Eşimden soğudum

Kardeşim sen kendini hemen zayıf konuma niye düşürüyorsun sen de ver cevabını daha 2 aylık nedir ki oturmamış hiç birşey birbirinize alışacaksınız O da Haddini Bilecek Birbirimize saygılı olun Bunu onunla konuşarak veya mektup taşarak veya herhangi bir iletişim ile açıklayabilir paylaşabilirsin her şeyini eşin artık. hemen boşanmayı düşünmeyin önce uzlaşmayı düşünun. İlk başlarda her erkek annecidir ilk başlarda her erkek eşini annesi ile kıyaslar sana belli etsede kıyaslar etmese bile içinden kıyaslar Ama zamanla en çok kendi evinde rahat eder en çok kendi evini sever. Her yaptığını eleştirmesi ve bir şey demesi bir kusur bulması konusuna gelince bu konuda da çevresinden öyle gördüğü için öyle bir karaktere bürünmüştür ama bu da alışmak meselesi konuşun Sen hassas noktalarını ona Açıkça anlat erkekler Çünkü davranışlardan veya surat etmekten anlamazlar açık ve net olacaksın özellikle ailesine seni küçük düşürmemesi gerektiğini üstüne basa basa anlatman lazım... Bir de tabii ki kalpleri evirip çeviren Allah olduğu için dua etmen lazım Sağlıklı ve güzel yaşamlar dilerim

En son surat asıyor diye annesini arayıp boşancam dediği zaman zaten ben kafamda bitirdim ne yaparsam yapayım anlamıycağını anladım sabaha kadar ağladım ağlarken nefesim kesildi tıkandım bebeğim babasız kalıcak diye sabaha kadar ağlayıp arkadaşlarımı aradım boşancam diye o gün hemen ağladı sarıldı boşanmak istemediğini söyledi uğraşştı evet gerçekten bir iki gün sonra annesi aradı bizim için ev yapılıyor inşaattan ynai üst katı var sıva fayans kalorifer borusu döşeme gibi şeyler hiç paraları kalmamış ağlıyormuş ammeis ben ona dedim birkaç bin veririm altınları bozduramam zaten çok zarar ederiz şu sn. Ben annem ameliyat olcak olsa para istese vermezmiymişşm bilmem ne insanlıktan nasibimi almamışım gerizekalı diyip durdu. Sonra annesine anlattı ben de söyledim güvenmiyorum oğlunuza o evin bana yapıldığı ne malum ayrıca altın düştü ve elimizde hiçbir şey kalmıycak diye. Ama eşim olacak kişinin bana söylediklerini sindirimi yorum. Soğudum ve güvenim kalmadı. Şimdi güvensem iki gün sonra kavga çıkarıp ailesine şikayet edicek biliyorum. Yine yıkılıcam. O yüzden kendimi geri çekiyorum. Uğraşmak isteğim yok onunla. Onun benim gönlümü alması gerekiyor. Sen daha iki günlük karını ailene rezil edersen o nasıl güvensin di mi?

Eşinizin her şeyi ailesine anlatması vs bu çok çok yanlış. Ama sizin de yemek yapmayı iş yapmayı vs tam anlamıyla öğrenmeden evliliğe atılmamanız lazımdı. Calisan insan illaki çok yoruluyor. Bunun sonucu da insan eve gelince güzel yemekler, cay ilgi vs bekliyor. Bunun bilinciyle hareket etmeniz lazım. Bütün gün evde olmakla dışarıda olmak arasındaki fark çok büyük. Bunu çalışan biri olarak söylüyorum

Sanki sen onun bakıcısısında olmadi bu ben buna ısinamadım bana baska bakici getirin der gibi. Embesil tam.

Yaptığım yemekle alay ederse, hele ki başkalarına dalga geçerek anlatırsa bir daha asla önüne yemek koymam. Siz niye oturup ağlıyorsunuz?
Kocanız 10 iq'lu falan bence, ben de soğurdum.

Bütün gün evde değilim haftanın dört günü dershaneye gidiyorum kpss çalışmam gerekiyor ve Dr hamilelik sıkıntılarıyla uğraşıyorum

Zaten kendim yiyorum işten geç gelince geçen gün bi özenip börek patates salatası yaptım çayı kendi koydu getirdi diye söylendi

Zaten kendim yiyorum işten geç gelince geçen gün bi özenip börek patates salatası yaptım çayı kendi koydu getirdi diye söylendi

Siz bu adamla görmeden mi evlendiniz ? Ne demek çayı kendi koydu diye söylendi uşağın var senin burda diyebilirsiniz mesela :)
Bi de kadınlara dedikoducu derler utanmıyor musun annenle beni çekiştirmeye diyebilirsiniz .
O bu yemeği yicez heajfjsdj dediğinde
Bi kaba gözünün önünde boşaltıp kedi köpeğe verebilirsiniz
Zıkkımın kökünü yesin paşa

Yaptığım yemekle alay ederse, hele ki başkalarına dalga geçerek anlatırsa bir daha asla önüne yemek koymam. Siz niye oturup ağlıyorsunuz?
Kocanız 10 iq'lu falan bence, ben de soğurdum.
İq undsn ben Dr şüpheliyim. Gerçi asıl şüphelendiğim okb olduğu bir kere kahve döktüm diye bağırdı çağırdı ağlayarak halıyı masayı sildi yerinde zıplıyordu sinirinden onu öyle görünce acıdım. Üstelik sevişirken sadece göğüslerimi öper okşar vajınsms dokunmuyor arayı bile ben açıyorum o giriyor. Artık zevk almıyorum. Açık açık yazdığım için özür dilerim nasıl anlatacağımı bilemedim. Tüm bunlar sürekli temizlikten bahsetmesi okb olabiliri aklıma getiriyor. Kendi dün tabak kırdı ben kırmadım değmedim bile diyor geçen gün yemeğin suyunu dökmüş sana söylüyorum kendim döktüm diye sırıtıyor kendi yapınca bişey yok ben yapınca kıyamet kopuyor

Görücü usulü filan mı evlendiniz sizi neden kendi annesine şikayet ediyor? Aklı üç filan herhalde eşinizin? Ne kadar çiy bi adam hiç olgunlaşmamış demek ki evet evliliğin ilk yılı biraz sancılı geçer alışma dönemi zorlar insanı ama bazı özellikler çok karakteristiktir mesela,insan aşık oldugu kişiyi bu kadar eleştirebilir mi? Kendisi muhteşem mi? Ben olsam aklı selim bi zamanında oturup uzun uzun anlatırdım ,kavga sırasında değil.

Bu arada iyki soğumuşsunuz oturmamış bi evliliğe bu hamilelik çok hızlı değil mi? Çocuk ve hamilelik zaten krizdir,bu krizi atlatırken de biraz zor günler sizi bekliyor şimdiden eşinizin tavırlarıyla ilgili düzelmesini sağlayın yoksa lohusalıkta ana oğul yerler sizi .

Bunları hepsini yaptım. Evlenmeden konuşmuştuk ev işlerinde yardım edecekti nasıl maaşımıxı harcarız diye konuşmuştuk mesela bana ben istemediğim sürece para vermiyor ne kadar harcıyor ne yapıyor hiç haberim yok kendimi evli gibi hissetmiyorum sözde sen oturur ders çalışırsın evde ben sokakta gürültü yapan çocuklara bağırırım sabun atarım cam silerken derdi yani sözde cam bile silecekti iki gün bulaşık yıkadı ailesine ağladı durdu kıyamet kopmuş gibi

hamile İlk günlerden kaldım planlı değildi ama sonra aldırmadım.

Iyyy ne itici...
Adamın her hareketi falso
Çocuklara bagiririm,anneyle dedikodu,kibir,hakaret

Kahve döktünüz diye zıplayarak ağladı?????? ay merak ettim kusura bakmayın siz bu adamın neyiyle evlenmek istediniz Çok çok itici

Bizim eski alt komşu böyleydi. Evde yapılan yemeği anlatırdı. Sonra kadın oğluma kuru fasülye yanına pilav yapmamışlar diye ağlardı sonra boşandılar

Görücü usulü evlenmedik kendimiz tanıştık kendini böyle yansıtmadı bana herşeyimi kabul edeceğini söyledi beni çok sevdiğini asla nişanlılık döneminde kavganın olmadı onu gerçekten seviyordum evlilik benim için çok zor bir karardı onun için çok fedakârlık yaparak evlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…