Eşimden yoruldum

Öncelikle kafaya takmayın. Mesela benimde görumcem yapıma ters ağzı bozuk her şeye karışan bi tip koydum mesafemi aramam sormam yani şöyle söyleyeyim o 5 ararsa ben 2 arıyorum . Arada kv ararım o beni arar o kadr o da kafama göre illa şu gün arayayım yok. Kv bir şey derse onu şöyle yap böyle yap diye gereken cvbımı veriyorum doğrudur anne ben böyle seviyorum vs vs diyorum kısa ve net cvplar . bazen yalan yok cvp vermediğimde oluyor yani duymamazlıktan gelip kendi bildiğimi ya da tamam diyip kendi bildiğimi yapıyorum. patavatsızlığı yada laf sokma huyu varsa da aşkolsunla başlayan cümleler kurun.. aşkolsun anne niye öyle dedin şimdi vs vs ama asla sessiz kalmayın yerinde net cvplar her daim iyidir. Ama asla ve asla umursamayın azıcık vurdum duymaz olun.. Eşinizin işini stresli oldugunu biliyorsunuz en azından bu konu da da idare etmek size dusuyor maalesef adamın içkisi kumarı karı kızı yalanı dolanı var mı .. eşinizi de alın karşınıza her zaman ben diliyle konusun.
Evet kötü alışkanlıkları yok güven duygun baya yüksek. Dürüst biiri eve bağlı ama inanın dediğiniz gibi bazen neden evliyim diye sorguluyorum işim iyi evimin her işini yapıyorum filan 😞

Evet kötü alışkanlıkları yok güven duygun baya yüksek. Dürüst biiri eve bağlı ama inanın dediğiniz gibi bazen neden evliyim diye sorguluyorum işim iyi evimin her işini yapıyorum filan 😞
ne güzel işte kötu alışkanlıkları yokmuş bence siz sıkılmışsınız kendnizi oyalayacak başka hobilere yönelsiniz kafanızı dağıtacak mesela . böyle kurmaktan öteye gitmezsiniz. kendnize başka seylere yönlendirin. yuvanızı böyle sey için yıkmayın bnce. Adam size evine bağlı daha ne . bu zamanda zor inanın. Eşinizle konuştunuz mu ?

ne güzel işte kötu alışkanlıkları yokmuş bence siz sıkılmışsınız kendnizi oyalayacak başka hobilere yönelsiniz kafanızı dağıtacak mesela . böyle kurmaktan öteye gitmezsiniz. kendnize başka seylere yönlendirin. yuvanızı böyle sey için yıkmayın bnce. Adam size evine bağlı daha ne . bu zamanda zor inanın. Eşinizle konuştunuz mu ?
Konuştuğumda benim yersiz sorunlar çıkardığımı ve nankörlük ettiğimi söylüyor

Konuştuğumda benim yersiz sorunlar çıkardığımı ve nankörlük ettiğimi söylüyor
suçlayıcı değil de yani sen şöylesin böylesin vs gibi değilde bu durumu ben diliyle anlatın ben üzülüyorum ben değersiz hissediyorum . Seni de anlıyorum gibisinden.. Böyle dusunerek kendnizi yıpratıyorsunuz bence kendnizi geliştirecek kafanızı dagıtacak baska seylere yönelin...

İşten geldiğimde evi de ben topluyorum yemekleri de ben yapıyorum

Neden?
Biz kadınlar neden yapıp yapıp sonra kocaya dert anlatmaya çabalıyoz?
Wonderwoman mi olcaz?
Madalya mı takcaklar?
Diyelim ki sizden çok sonra geliyo eve, ozaman hızlıca keyfinize göre bi yemek, çeşite girmeden, ay kocişim şunu da ister demeden. O gelene kadar dinlenin.
Aynı anda giriyorsanız da zaten herkes bi zahmet doğru mutfağa, bunun sınırını net koyun.
Ya da iş bölümü şartı koşun, şimdi sen uzancaksan madem ardına bulaşık çay meyve senden deyin.
Hiç birinden anlamıyosa kendinizi doyurun, o da dolap deşelesin, baksın çaresine.
Ama ama ama lütfen önden bi ton avans verip ardına şunu yapmıyo demeyin sevgili kadınlar, canlarım ciğerlerin, noğlur bunu yapmayın artık...

Konuştuğumda benim yersiz sorunlar çıkardığımı ve nankörlük ettiğimi söylüyorum

Neden?
Biz kadınlar neden yapıp yapıp sonra kocaya dert anlatmaya çabalıyoz?
Wonderwoman mi olcaz?
Madalya mı takcaklar?
Diyelim ki sizden çok sonra geliyo eve, ozaman hızlıca keyfinize göre bi yemek, çeşite girmeden, ay kocişim şunu da ister demeden. O gelene kadar dinlenin.
Aynı anda giriyorsanız da zaten herkes bi zahmet doğru mutfağa, bunun sınırını net koyun.
Ya da iş bölümü şartı koşun, şimdi sen uzancaksan madem ardına bulaşık çay meyve senden deyin.
Hiç birinden anlamıyosa kendinizi doyurun, o da dolap deşelesin, baksın çaresine.
Ama ama ama lütfen önden bi ton avans verip ardına şunu yapmıyo demeyin sevgili kadınlar, canlarım ciğerlerin, noğlur bunu yapmayın artık...
Haklısınız 😞

Konuştuğumda benim yersiz sorunlar çıkardığımı ve nankörlük ettiğimi söylüyorum
O zaman siz de dediğim gibi kendi keyfinize bakacaksınız aman kocam da kocam demeyin . Kendinize odaklanın madem o kendi halinde eve para getiriyorum ya daha ne derdinde siz de öyle olun madem öyle işte böyle diyip kendi keyfinize bakın ..

Back
X