• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden korkuyorum:(

selin986

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
100
4
46
Ankara
arkadaşlar eşime bi olayda sinirlensem asla sinirimi belli etmicem ona, yoksa hemen elini kaldırır yada çok aşırı bağırarak beni korkutur.
Sıkıntımı bile söyleyemez oldum. Ya bağırırsa diye
Kime sığınacağım aynı yastığa baş koyduğum adam bile bunu yaparsa:(:43:

konu biraz daha acıp ne gibi problemler ve tepkiler le karsılaştığınızı yazarsanız yardımcı olmaya calışırız ...

bu hayata bize en yakin tek kisi esimiz nasil boyle davranir sana ondan baska kimle derdini paylasicaksin ki esinin sana yaklasimi cok yanlis

Yani vurur mu?
Öyleyse çok kötü...
Siz konuşamıyorsunuz anlaşılan.
Aile büyükleri konuşsun.
Tedavi ettirin diyeceğim ama yanaşmaz büyük ihtimal.
Ayrılıkla korkutsanız tedavi için
İşe yaramazsa da uzatmayın. Ömür geçmez böyle

Son düzenleme:
onun aksi fikrini savunduğumda bile durum hemen bağırmaya gidiyor ve ben korkup siniyorum.Dolayısıyla ne derse kabul ediyorum
Etmesem zaten ettirene kadar 10 saat konuşur

insan sevdiğinden korkmamalı,korkutmamalı..açık açık konuşabilmeli.bu konuyu eşinizle konuştunuz mu?

nasıl vurur size.. nasıl kıyar ki... nasıl bir ömür geçireceksiniz? boşanın demiyorum tabiki. eşiniz kendisini düzeltmeli en yakın zamanda.

5 yıllık eclym ve kaç kez korktuğmu söyledm, benle rahat konşmalısın ,beni tanı konuşma tarzım bu diyo

onun aksi fikrini savunduğumda bile durum hemen bağırmaya gidiyor ve ben korkup siniyorum.Dolayısıyla ne derse kabul ediyorum
Etmesem zaten ettirene kadar 10 saat konuşur

canım seniin için çok üzüldüm, gerçektende çok sinir bozucu bir olay allah yardımcın olsun bir şekilde seni elinde oynatmak istiyor, o ne derse o olucak sen gıkını çıkaramıcan sürekli bunları yaparak sana bunu empoze etmeye çalışıyor bence.. işin çok zor çocuk falan varmı

5 yılık evliyim
söyledm kaç kez korktuğmu, konuşma tarzım bu alışmalısın diyo:(
ama ben alışamadm

önceki konularına da biraz göz attım eşim her tartışmada hemen seni boşayacağım diyor falan yazmışsın
hayatını korku içinde geçiremezsin canım zaman içinde bu senin özgüvenini de alır götürür
pasif silik bir insan olursun şimdiden tedbirini al
eşini çok seviyorsan artık buna tahammül etmek istemediğini açıkca paylaş bu durumdan vazgeçmesi gerektiğini iyice anlasın
ne demek benim konuşma tarzım bu öyle konuşma olmaz

Büyük ihtimalle bastan şiddet gördünüz ve şimdi tekrar olacak diye korkuyorsunuz.

Bunun iki çözümü var. Esinizle açıkça konuşup bir psikiyatriste gidin beraber. Kabul ederse tabi. Kabul etmezse ömür boyu korku çekeceksiniz ayrılmazsanız.

eşin kendini çok akıllı zannediyor heralde tamamen sindirme politikası ben böyleyim ona göre davran,konuşma...yoksa dayak yersin,bağırırım.
bu nasıl bir evliliktir siz köle o ağa,paşa mı ,eş değilde kendine sinmiş,korkak sesi çıkmayan birinii arıyor.
bu korkuyla yaşanmaz doğruları söylemekten korkma gerekirse aile büyüklerinden yardım al tabi güvendiğin kişilerden.

Şiddet hiçbirşeyin bahanesi olamaz. Hem döv hem de benle rahat konuş de oh ne güzel:47:

Back
X