Eşimden soğudum

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Önceki konumu bilenler bilir daha evliliğinin ilk ayında çok şiddetli kavgalar ettik. Eşimin altınlsrımı annesi zor durumdsyken vermediğim için insanlıktan nasibini almamış gerizekalı oldum. Evde olan herşey annesine babasına abisine anlatıldı. Yaptığım yemeği görüntülü arayıp biz de bunu yicez böyle oldu diye dalga geçerek göstermeye çalıştı ve bütün bunlar olurken ben hamileydim. Şu aralar iyi bana iyi davranıyor. Boşanma kararı ciddi verebileceğimi anladı ağladı falan değişti. Annesiyle ben yokken konuşuyor. Kavga etmeden uyarı yapıyor. Ama artık ona güvenmyorum. Benim yanımda hayat arkadaşı bana destekçi olacak kişi o değil böyle biri olamaz biliyorum. Cinsel ilişkiden eskisi kadar zevk almıyorum. Benim herşeyimi ailesie anlattı anlamı aradı gel al iş yapmayı bilmiyor diye bu arada yaptığım yemekler de oluyor artık az çok o etrafımdayken kafamı karıştırıyodu bilmiyorum onu sevmiyo gibiyim küçük bir hareketi batıyor bunu ona da söyledim sen beni hiç sevmemişsündir o zaman alışmaya çalışmışsındır bu kadar çabuk sevmiyorum denmez dedi bı kadar çabuk olmadı ki balayından geldiğimiz ikinci ev işlerini yapamıycaksan git diyen insanı hala nasıl sevebilirim. Bugün de annesi gelecek annesine yine beni şikayet edecek ikisi birlikte üstüme gelirler artık

Soğuman normal aileni ara söyle kocam ailesi icin beni harcıyor de illa harcamasi için dövmesi gerekmiyor.valla çocuklu yada çocuksuz çekilecek dava değil.benimkide mehir vermedigim için bi çatı altında yasamak istemiyormuş.tabi bahane.babasi tarafina takilan altinlarda babasi trilyoner almadilar bizden aldılar.çevremde de mehiri çalınıp çocukla anasına yollanan çok insan var

kaç aylık hamilesiniz

Düğün sadece bizim tarafta yapıldı hepsini bizim taraf taktı ordan iki üç çeyrek var bi de taktıkları bilezikler altın düştü zaten anca 40 bin var şu an ona da gözlerini diktiler bize ev yapıcaklarmış ben boşanınca yeni karısıyla oturur artık.

Çekilir dert değil ..
Ama şuanda hamilesin ..
Ailem nasıl karşılar bilmiyorum inşallah arkanda destekçin olurlar.
Allah yardımcın olsun ..
Takmıcaksın gülüp geciceksin bunu onlar için değil bebeğin ve kendin için yapıcaksın
Biraz daha tart biç olmazsa son çare boşanmayı düşün derim .

Sogumakta haklısın. Tek sorun yemeklerini ve yaptığın ev işini begenmemesi miydi ?
Evet ve ben ona söylemiştim çok iyi yemek yapmayı bilmiyorum diye. O yanımdayken yaptığım yemekler ilk bir iki gün gerçekten kötüydü çünkü benimle konuşuyor yemek yaparken bişey göstermek için çağırıyor herşeye karışıyor yok tahta kaşığı tezgaha koymayacakmışım bir ara dışardan yedik ben de yapamayacağını düşünmeye başladım tam olmadığı zaman o kadar üstüme geliyordu bağırıyordu ki olmıycak diye korkuyordum ağlıyodum sonra işteyken denedim oluyor çok aşırı lezzetli diyemem ama çok küçük eksiklikler oluyor zaten evde de bu kadatını yapabiliyordum. Kavga sadece bunlardan ve bana bağırdığı için ona surat asmamdan çıktı. Hatta bir gün evi güzelce toplayıp patlıcan graten yaptım kapıdan söylenerek girdi yine bir bahane buldu çöp poşetini niye iki kere ayrı vermişim diye ben Dr yemeği önüne koydum ye ben sonra yicem dedim annesini aradı hemen bana Güler yüzlü davranmıyo görüyorum ben boşancam dedi kavga ederken beni sabahtan delirtir tam ona bağırdığı zaman annesi aranmıştır sesimizi duyar bak görüyorsun böyle yapıyor neler diyor duy der bu yüzden hiç güvenmiyorum ona

Takmıyım diyorum ama insan düşünmeden edemiyor

Takmıyım diyorum ama insan düşünmeden edemiyor
Düşünmiceksin arkadaşım
Bana 6 senelik evliliğimin başlarında eşim bir kaç sefer tuzsuz tatsız gibi cümleler kullandı 4 sene birlikte çalışırken yemekleri eşim yaptı öyle korkmuş ki gene ihale bana kalır diyeee ..
Pilav yaparken su koymayı unutmuşum takır takır çok güzel olmuş diye yedi
Ozaman kaynanana ben hamileyim midem bulanıyor senin yap de eşine söyle o yapsın ..
Kendini yorma keyfine bak ..
Madem ayrılmaya kadar gidebilir bu ilişki keyfini çıkar ..
Bu arada evliliğin ilk ayları alışma dönemi bizde birbirimizi çok benimseyememiştik ..
Hergün işten beni almaya gelen takım kıravat parfümlü bakımlı bir adamdı ..
Evlendik atletle karnını kaşıya bir adam evdeki hatta bu senmisin felan diyordum

Eşimin çalışma saatleri belli değil bazen on iki on iki bazen sekiz sekiz bazen de 11 6 falan çalışıyor. İşinin çok ağır ve dayanılmaz olduğunu iddia eder her geldiğinde söylenecek bişey bulur. Yemek yapmayı geçtim çay falan koyuyor kendine işten gelmiş de bilmem neymiş söyleniyor. Zaten o yemek yapsa zehirlenir ölürüz. İki üç gün bulaşık yıkadı ortalığı ayağa kaldırdı. Her seferinde annesini aradı. Kendi kendine yapıcaksa niye evlenmiş.

Benimde eşim çok yoğun çalışır mesaiye çok kalır.
Ama ben kaynamaya çoğu kez ağzının payını verrdiğimden eşim arasada o bakmaz artık ..
Birgün eşimle tartıştık beni aradı bağıra bağıra güzel güzel konuştum baktım olmuyor ne diyorsun sen beni delirtme kapat şu telefonu senin oğlun tıpış tıpış buraya gelip gönlümü alıcak ama seni bu eve sokmıcam dedim ..
Sen benim huzurunu kaçırma dedim kapattım sonuç ben eşimle barıştım 5 ay kaynanamla görüşmedim evede almadım özür diledi ..
Şimdi oğlu konuşmuyor çok sevdiği annesi çocuğumuz 6 aylık oldu görmeye bile gelmedi ..

Bugün güzel bir konuşma yapmam gerekecek zaten ikisiyle de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…