- Konu Sahibi sonsuzakadar
-
sağolun,çok zor bir durum, kafam çok karışık.Ne yapacağımı bilmiyorum, bunun son olacağını bilsem belki affederim.tedavi merkezine de gideceğini söylüyor.offf kafam çok karışık.kimseye de anlatmak istemiyorum
canım çok üzüldüm...
gitsin tedavi olsun evliliğini bitirme derim ben , tedavi olması için şans ver
dilerim çok mutlu olursunuz
şiddet tedavi edilecek bi hastalık değildir. grip bi hastalıktır, kanser bi hastalıktır. istediği kadar tedavi olsun aylar sonra yine en ufak bir sorunda kas gücünü kullanmak isteyecek çünkü kafa yapısı bu. bu bir hastalık değil bu bir algı'dır. kendi üstünlüğünü böyle kuruyor, gücünü böyle ispat ediyor ona göre. yine şiddete sığınacak, çünkü bir insan neyse o dur.
kendini koru ve arkana bakmadan uzaklaş. kolay değil ama ömür boyu bir işkenceden kurtar kendini. herşey önce küfürle, sonra dayakla başlar.. bu adam kendini şiddetle tatmin ediyor. senin hayatın çok kıymetli. toplum için, onun bunun için bunu feda etme. lütfen...
yapamadım gidemedimçok seviyorum, onun da çok sevdiğine inanıyorum, Risk alıyorum.teK BİR ŞANS... BAŞKA DA BİR ŞANS VERMEYECEĞİM ŞİDDETLE İLGİLİ ALGISINI DEĞİŞTİRMESİ İÇİN
10 aylık evliyim eşimden ilk kez bugün şiddet gördüm.Birbirimizi çok severek evlendik, belki de bu bizi körleştirdi.Aslında pek çok konuda iyi anlaşıyoruz.Ama bir konuda da tıkandık mı tıkanıyoruz.Dün beni tartakladı,vücudumda izler oluştu.Şu an ikimiz de çok kötüyüz.O kendini affedemediğini söylüyor, kendinden utandığını.Bütün gün düşünmüş öfkeyi kontrol etmeyle ilgili bir merkez bulmuş oraya gideceğini söylüyor.Napacağımı bilmiyorum, ona bir şans vermeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?