- 16 Ağustos 2018
- 1.634
- 1.654
- 53
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Bence şart koymalısınız eğer ayrılmak istemiyorum diyorsa. Söyleyin hallerin anormal ya psikoloğa gidersin yada bu evliliği en fazla bir iki sene götürürüz diye. Hemen boşanmayın biraz çabalayın ama gerçekten anlattıklarınız soğuma sebebi. İnsan cinsellikten soğur. Bebek planlı mıydı?İq undsn ben Dr şüpheliyim. Gerçi asıl şüphelendiğim okb olduğu bir kere kahve döktüm diye bağırdı çağırdı ağlayarak halıyı masayı sildi yerinde zıplıyordu sinirinden onu öyle görünce acıdım. Üstelik sevişirken sadece göğüslerimi öper okşar vajınsms dokunmuyor arayı bile ben açıyorum o giriyor. Artık zevk almıyorum. Açık açık yazdığım için özür dilerim nasıl anlatacağımı bilemedim. Tüm bunlar sürekli temizlikten bahsetmesi okb olabiliri aklıma getiriyor. Kendi dün tabak kırdı ben kırmadım değmedim bile diyor geçen gün yemeğin suyunu dökmüş sana söylüyorum kendim döktüm diye sırıtıyor kendi yapınca bişey yok ben yapınca kıyamet kopuyor
Daha önce böyle bir huyunu görmedim ki psikiyatriste gitmeyi teklif etsem diye düşünüyorum ilk etapta sonra düzelmezse boşanmaKahve döktünüz diye zıplayarak ağladı?????? ay merak ettim kusura bakmayın siz bu adamın neyiyle evlenmek istedinizÇok çok itici
hani diyorlar ya erkegin kalbine giren sey mideden geciyor o tabir tam esinize gore allah islah etsin sizede sabir versin ne deyiyem haklisiniz insana insan gibi deger verilmeyince insan soguyor inss duzelir senide uzmeZÖnceki konumu bilenler bilir daha evliliğinin ilk ayında çok şiddetli kavgalar ettik. Eşimin altınlsrımı annesi zor durumdsyken vermediğim için insanlıktan nasibini almamış gerizekalı oldum. Evde olan herşey annesine babasına abisine anlatıldı. Yaptığım yemeği görüntülü arayıp biz de bunu yicez böyle oldu diye dalga geçerek göstermeye çalıştı ve bütün bunlar olurken ben hamileydim. Şu aralar iyi bana iyi davranıyor. Boşanma kararı ciddi verebileceğimi anladı ağladı falan değişti. Annesiyle ben yokken konuşuyor. Kavga etmeden uyarı yapıyor. Ama artık ona güvenmyorum. Benim yanımda hayat arkadaşı bana destekçi olacak kişi o değil böyle biri olamaz biliyorum. Cinsel ilişkiden eskisi kadar zevk almıyorum. Benim herşeyimi ailesie anlattı anlamı aradı gel al iş yapmayı bilmiyor diye bu arada yaptığım yemekler de oluyor artık az çok o etrafımdayken kafamı karıştırıyodu bilmiyorum onu sevmiyo gibiyim küçük bir hareketi batıyor bunu ona da söyledim sen beni hiç sevmemişsündir o zaman alışmaya çalışmışsındır bu kadar çabuk sevmiyorum denmez dedi bı kadar çabuk olmadı ki balayından geldiğimiz ikinci ev işlerini yapamıycaksan git diyen insanı hala nasıl sevebilirim. Bugün de annesi gelecek annesine yine beni şikayet edecek ikisi birlikte üstüme gelirler artık
Ne kadarlık hamilesiniz peki ultrasonda gördünüz müValla ben Dr güldüm ama benim salak eşimin de ondan aşağı kalır yanı yok
Bebek planlı değil. Ya bilmiyorum birkaç gündür sadece biraz göğüslerimi ağzına alıp sonra orayı açtırıp şey yapıyor bitsin Dr gitsin diye bekliyorum orayı ben açtığım için hiçbir yere dokundurtmuyo tam ıslanma olmadığı için canım acıyor bir kere yerde yaptı yastık koyalım dedim dinlemedi başımın arkadı belim üç gün ağrıdı ilişki sırasında da bazen kalçsms sert bir şekilde vurur hafif tokat atar yanağımı okşadığı da olur ama bilmiyorum artık ondan korkuyor gibiyim yine beni üzecek kalbimi kuracak diye hiç güvenim yok bişey Dr hissetmiyorum o yönde artık pek fazla canım acıyor zaten nasıl hissediyim orgazm balayında bir kere oldum sanırım başka da 8lmadım o da kendim üste çıkarak yaptım vajinal olmuyor oraya dokunmuyor nasıl olsun yaniBence şart koymalısınız eğer ayrılmak istemiyorum diyorsa. Söyleyin hallerin anormal ya psikoloğa gidersin yada bu evliliği en fazla bir iki sene götürürüz diye. Hemen boşanmayın biraz çabalayın ama gerçekten anlattıklarınız soğuma sebebi. İnsan cinsellikten soğur. Bebek planlı mıydı?
Bir buçuk ay evet kalp atışları duyulduNe kadarlık hamilesiniz peki ultrasonda gördünüz mü
İnşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfenhani diyorlar ya erkegin kalbine giren sey mideden geciyor o tabir tam esinize gore allah islah etsin sizede sabir versin ne deyiyem haklisiniz insana insan gibi deger verilmeyince insan soguyor inss duzelir senide uzmeZ
İşte bu durum olayı biraz karışık hale getiriyor. Kesinlikle çift terapisine gidin o haldeBir buçuk ay evet kalp atışları duyuldu
Tam boğup atmalık adam. Çay yaptın da eline mi yapıştı hayırdır deyin. Söylendi mi üste çıkın.Zaten kendim yiyorum işten geç gelince geçen gün bi özenip börek patates salatası yaptım çayı kendi koydu getirdi diye söylendi
Hamile hamile bir cinnet geçir iki bağır çağır sonra nefes alamıyorum de at kendini yere bak nasıl çözülür olaylar maalesef çok hakediyorlar herşeyi söylemeyi ama biz yapamıyoruz ben bir kere yaptım rahatladimBugün güzel bir konuşma yapmam gerekecek zaten ikisiyle de
2 aylık evlisin 1.5 aylık hamilesin
İnsan hiç mi 1-2 ay bir gözlemleyeyim bir bakayım nasıl adam demez yahu.
Zaten ben bunu geçirdim gibi bişey oldu gerçekten o kadar çok hıçkırarsk bağıra bağıra ağladım ki nefesim kesildi böyle kesik kesik ağladım nefes alamadım astımlı gibi bir süre annesi öbür tarafta insanları toplamak için yapıyor diyodu hoparlörden sürekli konuşuyorlar kavgamıxı da dinler sonra kapıyı kilitledim siz diye hitap ettim ve konuşmadım bir süre baya bir değişti uğraştı tamam dedim ama üç dört gündür iyiydik yine çay koydu diye söylendi biraz ama kavga çıkmadı sonra bir video izledim sözler köşkünün neden boşanmalar arttı ve nasıl iyi koca olunur diye orda bir örnek verdi sohbeti yapan kişi iki senelik evliymiş eşi çok fazla yemek yapmayı bilmiyormuş geçen bir pilav yaptı mutlu oldum diye sonraki gün mantı yapmış ama olmamış mantı olduğunu iddia ediyor ama değil yani güldük geçtik dışardan yedik diyor iki senelik evliler adam bunun için boşanan insanlar var deyip küçümsedi benim ikinci yaptığım pilav gayet lezzetli oldu yani bilmiyorum daha üç gündür yemek yapıyorken bana demediğini bırakmadı herkese karşı küçük düşürdü yemek yapamıyor diye benim çok ağrımaya gitti ben bu kadar değersiz miydim köle diye mi almıştı beni ilk hatamda evine git dedi çok kalbim kırık güvenim kalmadı herşeyimi ailesine anlatan insana nasıl zor zamanımda yanımda olur diyeyim soğudum işteHamile hamile bir cinnet geçir iki bağır çağır sonra nefes alamıyorum de at kendini yere bak nasıl çözülür olaylar maalesef çok hakediyorlar herşeyi söylemeyi ama biz yapamıyoruz ben bir kere yaptım rahatladim
Düzeleceğini bilsem bişeyler yapıcam ama güvenim yokHem de balayı dönüşü ev işlerini yapmazsan bu evden çek git diye azar yemişken...
Bosanacaginizi söylemişsiniz devam ederse diye ama hiç inanmadım bosanacaginiza.
Hele eşiniz hiç inanmamistir emin olun , size yaptıkları da katlanarak artacak gibi duruyor.
işte en çok kırıldığım nokta bu beni rezil etmesi sanki düşmanım gibiBöyle insanları hiç anlamıyorum ya en başında söylemişsin zaten yapamıyorum diye bu ne kadar problem olabilir ki kaç tane insan var evlendikten sonra yemek yapmayı öğrenen bu süre içinde size destek olacağına bi de annesine şikayet ediyor ne kadar ayıp ya insan sevdiğinin kusurlarını ne kadarda annesi olsa anlatırmı örtpas edeceği yerde ve en nefret ettiğim şu memmuniyetsiz tipler beğenmiyosa kendisi yapsın kadın onun kölesimi çok sinir oldum
Haklısınız kimse sevmez ve istemez eşinin üçüncü kişileri ilişkilerine katmasini mesela eşinin annesinden duyduğunu sana senden duyduğunu annesine iletmemesi gerekiyor doğru olan bu o evin içinde olan evin içinde kalır benim bildiğimZaten ben bunu geçirdim gibi bişey oldu gerçekten o kadar çok hıçkırarsk bağıra bağıra ağladım ki nefesim kesildi böyle kesik kesik ağladım nefes alamadım astımlı gibi bir süre annesi öbür tarafta insanları toplamak için yapıyor diyodu hoparlörden sürekli konuşuyorlar kavgamıxı da dinler sonra kapıyı kilitledim siz diye hitap ettim ve konuşmadım bir süre baya bir değişti uğraştı tamam dedim ama üç dört gündür iyiydik yine çay koydu diye söylendi biraz ama kavga çıkmadı sonra bir video izledim sözler köşkünün neden boşanmalar arttı ve nasıl iyi koca olunur diye orda bir örnek verdi sohbeti yapan kişi iki senelik evliymiş eşi çok fazla yemek yapmayı bilmiyormuş geçen bir pilav yaptı mutlu oldum diye sonraki gün mantı yapmış ama olmamış mantı olduğunu iddia ediyor ama değil yani güldük geçtik dışardan yedik diyor iki senelik evliler adam bunun için boşanan insanlar var deyip küçümsedi benim ikinci yaptığım pilav gayet lezzetli oldu yani bilmiyorum daha üç gündür yemek yapıyorken bana demediğini bırakmadı herkese karşı küçük düşürdü yemek yapamıyor diye benim çok ağrımaya gitti ben bu kadar değersiz miydim köle diye mi almıştı beni ilk hatamda evine git dedi çok kalbim kırık güvenim kalmadı herşeyimi ailesine anlatan insana nasıl zor zamanımda yanımda olur diyeyim soğudum işte
Bunu anlayabilHaklısınız kimse sevmez ve istemez eşinin üçüncü kişileri ilişkilerine katmasini mesela eşinin annesinden duyduğunu sana senden duyduğunu annesine iletmemesi gerekiyor doğru olan bu o evin içinde olan evin içinde kalır benim bildiğim
Onun bunu anlayacak kapasitesi yok maalesef keşke evlenmeseydim diyorumHaklısınız kimse sevmez ve istemez eşinin üçüncü kişileri ilişkilerine katmasini mesela eşinin annesinden duyduğunu sana senden duyduğunu annesine iletmemesi gerekiyor doğru olan bu o evin içinde olan evin içinde kalır benim bildiğim
Hani bize hep öğretilen evde olan evde kalır dışarı aksatılmaz becerebilirsen bunu öğret onceBunu anlayabil
Onun bunu anlayacak kapasitesi yok maalesef keşke evlenmeseydim diyorum
Bunu ben değil kendi abisi Dr söylüyor ama anlamıyor kıt artık ben Dr kendi anneme anlatmaya başladım hatta bugün annesine de yediği hatlsrı soğuduğuömu güvenmediğimi söylemeyi düşünüyorum. O da söyle benim anlattıklarıma da müdahale edemezsin diyor muhtemelen evlilik öncesi yakınlaşmamızı ve bir hastalığım var pek dillendirmediğim karanlıkta pek göremiyorum onu söyliycekHani bize hep öğretilen evde olan evde kalır dışarı aksatılmaz becerebilirsen bunu öğret once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?