Esimden habersiz hamile kalmak...

Takvim yöntemiyle korunmak istediğinizi söyleyin, sonra da riskli bir günde risk olmadığını söyleyin bence.

Bence çok daha tatlı olur öylesi
Ben de öyle yapmak istiyorum

tabi önce evlenmem lazım

Cok istedigi halde korunuyor cunku ben istemiyorum zorla beni hamile birakacak hali yok ya
Canım yalana dolana gerek yok,bebek istiyorum diye söyleyin.Bence siz eşinizin tepkisinden değil,acaba hamile kalabilir miyim diye siz endişeleniyor,siz stres yapıyorsunuz.

Tatlım sen eşinin huyunu suyunu bilirsin. Madem fazla heyecanlanıp strese girecek söyleme sürpriz olsun. Eşine hap kullanmaya karar verdiğini ve artık onun korunmasına gerek olmadığını söyle Bu durum onun da işine gelir..

Bir erkek karısını seviyorsa ve isteğine saygı duyuyorsa kendi bildiğini okuyamaz..

Bakın yazdıklarınız samimi olabilir ancak doğru bir tutum içerisinde değilsiniz.

İnsan haklarına aykırı bu planınız .. Eşinizin bunu bilmeye Hakkı var. Bir süredir bebek konusu konusulmadı dsmişsiniz; belki kararı değişti, belki sizinle ve evliliğinizle ilgili fikirleri değişti, belki bir geçiş sürecinde, belki onun kafasında sizin farketmediğiniz 1001 tilki dolaşıyor, belki maddi acıdan size yansıtılmayan sorunlar var diye uzar gider bu liste.

Bir arkadaş demiş ne güzel demiş, çanta alıp önüne koyup sürpriz yapmaya benzemez bu iş. Dünyaya insan getirmek çok ciddi bir iştir. Etraflıca beraber düşünülmeli, planlanmalıdır.

Diyelimki eşiniz hala düşündüğünüz gibi çocuk konusunda net ve istekli.. Bugün siz sürprizi yaparsınız, o havalara uçar. Yarın öbür gün mutluluğunuz bozulsa, evliliğiniz çıkmaza girse çocuğu da bana sormadan gizli kapaklı yaptın zaten demez mi zannediyorsunuz .. Buna kulp takmaz mı?

Neyse siz bilirsiniz elbet ama yerinizde olsam asla girişmezdim bu işe..

esinize soyleyin supriz olacak bliyorum soylemezseniz hamile kalsaniz ama hemen bebis olacak diede bisey yok beraber heyecanlar bekleyin her ay onun heyecenani yasayin

Delikle falan ise yarıyor mu derken,kimse heralde kondomu delip acaba olur mu dememistir

yok beklermiş heyecan yaparmış falan ne alaka yahu eşinizde hemen ilk seferden olmayacağını biliyordur yani prezervatif delmekte neyin nesi bu adam demez mi ben korunuyordum sen nasıl hamile kaldın böyle yollara niye başvurdun. Adam gibi dersin madem istiyor tamam başlayalım diye. Aklıma evli olmayıp hamile kalıp evlenmeye ikna etmek bile geldi açıkçası yani yoksa hiçbir mantığa uymuyor dediğiniz.

Tamam sürpriz yapmak güzeldir ama dürüst ol bence. Her ay beraber oldu mu diye bekleyip sonra olunca zaten çok mutlu olacak o da...

Tek istediği eşine bir bebek sürprizi yapmak olan birine İnsanlar neden bu kadar sert yorumlar yapmış anlamadım bu kötü niyet neden yani :/
Konu sahibi için de tavsiyem doğum kontrol hapı kullanmaya başlıyormuş gibi yapabilirsiniz ya da eşinize korunmayı unutturacak kadar heyecanlandırabirsiniz biraz şevkli fln yani

Adam demicek mi 3yıl prezervatif taktık bişe olmadı da şimdi bu nedir? Sen hayırdır falan? Ayrıca prezervatifi nasıl delcen? Zaten pakette. Onu adam çıkarır paketten takar falan. Dur aşkım bi alıyım onu mu diceksin o anda?

Siz kocanıza istediğinizi söyleyin ve korunmasız ilişkiye başlayın. Belki hemen olur belki olmaz. Günlerce prezervatifte delinmez yani hadi 1-2 yaptın. Zaten hamile kaldığında bu 2nizede sürpriz olacak..

Bu forum 'korunurken hamile kalan' über hatun dolu. Onlara sor bence.

Şaka bir yana da bence eşine artık istediğini söyle ve beraber bekleyin.
Sürprizini ona öncesinde hiç umut yokmuş adet olacakmış gibi hissettiğini söyleyip test yaptıktan sonra da yapabilirsin.

Neden bu kadar kasiyorsunuz ki birakin esinizinde haberi olsun ne sacma yaa.bunun icin mucadele etmeyin esimden habersiz bilemedim pes..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…