bekar bırı olarak cok fazla yorum yapamayacağım ama bu tarz durumda olanlara tek söyleyebıleceğim lütfen cocuk yapmayın. onların gunahları yok. sızınle ıcınde bulundugunuz ortamı çekmek zorunda değiller. siz eşinizi affedebilir devam edebılırsınız sızın tercihiniz.. ama cocuk bambaska bırsey onu da esaret altında yasamaya zorlamayın. lütfen..
pardon benim anlamadığım nokta şu: burda o kalenin altına dinamiti koyan dayak atan koca mı oluyor yoksa dayağa göz yummayıp boşanma kararı alan kadın mı?
adam düşünmüş mü evliliğini de madur olan taraf düşünecek?
boşanmak neye çare değil?
boşanacak kurtulcak.
çocuğu da yok.
kendi kararı kendisine kalmış sonuçta ama boşanmak da gayet güzel bir çare.
konu sahibi iş güç sahibi kendi ayakları üzerinde durabilen birisi.
kusura bakmayın sz dayak yiyip kendi tabirinizle 'eşeklik yaptı affedim gitsin boşanıp napcam' mantığında olabilirsiniz ama bu bayanın işi gücü var.
kimseye muhtaç da değil.
insanlar mutlu olmak için evlenir evlenmiş olmak için değil.
insanlar çocuklarına vurmaya kıyamıyorken elin oğlu gelip bayanın ağzını yüzünü morartsın, sonra da yaptı bi eşeklik diyip geçsin mi bu insan?
szn gbi düşünen ebeveynler yuzunden dayak yiyen kadınlar ayrılıp evlerine dönemiyorlar işte.
çok merak ediyorum kendi kızınız olsa da yaptı bi eşeklik kocandır döver de sever de mi diyecektnz?
bu mantıkla onu yaparsıınız çünkü.
Sevgili arkadaşım... Öncelikle kadınlar kulübüne hoşgeldin.
Şöyle söylemek isterim. Evlilik kurumu, en ufacık birşeyden yıkılamayacak, nice badireler atlatılabilecek kadar güçlü olan bir kurumdur. Hemen ilk kavgada ya da dayakta boşanmak, daha inşa halindeki kalenin dibine dinamit koymaktan farksızdır.
Kocan sana fiziksel olarak zarar vermiş... Bu onun "çok özür dileyerek söylüyorum ki" eşekliğinden. Ancak boşanmak bir çare değil. Medeni kanunumuzda eşlerin geçimsizliği halinde yalnızca boşanma olayı yok. Hakim senin isteğin üzerine, bir süre ayrılık kararı verebilir. Boşanmadan evvel, iki tarafın da düşünüp taşınması için en az 3 ay ayrılık kararı verilerek, 3 ay sonra ikinci bir dava ile sonuca bağlanabilir. İyi düşün derim, karar yine de senin.
öncelikle Allah analı babalı buyutsun çocuğunuzu.
ben yazınızın tamamını okudum ve gayet de iyi anladığımı düşünüyorum.
şu muhabbete de bayılıyorum yalnız sen bekarsın anlamazsın.
bekar olabilirm ama bnm de bir çevrem, ailem, sözlüm var.
evliliğin ne olduğunu bilmek için illaki evli olmaya gerek yok.
kangren kol kesilir derken neyi kangrenlik derecesnde sınıflandırdığınıza bağlı.
bu insan balayında tokat yiyip affetmiş.
sonuç: 10 ay sonra yüzünün morarması.
pardon ne zaman kesip atacak o kangrenli kolu?
hastanelik olduğu zaman mı?
evliliğin bir kurum olduğu fikrinize de katılmıyorum.
evlilik ayakta tutulması gereken bir kurum değil; sevgi, saygıyla yürüyen bir beraberliktir bana göre.
karşısındaki çocuğu değil karısı.
sze vuran adama szn bir saygınız kalır mıydı? sevginiz kalır mıydı?
o insandan çocuklarınız olsun ister miydiniz?
kendisinden güçsüz brine vuracak kadar aciz bir erkeğe ne eşinin saygısı kalır ne de o adamdan koca ya da baba olur.
öncelikle geçmiş olsun cnm şuan bende aynı durumdayım .sen son gelişmeleri yazmamışsın.dava açtınmı neler yaptın banada anlatırmısın.kesinlikle vazgeçmeyecem. sadece rezil olmadan milletin ağzına düşmeden ayrılmak istiyorum.. ben babamdan bile dayak yemedim.. kavgalar ettik, tartıştık, ağır küfürler duydum yalkaşık 5 yıldır konuşmuyorum.. ben kendi kanımdan canımdan insanı silmişim hayatımdan düğünüme bile çağırmamışım elin oğlunun bana el kaldırmasını mı hazmedecem?
öncelikle geçmiş olsun cnm şuan bende aynı durumdayım .sen son gelişmeleri yazmamışsın.dava açtınmı neler yaptın banada anlatırmısın.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?