- 7 Kasım 2017
- 2.913
- 4.589
- 53
Hopp yavaş gel !!!ayy inanın gözümde asansör halvet yeridir diyen hocadan farkınız yok bi gider misin lütfen örümcek beyinlerinizle güzelim dinî ne hale getirdiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hopp yavaş gel !!!ayy inanın gözümde asansör halvet yeridir diyen hocadan farkınız yok bi gider misin lütfen örümcek beyinlerinizle güzelim dinî ne hale getirdiniz
Biraz edebiyat söz sanatı teşbih vb gibi konularla haşir neşir olun en basit ifadesi ile teşbihte hata olmaz cümlesini umarım duymuşsunuzdur lakin sanıyorum eğitim seviyeniz teşbih nedir onu bile bilmeyecek düzeyde. O yüzden artık bu zihniyete cevap vererek birşeyler anlatmaya çalışmayacağım.Bu acilan konuda en cok beni ceken nokta bu cirkin benzetme oldu. Arkadas gibi olduk seklinde ifade edilebilirdi cok basit olarak. Senelerce cinsel munasebetiniz olan birinin abiye ve babaya evrildiginin soylenmesini hic hos bulmadim. Bulmak zorunda da degilim.
Ayrica koca bir forum burasi. Binlerce insan ve binlerce farkli bakis acisi elbette ki olacak. Herkes ayni dogrultuda dusunecek diye bir sey yok. Bu nedenle garip benzetmenizle sosyal mesaj vermeyi bir kenara birakin bence.
Kimbilir bu basit benzetmeye bu kadar kafanız takıldıysa belki de altında başka sebepler vardır....Bu acilan konuda en cok beni ceken nokta bu cirkin benzetme oldu. Arkadas gibi olduk seklinde ifade edilebilirdi cok basit olarak. Senelerce cinsel munasebetiniz olan birinin abiye ve babaya evrildiginin soylenmesini hic hos bulmadim. Bulmak zorunda da degilim.
Ayrica koca bir forum burasi. Binlerce insan ve binlerce farkli bakis acisi elbette ki olacak. Herkes ayni dogrultuda dusunecek diye bir sey yok. Bu nedenle garip benzetmenizle sosyal mesaj vermeyi bir kenara birakin bence.
2 yıldır bu cvbı düşünüyordunuz sanırım, anca geldi.Kimbilir bu basit benzetmeye bu kadar kafanız takıldıysa belki de altında başka sebepler vardır....
Sanırım doğru tahmin olmuş....2 yıldır bu cvbı düşünüyordunuz sanırım, anca geldi.
Hayırdır otobüs ya da tır mı kullanıyoruz
Napalım sizler kadar başka şeyleri hortlamak konusunda yeteneğimiz yok buralardan eski konuları hortlatıyoruz...2018 konusu hortlatmak ne ya
Şimdi daha düşüncek, 2022de yazar.Esınızle ne yaptınız duzeldı mı aranız?
benim kizim da 4.5 yasinda yani oglum oldu 3 umuz yatak odasindayiz esim daha yeni dogdugu icin bebek gece aglamasibdan falan uyuyamıyor o yuzden oturma odasında ,kızım bugun ilk kez ogle uykusunu kendi yaptı surpriz ile odullendirecegimi söyledim odası soguk oluyor ısınsın her sey kendi düzenine girecek normalde 1.5 yaşından beri ayri yatiyorbende aynı şeyi düşünüyorum ama tek uyumak istemiyor korktuğunu söylüyor
Ha haNapalım sizler kadar başka şeyleri hortlamak konusunda yeteneğimiz yok buralardan eski konuları hortlatıyoruz...
İki yıl sonra bu saatte konuya girdiğinize göre eşinizi hala abi gibi görmeye devam sanırım?Biraz sol da yapayım isterseniz ama duuurun ona da atlarsınız sol olmaz sol günah çirkin yakışıksız benzetme sağ yapayım en iyisi de yeni bir polemik oluşmasın. Hopp yavaş gel ne yaa millet uçmuş kendini tır sahasında sanıyor...
Benil hanım naptınız sorunlarınızı hallettiniz mi?Napalım sizler kadar başka şeyleri hortlamak konusunda yeteneğimiz yok buralardan eski konuları hortlatıyoruz...