Esimden habersiz hamile kalmak...

3 secenek var
Ya adam gercekten evli
Siz gözü karartıp bi yola girmeye hazırlanıyorsunuz.

Ya sevgilisiniz evlenmeye giden kestirme yol bu

Yada evlisiniz adam cocuk istemiyor.

Buyur anlat hangisi

Yada hersey konuda anlattigim gibi

Vallah bende hayretler içerinde kaldım gorunce hayal güçleri cok kuvvetli :) :) yazım samimi mi gelmedi yada saçma mı geldi anlamadım ..

yasinizin kac oldugunu bilmiyorum, sadece kadin haklari uzerine calisan biri olarak ve bu tur yontemlere cesitli sebeplerden basvuran kisilere tanik olduktan sonra saglikli bir yorum yapabilmek adina yazdim. ne hayal gucum kuvvetli, ne ozel hayata saygisizim. sadece dedigim gibi, bu tur bir konuyu istismar edebilme yetisi olan kisilere karsi hayatin diger yuzunu animsatmak adina durustce yorumda bulundum.

Son düzenleme:
Eşiniz size hayalinizi sizden habersiz gerçekleştirirse gercekten onu siler atarmısınız? İyi düşünün bence

bu benim almayi cok arzu ettigim marka bir canta degil, alip eve gelip supriz yapsin. cocuk sahibi olmak son derece ciddi ve uzerine istisare yapilmasi gereken bir konudur. dolayisiyla esim cocuk konusunda benim hayalimi ancak benimle beraber insa edebilir.

Oyle dusunmuyorum sonucta esim istemedigi halde ben hamilelik hayali kurmuyorum, o istiyor bende artik istiyorum o coktan hazir ve beraber insa edicez zaten... Benim hevesim baska birsey anlatamadim galiba, Bu arada niye bir tek seferden hamile kalmayayimki, hersey kismet ve Allahin bilicegi is , ama insanin aklina kotu seyleri niye getiriyorsun, maksadin ne? hayirlisi olsun insallah olur de gecistir arkadasim derdin ne anlamadim ..

birincisi ben sizin arkadasiniz degilim. ikincisi emin olun derdi olan biri sizinle 'siz' diye konusmazdi. size gercekten mutluluklar dilerim. umarim almak istediginiz yanitlari alir, yasamak istediklerinize nail olursunuz. iyi geceler.

birincisi ben sizin arkadasiniz degilim. ikincisi emin olun derdi olan biri sizinle 'siz' diye konusmazdi. size gercekten mutluluklar dilerim. umarim almak istediginiz yanitlari alir, yasamak istediklerinize nail olursunuz. iyi geceler.

Bence sen bu kadar karamsar ve soguk tepkilerle kimseyle arkadas olamazsin... Sanada mutluluklar hayatinda biraz positiflige ve mutluluga ihtiyacin varmis gibi bir izlenim birakiyorsun cunku, hoscakal

Merhabalar en mantıklısı ilaç içmeye başlıyorum demeniz onlar hormon hapları olduğu için çocuk düşünn ailelerin bunu önceden kullanmaları ilerde kolaylaştırıyormuş gibi bişeyler zırvalayabilirsin sen yap sürprizini takılma bişeylere

Bence esinize söyleyin..zaten denemelere başlanınca hemen pat diye olmuyor çocuk ..biz kadınlar emin olun daha stresliyiz birkaç denemeden sonra olmayınca..bence söyleyin derim ama karar sizin..

yumurtlama gunumu hesapladim bugun yumurtlama ihtimalim yok filan diyin,korunmadan iliski deneyin.

Çocuk çok ciddi bir konu tüm hayatınızı kaplıcak sonuçta sende ister istemez tedirgin bir şekilde yaklaşıyirsun eşine bunu dile getirmeni tavsiye ederim konuşmanız içinde bunuda belirtebilirsin bence sonuçta hayat arkadaşın

Bence spiral taktırdım senin korunmana gerek yok diyebilirsin.. sana stres yaşatacağına haberinin olmaması daha iyi bence de.. hiçbir sorunu olmayıp sadece stresten çocuk yapamayan bir sürü çift var.. bu kadar istiyorsa ve düşüncelerinin değişmediğine eminsen gerçekten güzel bir sürpriz olur..

ayy ne saçma bir fikir ya sosyal medyadan mı etkilendiniz abartmayın , uzun zamandır çocuk yapamıyo olsanız adam duyunca sevinir de delikle falan adam farketmiycek mi içine boşaldıgını ? ee o zamanda mucizevi bir olay değil çocuk olması .

Bencede stres cok kotu etkide yapabilir yani istiyorum ki normal hayatimiz sursun ve oylece olsun, Sanirim hap kullanmaya basliycam diyecegim ona :)

Sağlık ocağından dk hapı alın buna başladım daha pratik deyin hergün birini çıkarıp atın. O da korunmak zorunda kalmayacak

Eşine prezervatifle korunman hoşuma gitmiyor haz almıyorum de bundan sonra hap kullanmak istiyorum hem adetim düzene girer hemde sancısız adet görürüm de hapıda al hergün bitane içiyormuş gibi yap eşinin hiç göremiyeceği biryere at.nasıl fikir ama

Delik olayi biraz sacmaydi kabul ediyorum, ama ondan gizli hamile kalmak istiyorum cunku bekleyisini gormek istemiyorum streste olucak eger hemen hamile kalmassam endise sevinc falan karmakarisik okadar cok hevesli baba olmaya cunku ve ona ozel bi sekilde anons etmeyi istiyorum onun hevesi de var bende.

Iyi fikir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…