- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
- 138
Anaaaam sen doğuruyon ya 8 gün sonra!
Doğumda söyle arada kaynar.
Bu arada Allah analı babalı büyütsün..
Ben ne yapardım düşünüyorum da,sanırım yarın kahvaltıda şöyle derdim.Canım aslında dün geceki tatlı işi şöyle oldu.Teyzem şöyle demişti,duyunca benim de canım çekti,gidip alalım dedim ya,sanki canımın çekmesini bahane ederek teyzeme aldığımızı düşünmeni istemedim o anda.Öyle deyiverdim,ama saçmaladım biliyorum,kusuruma bakma.Şimdi uyudu yarın söylesem saçma olur mu acaba? Of çok utanıyorum whatsapptan yazsam o işe gidince çocuk gibi mi olur?
Ben ne yapardım düşünüyorum da,sanırım yarın kahvaltıda şöyle derdim.Canım aslında dün geceki tatlı işi şöyle oldu.Teyzem şöyle demişti,duyunca benim de canım çekti,gidip alalım dedim ya,sanki canımın çekmesini bahane ederek teyzeme aldığımızı düşünmeni istemedim o anda.Öyle deyiverdim,ama saçmaladım biliyorum,kusuruma bakma.
Bu da iyi,ama bir daha yapmam demesen sanki,hiç yaptığım bir şey değil,bir anda oldu işte filan,nasıl olur?Şey dicem galiba buna yakın olarak; başım ağrıyo yorgunum dedin diye onlar da istedi demeye çekindim, sana sormadan tamam olur demiş bulundum bi daha yapmam falan dicem.
Bu da iyi,ama bir daha yapmam demesen sanki,hiç yaptığım bir şey değil,bir anda oldu işte filan,nasıl olur?
Bu konu çok tatlı ya
Hem de komik :)
Ben olsam ben de sevdiğime böyle bir şeyden kızmazdım açıkçası
O da kıyamamıştır
Böyle anlayışlı olmak lazım :)
Aslında söylese daha iyiydi en azından açıklama yapardım, şimdi kaldım öylece :)
Hiç anlamam , eşimin de huyudur, saçma sapan şeyleri yalan söyler. Yoldan geçen adamın sözü eşiminkinden daha güvenilir benim için. Bin kere yakaladım yalanını. Huy işte , değiştiremiyorum. Her lafının sağlamasını yaparak yaşıyorum.Böyle basit bir konuda neden yalan söylenir ki
Al bendende o kadar,en ilginç tarafı burası geldi banadaYarın akşam dışarı çıkacaksanız bize tatlı alın getirin demek nasıl bir talep ben çözemedim :)
Yarın akşam dışarı çıkacaksanız bize tatlı alın getirin demek nasıl bir talep ben çözemedim :)
Yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmisacmayin konuyu bitmis gitmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?