Eşimden utandım

Şimdi uyudu yarın söylesem saçma olur mu acaba? Of çok utanıyorum whatsapptan yazsam o işe gidince çocuk gibi mi olur?
Ben ne yapardım düşünüyorum da,sanırım yarın kahvaltıda şöyle derdim.Canım aslında dün geceki tatlı işi şöyle oldu.Teyzem şöyle demişti,duyunca benim de canım çekti,gidip alalım dedim ya,sanki canımın çekmesini bahane ederek teyzeme aldığımızı düşünmeni istemedim o anda.Öyle deyiverdim,ama saçmaladım biliyorum,kusuruma bakma.

Şey dicem galiba buna yakın olarak; başım ağrıyo yorgunum dedin diye onlar da istedi demeye çekindim, sana sormadan tamam olur demiş bulundum bi daha yapmam falan dicem.

Şey dicem galiba buna yakın olarak; başım ağrıyo yorgunum dedin diye onlar da istedi demeye çekindim, sana sormadan tamam olur demiş bulundum bi daha yapmam falan dicem.
Bu da iyi,ama bir daha yapmam demesen sanki,hiç yaptığım bir şey değil,bir anda oldu işte filan,nasıl olur?

Bu konu çok tatlı ya

Hem de komik :)

Ben olsam ben de sevdiğime böyle bir şeyden kızmazdım açıkçası

O da kıyamamıştır

Böyle anlayışlı olmak lazım :)

Böyle basit bir konuda neden yalan söylenir ki
Hiç anlamam , eşimin de huyudur, saçma sapan şeyleri yalan söyler. Yoldan geçen adamın sözü eşiminkinden daha güvenilir benim için. Bin kere yakaladım yalanını. Huy işte , değiştiremiyorum. Her lafının sağlamasını yaparak yaşıyorum.

Konu sahibi belli ki huy edinmemişsin bu kadar üzüldüğüne göre. Konuyu kapat. Tekrarı yaşanmadıkça güven zedeleyecek bir durum olmaz. Bir daha da bu kadar basit şeyler için yalan söyleme olsun bitsin

Çekindim emri vaki yapmış olmaktan diyebilirsiniz,böyle küçük yalanlar anlık etki göstermesede uzun vadede güven zedeler..

Yarın akşam dışarı çıkacaksanız bize tatlı alın getirin demek nasıl bir talep ben çözemedim :)

Onların evi yol üstü, geçerken ihtiyaçları olan bir şey varsa bırakıyoruz, alışverişlerini vs biz yapıyoruz. Yani evden özel olarak gidip almayın dışarda olacaksanız geçerken bırakır mısınız dedi. Çok yaşlı teyzem de 70 küsur yaşında. Kendi oraya bilip gidemez araba vs kullanamaz zaten.

Kiz kocadan utanilirmi ya hemde çok basit bir konudan ilahi benim.gibi yalana meyillenip dakikasında yakalanan arkadasadamcagiz anlamıştır zaten cekindigin için soyleyemedigini bunu dert etme Allah başka sorun sıkıntı vermesin.. anam anam.ben anlatsam yaptıklarımı deve kuşu gibi kafanı kuma göm dersiniz

Aslinda bakarsak hala bi pot kirilmamis ne senin nede teyzenin tarafindan.
Ben bazen bi cumleyi empati yoluyla karsi taraf nasil anlamistir diye dusunurum.
Bi cumle bazen bozmaz oyle herseyi. Oluru vardir yani.
Eger yukardaki gibi gectiyse dialog.
O zmn..
Teyzenle konustun telefonda laf arasi konu orya gelmis misal? Tatlici matlici seker borek.
Sen: " canin tatlimi cekti kiz senin?"
O: "Yok kuzum".
Sen: " aliyim bi kosu aliyim ben".
O: " olsa hayir demem, kim hayir derki tatliya,ama yok canim simdi bosver,".
Sen:" yok alicam ben" dersin ve gider alirsin.

Teyzen sen orya varinca " gece gece senden tatli istedik hay Allah".
Yani isteyen o olmadi, al demedi, ama sen almak istedin. Buna nazaranda esine " yoo o istemedi ben cani cekmistir dedim" dedin.

Taslar yerine oturuyor bence, bi pot kirilmadi.

Tatli istemek neyin kafasi ben orasini anlamadim.

Ben kimseye bana tatli getirin diyemem cikar alirim esimden isterim cocugumdan isterim.
Yada hic yemem herkes bi tuhaf olmus.

Salla bacım kafana takma. Kocan da bir şey derse yav he he çekindim işte ne var de geç. Devlet meselesi yapmayın. Doğum için son haftana girmişsin. Bak ben tam senin haftanda doğurdum. Ona yoğunlaş sen, nefes egzersizi ve perine masajı yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…