek hazırlasa sofrada beni kraliçeler gibim ağırlasa. Bende işe gitsem gelsem onu iki sevip hemen bilgisayarda neler var, tvde neler var die düşünsem... Hatta bana sırnaştığı zaman hadi aşkım film izleyelim desem... O da bana yok ben seninle vakit geçireyim sohbet etmek istiyorum dese Doğaya aykırı demi ... :95:

hiçte aykırı değil canım
istemeyi bildikten sonra tekrar diyorum her istediğini yaptırabilirsin

bitanem sen çok yüzvermişsin eşine oda rahat rahat yapmış yapacağını,
erkek domuzları nolcek

e siz de kocanızla bakın bari bir iki resme ne var ki deyip, kadın istemiyo o zaman eşi de şöyle güçlü boylu poslu erkeklere baksın o zaman gör fırtınayı ne gerek var bu tarz şeylere anlamıyorum

canım tamam krizi atlatmışsınız şimdilik fakat senin, içinden çok kızmış olupta dışından da onu ödüllendirmen ne kadar yerinde olmayan bir davranış tutarsız davranmışsın her hatasından sonra özür dileyip şimartılmayı bekler böyle alıştırma eşini.annesi gibi davranma.ama 1 sene sonra bunu hatırlayıpta güleceksin kızdıgım şeye bak ya diye. ilk evlendigimizde benimde bu tür şeylerim oldu.ama şimdi aklıma gelince çok saçmalamışız diyorum.evliliginiz oturdugu zaman bunların hepsi geçecek merak etme

Canım çok önemli bir konuya değinmişsin.
Siz ne kadar rahat davranırsanız erkekler de o kadar rahatlaşır.
Fotograflara bakmasına vs. müsade ederseniz adam daha da abartır başka şeyler yapmaya başlar.
O nedenle gereksiz yere fazla anlayışlı olmamak gerekir.

Yaptıklarımla hissettiklerim tutmuyor doğru. Ama belki yaptıklarım düşüncelerimi de olumlu yönde etkiler diye umuyorum. Kendime sürekli şunu telkin ediyorum " İyiyim, süperim, güzelim " Çünkü moral bozukluğuyla depresyona bile girebilirim. Tabi sadece bu olayın etkisiyle değil yanlış anlaşılmasın şimdik :84:

kocanız mynette fotolara baktı diye bu kadara hayata küsmenize üzülüyorum açıkçası..

demek ki hafazanallah sizi aldatsa, yaşayamayacaksınız..

biraz relax..

mynette çok fotoğraf var bazen insan farkında olmadan bile tıklıyor. nasıl olduğunu bile anlamıyorsun. bence eşin mynette bi fotografa baktı diye büyütme evinizin huzurunu kaçırmayın. sakin ol. mantıklı bi kafayla düşün. bunun için üzmeyin birbirinizi. o sabah kahvaltı istiyorsa sen de hazırla gitsin canım. daha yeni evlisiniz ilgini eksik etme eşinden. erkekler sever. ondan sonra güzellikle tatlı dille hallet ne istiyorsan. kırmadan bağırmadan sinirlenmeden sakince konuş eşinle. ufak şeyler için aranız açılmasın bunlar için huzursuzluk yaşamaya inan ki değmez canım.

kocanız mynette fotolara baktı diye bu kadara hayata küsmenize üzülüyorum açıkçası..

demek ki hafazanallah sizi aldatsa, yaşayamayacaksınız..

biraz relax..

Yok artık :) Benim ondan önde gelen değerlerim var çok şükür. Şimdi bir boşluktayım, çalışmıyorum ona bağlıyorum ben psikolojimi ve düzeltmeye uğraşıyorum. Yoksa onun için mahvoldum öldüm bittim die bişi yok. Benden daha değerli değil...

Son düzenleme:

her evlilikte, belli kurallar vardır..
örneğin eşler birbirini aldatmazlar.. bu genel,olması gereken,beklenen bir durumdur..

bir de her bir evlilikte, eşlerin birbirinden istediği ve önceden oluşturulmuş yada zaman içinde ortaya çıkmış ve anlaşmaya varılmış, kabul edilmiş belli kurallar vardır..
ki bu kurallar o evliliğe özeldir..
bu anlaşmanın ihlali halinde diğer eş isyan edebilir,kırılabilir,boyutuna göre de ayrılabilir..
bu durum genellenebilecek bir durum değildir..

dolayısıyla da küçümsemek,garipsemek,anlamaya çalışmamak haksızlık olur..
fikir verilebilir elbette ama alayvari bir şekilde dayatmak anlamsızdır,sinir bozucudur ve herhangi bir amaca da hizmet etmez..
yorum yaparken şahsi görüş söylenebilir.. fakat esas olan, empati yaparak, sorununu paylaşmakta olan kişiye yardım etmektir..

Son düzenleme:

internetle ilgili butun herseyı kaldr at o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…