eşimden soğudum abi baba gibi görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz yaşlı desem 43 yaşında, erkeklerin en iyi olduğu donem. Eğer başka birine ilgi duyma gibi bir durumunuz yoksa, arkadaşlığınız iyiyse, ailecek beraber vakit geçirin. 3 unuz beraber bir yerlere gidin, akşamları çocuğu yaptırdıktan sonra film gecesi yapın. Her evlilikte bu tarz dönemler oluyordur, çok aşkla evlenenlere bile aşk bir süre sonra bitiyor, sevgi ve dostluk devam ediyor.

ev arkadası deseniz okey de
abi / baba ne yahu.
o adamdan bir evladınız var abi baba olur mu
ben de ayni seyi söyledim ama amma abartiyorsunuz dediler.!...
erkekkler bacanak gibi olduk derler,ev arkadasi oolduk kanka modundayiz bu gibi ornekler verilir yani normalde..

en basta kizinin yaninda yatmasi hata araya sogukluk girmis ama her iki taraf da bi adim atmiyor..

En mutlu yaşlarınızda büyük kayıp maalesef. Ya insanın aynı evde başını omzuna koyamadığı,elini tutamadığı,dertleşemediği bir eş ve bu eşe hiçbirşey hissettmemek ama onsuzda yapamamak. Sanki alan memnun satan memnun moduna girmişsiniz. Birden bire bu hale gelinmez vardır altında bir sorun mutlaka. Bu sorunları konuşup halletmeniz gerek . Siz değil belki ama zamanla eşinizde dışarı kaymalar başlayacaktır. Ve aldatıldım diye hayıflanacaksınız. Burda yazmış olduğunuz gibi ona ne gözle baktığınızdan bahsettiyseniz adam aşkınızdan ölsede geri kaçacaktır.

İlk adımı siz atmalısınız. Konuşmak insana verilen bir özelliktir. Olmuyorsa gütmenin anlamı yok. Bırakın bari eşiniz hayatını yaşasın.

bence çok saldırgan bir tutumunuz var. sanırım kapasiteniz ya da geçmiş tecrübeleriniz benim durumumu yansıtmıyor. sanırım forumu da tam okumamış başlığı görüp direk dalmıssınız. tekrar söylüyorum sanırım 5. oldu anadolunun her yerinde kullanılan bacı gardaş gibi olduk tabirini kullandım. bunda bu kadar ne diye rahatsızlık duyuluyor anlayamıyorum. ev arkadaşı diyemem çünkü güven ve saygı devam ediyor yardımlaşma diğer sorumluluklarda öyle. bu tabirden bu kadar rahatsız olduysanız yazmazsınız olur biter. başta da belirttim kırıcı ya da boşan tarzında bir yoruma kapalıyım. sadece bir çözüm ya da yapıcı yorumlar istiyorum. çünkü yıkmak kolay yapmak ise zordur

Sanırım eşiniz çok merhametli o yüzden baba gibi goruyosunuz
eşim merhametli fedakar olgun bir insan çok da iyi bir baba. lakin biraz huysuz ve geçimsiz yönleri var sanırım bu da bazı tecrübeli arkadaşların da dediği gibi bu hale gelmemizden ötürü de olabilir. bunu aşmanın bir yolu içerisindeyim. bizde ikimiz de yoğun ve yorucu bi tempo da çalışma söz konusu bir çocuk var ama ikimizde de aile çevresi olmadığından tüm sorumluluk bizde çocuk olmadan önceki dönemlerde o kadar sıkı fıkı idik ki nerdeyse tuvalete bile beraber gidicez diycem ama buna da kızanlar olabilir demiyeyim :) sanırım yoğun çalışmak çocuk birbirne zaman ayırmamak zorluklar biraz da bu hale getirdi

lütfen yapıcı bi yol gösterin herkes mı böyle yoksa bir-tek biz mı böyle olduk ne yapacağımı bilmiyorum danışacak fikir soracak bi büyüğüm yakınım da yok. fikrinize ihtiyacım var
Bebek olunca yanyana yatma zor biz 3 yaşında onlara oda yapana kadar ayrı uyuduk ama hep sabrettik.Bu tarz durumlar olur normaldir ama hiçbirzaman baba abi yerine koyulmaz ki.Ayrı yatıyoruz diye.Sonuçta bebeklerimiz vardı,anne baba olmak hep beraber mi yatmak zorundayız çocuğun için bazen ayrı yatılabilir onlar rahat uyusun diye.Valla bnce kendinizi güncelleyin biraz faydası olur,zaman ayırın eşinizle de az bile olsa vakit geçirin çocuk uyuyunca

lütfen ama abartıyorsunuz ne kadar dar bir bakış açısı ön yargılar hemen aklınıza abi ile baba ile evlenmek gibi fikirler geliyor. bunu mu kast ediyorum allah aşkına. siz hiç köyünüzde ailenizde bacı gardaş gibi olduk deyimini duymadınız mı.

siz deki durum her ailede olan şeyler bizim gibi değil bizde sistematik olarak oda ayırma birlikte zaman geçirmeme gibi durum oluştu. yoksa ne biliyim çocuk hastadır korkmuştur uyuyana kadar kalırsın bunlar normal şeyler.

Hem esinizi artik baba veya abi gibi gordugunuzu soyleyin hem bundan rahatsiz olan uyelere atar yapin hem de bosan tarzinda bir yoruma kapali olun.

Sizin koyunuzdeki tabirler bizi ilgilendirmiyor. Bu cirkin benzetmeyi bu sekilde paklama yoluna da gitmeyin.

duymadim

Yılların ve çocuğun hatrına elinizden geleni yapın. Yavaş yavaş yatakları birleştirin, birlikte program yapın, ne bileyim sinemaya gidin romantik yemekler hazırlayın dışarı çıkınca elele tutuşun vs vs küçük süprizler başta zorlama olsa da zqmanla tekrar ısınabilirsiniz. Olmazsa da kaybedecek bir şeyiniz yok.

+100000

yoo biz hergün 3 yıla yakın ayrı uyuduk

eğer eşimle hala bir eş bağımız olsaydı böyle yazmazdım zaten. ayrıca bu tabir anadoluda kullanılan gayet de yaygın bir tabirdir bence siz özünüzden uzaklaşmayın ayrıca bir yazıyı ya da konuyu okurken içinden sadece bir cümle seçip ona odaklanmak okuma kültüründe yapılan en büyük hatalardandır ama tabii bunu da bilmek için okumak anlamak gerekli...

Eşinizle ilgili anlattiklarinizdan ben kurtarılabilir bir evlilik olduğunu düşündüm . Yani etrafta o kadar kişilik bozukluğu olan , anlayışsız , merhametsiz insan var ki .. ayrıldığinizda pişmanlık yaşayabilir keşke eşimle birseyleri duzeltme yoluna gitseydim diyebilirsiniz .
Önerilerim profesyonel yardım alın .
Artılarıni görün , çaba sarfedin . Ortak sevdiğiniz hobiler oluşturun . Ufak ufak hergun yakınlaşma ve düzeltme çabasında olun .. oturun konuşun .. seni çok seviyorum , saygı duyuyorum , değer veriyorum neler yapabiliriz , sorunları nasıl asabiliriz diye .. bence yaş farkını büyütmeyin . Ortak alanlar oluşturup tabi ki farklı aktiviteler de yapılabilir , birebir hayat beklentiniz aynı olacak diye birşey yok ..

anlayışlı çözüm odaklı yorumunuz için teşekkrüler olgunluğunuz belli. her tavsiyeyi değerlendirme süzgecinden geçirip neler yapabilirim diye bir yol haritası çizmeye çalışıyorum umarım başarılı olurum

yahu nesi çirkin ben eşimle eş bağlantım kalmadı demek istiyorum siz ne anlıyorsunuz pes daha ne diyeyim
bunun anlatimi icin bir cok kelime var hanfendi
neyse...

bak biz de yaklasik 2 sene ayri yattik mecburi durumlardan
cocugum hastaydi uyumazdi esim ise gidecek gece devamli uyanmasin uykusunu alip ise gitsin diye ayri yattik
ama cinsel hayatimiz sekteye ugramadi
bi sekilde onun icin de zaman ayirdik

ama esinizden daha cok sizin isteginiz bitmis bu evlilikteki heyecaninizi kaybetmissiniz bunu tekrar yakalamak da sizin elinizde arkadaslar tavsiyeleri vermis aynilarini yazmayim
ama yok olduramiyorsaniz da bosanip cocugunuzla cok da guzel bi hayat da kurabilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…