3 secenek var
Ya adam gercekten evli
Siz gözü karartıp bi yola girmeye hazırlanıyorsunuz.
Ya sevgilisiniz evlenmeye giden kestirme yol bu
Yada evlisiniz adam cocuk istemiyor.
Buyur anlat hangisi
Vallah bende hayretler içerinde kaldım gorunce hayal güçleri cok kuvvetli :) :) yazım samimi mi gelmedi yada saçma mı geldi anlamadım ..
Eşiniz size hayalinizi sizden habersiz gerçekleştirirse gercekten onu siler atarmısınız? İyi düşünün bence
bu benim almayi cok arzu ettigim marka bir canta degil, alip eve gelip supriz yapsin. cocuk sahibi olmak son derece ciddi ve uzerine istisare yapilmasi gereken bir konudur. dolayisiyla esim cocuk konusunda benim hayalimi ancak benimle beraber insa edebilir.
Oyle dusunmuyorum sonucta esim istemedigi halde ben hamilelik hayali kurmuyorum, o istiyor bende artik istiyorum o coktan hazir ve beraber insa edicez zaten... Benim hevesim baska birsey anlatamadim galiba, Bu arada niye bir tek seferden hamile kalmayayimki, hersey kismet ve Allahin bilicegi is , ama insanin aklina kotu seyleri niye getiriyorsun, maksadin ne? hayirlisi olsun insallah olur de gecistir arkadasim derdin ne anlamadim ..
birincisi ben sizin arkadasiniz degilim. ikincisi emin olun derdi olan biri sizinle 'siz' diye konusmazdi. size gercekten mutluluklar dilerim. umarim almak istediginiz yanitlari alir, yasamak istediklerinize nail olursunuz. iyi geceler.
Bebeği çok istediği halde korunuyorsa ,bebeği öpüşerek mi olacak sanıyor eşiniz?
Bence spiral taktırdım senin korunmana gerek yok diyebilirsin.. sana stres yaşatacağına haberinin olmaması daha iyi bence de.. hiçbir sorunu olmayıp sadece stresten çocuk yapamayan bir sürü çift var.. bu kadar istiyorsa ve düşüncelerinin değişmediğine eminsen gerçekten güzel bir sürpriz olur..
ayy ne saçma bir fikir ya sosyal medyadan mı etkilendiniz abartmayın , uzun zamandır çocuk yapamıyo olsanız adam duyunca sevinir de delikle falan adam farketmiycek mi içine boşaldıgını ? ee o zamanda mucizevi bir olay değil çocuk olması .
Eşine prezervatifle korunman hoşuma gitmiyor haz almıyorum de bundan sonra hap kullanmak istiyorum hem adetim düzene girer hemde sancısız adet görürüm de hapıda al hergün bitane içiyormuş gibi yap eşinin hiç göremiyeceği biryere at.nasıl fikir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?