Arada öyle saçma hareketleri yapiyoruz malesef açma çok önemli degil üzerinde durmamıs eşinizselam kızlar,
Gereksiz bir şey yaptım ve eşimden utanıyorum. Dün teyzem msj attı yarın aksam dışarı çıkacaksanız bize tatlı alır mısınız dedi. Ben de alırız dedim, şu an araba kullanamadığımdan dolayı her yere eşim götürüyor beni bu arada. Neyse eşime tatlı almaya gidelim dedim zaten teyzem dediğinde canım çekmişti. Eşim de sonra mı gitsek çok yorgunum çok başım ağrıyor dedi. Ben de hemen alırız paket durmayız dedim, tamam dedi gittik. Oraya gidince ben teyzemlere de alcam dedim, onlar da mı istedi dedi. Ben mal gibi yoo onlar istemedi telefonda söyledim canları çekmiştir diye düşündüm dedim. Neyse aldık, teyzeme ugradık. Kuzenlerim falan da gelmiş şehir dışından, eşim de merhaba demek için arabadan indi. Teyzem ay size de zahmet verdik, gece gece msj atıp tatlı istedik, hatta bir de dedikodunu yaptık nişanlıyken hep bu tatlıdan alır getirirdi şimdi hiç almıyolar dedik güldük dedi. Yani tüm olayı anlatmış oldu eşime, o da güldü bir şey demedi. Eve gelince de bir şey demedi. Ama ben yalan söylemiş oldum şimdi, hem de gereksiz yere. Çok kızdım kendime. Eşime karşı tutumum ne olmalı? Konuyu açmalı mıyım?
Arada öyle saçma hareketleri yapiyoruz malesef açma çok önemli degil üzerinde durmamıs eşinizselam kızlar,
Gereksiz bir şey yaptım ve eşimden utanıyorum. Dün teyzem msj attı yarın aksam dışarı çıkacaksanız bize tatlı alır mısınız dedi. Ben de alırız dedim, şu an araba kullanamadığımdan dolayı her yere eşim götürüyor beni bu arada. Neyse eşime tatlı almaya gidelim dedim zaten teyzem dediğinde canım çekmişti. Eşim de sonra mı gitsek çok yorgunum çok başım ağrıyor dedi. Ben de hemen alırız paket durmayız dedim, tamam dedi gittik. Oraya gidince ben teyzemlere de alcam dedim, onlar da mı istedi dedi. Ben mal gibi yoo onlar istemedi telefonda söyledim canları çekmiştir diye düşündüm dedim. Neyse aldık, teyzeme ugradık. Kuzenlerim falan da gelmiş şehir dışından, eşim de merhaba demek için arabadan indi. Teyzem ay size de zahmet verdik, gece gece msj atıp tatlı istedik, hatta bir de dedikodunu yaptık nişanlıyken hep bu tatlıdan alır getirirdi şimdi hiç almıyolar dedik güldük dedi. Yani tüm olayı anlatmış oldu eşime, o da güldü bir şey demedi. Eve gelince de bir şey demedi. Ama ben yalan söylemiş oldum şimdi, hem de gereksiz yere. Çok kızdım kendime. Eşime karşı tutumum ne olmalı? Konuyu açmalı mıyım?
Tatli istemek neyin kafasi ben orasini anlamadim.
Ben kimseye bana tatli getirin diyemem cikar alirim esimden isterim cocugumdan isterim.
Yada hic yemem herkes bi tuhaf olmus.
Ben sahsi fikrimi belirttim hayirdir?Birilerinden bisey rica etmek kotu bisey degildir. Helede isteyen benim teyzemse.
Birgun o bana alir birgun ben ona alirim nolucak? Heleki teyzem. Aile baglarini bu kadar koparmamali insan. Ben cok tatli buldum teyzenin tatli istemesini.
Bazen kuzenim arar" sapsik canim kisir cekti, sende gelirken bi marul alda yiyelim beraberce oturup" diye.
Ya benim de korkum o işte, Sardenya'ya bak ne biçim yalancı oldu diye kafasına takar mı
Tatli istemek neyin kafasi ben orasini anlamadim.
Ben kimseye bana tatli getirin diyemem cikar alirim esimden isterim cocugumdan isterim.
Yada hic yemem herkes bi tuhaf olmus.
Bence sadece maddi acidan istenmis kim cebinde parasi olunca üsenir ya gidip tatli almaya.kesinlikle, hele yeğenim araba kullanamıyor ve bir şekilde eşi de işin içinde olacaksa kesinlikle istemem.. adamın başı ağrıyormuş bu konu yüzünden tartışma çıksa ve yeğenimin huzuru kaçsa o tatlı bana zehir olur.. kimseden bir şey istemeye istemeye garip geliyor sanırım, çıkar alırım ya da en fazla yemem..
Bence sadece maddi acidan istenmis kim cebinde parasi olunca üsenir ya gidip tatli almaya.
Cebinde paran varsa gider alirsin.
Benim teyzem bana bana tatli alin dicek
Yok daha neler
Haa ben teyzeme oturmaya gidiyor olurum disaridan istediginiz bisi varmi derim isterler almak zorunda kalirim alirim mecbur ki onlar demese bisi zaten el bos gidilmez. ( burda sorsan bile bana gelirken baklava alin demek bence yanlis)
Ben kocami kaldircam bide uzerine yalan soylicem teyzem tatli alin gelin bana dedi diyemicem yalanda uydurcam bi de yalanim elimde patlicak.
Vasat.
Benim esime ben direk teyzem tatli alin diyo desem gitsinde alsin der.
Bende oyle derim.
Ne tatlısı merak ettim. Ben de alayım.
konustunmu eisnle merak ettin
ben olsam bunu unutmam koyarim onune esimin karpuz gibi :))))))))
Kocami herkesin emrivakilerini yerine getirtmek icin zorlamadigimda insan olmuyor yaniValla eşim insanmış o zaman bi kez daha anladım.
Kocami herkesin emrivakilerini yerine getirtmek icin zorlamadigimda insan olmuyor yani
Kızlar ona gore kocalarinizin insanligini olcun aksam.
Valla eşim insanmış o zaman bi kez daha anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?